Як і де знайти своє кохання

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем NATALIJA, 9 Вересень 2009.

1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Як і де знайти своє кохання

А я кожного разу, як чую від малого, що він дуже хоче братика, то виникає бажання познайомитись з чоловіком, який живе з дитиною ( і таке буває)....і стати комусь ще раз мамою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Знаєте, ще й не таке буває. Мама моєї коліжанки розлучилася з чоловіком, залишилася з двома дітьми. Вийшла заміж за чоловіка з дитиною, народили ще спільну. Тато її теж вдруге одружився. На жінці з дитиною. І ще маленького народили. Тому, крім 100% рідної сестри, в неї тепер ще 4 «більш-менш рідних і зведених» братів/сестер, і головне - всі задоволені :)

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Клас! І я б не відмовилась і малий точно.

4. zetta

zetta Well-Known Member

в мене колiжанка залишилась з 4ма, нiчого... найшла хорошо чоловiка i ще 2 народила.

• Подобається Подобається x 5
  5. Svitlynka

Svitlynka Member

Ох дівчатка, читаю ваші дописи і трохи так заздрю вам такою білою заздрістю, і чекаю того моменту коли зможу також написати як я зустріла свого коханого:) PS: дуже приємно читати ваші історії, стає якось так тепло на душі і зявляється надія на своє щастячко:)

• Подобається Подобається x 1
  6. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Ми з коханим чоловіком познайомилися в університеті. І як то часто буває провчилися так вже років 4 і тут в мене наступило якесь прозріння )) Всі ті 4 роки я зустрічалася з іншим хлопцем: то сходилися, то розходилися. І тут черговий раз розійшлися, і на цей раз остаточно. Я вирішила змінити щось в своєму житті. Почала більше уваги приділяти спілкуванню з одногрупниками, адже студентські роки потроху добігали кінця (насправді ще досі з приємністю згадую ті роки). Розговорилася з одним дуже симпатичним (моїм :girl_dance: вже) хлопцем про довгоочікувану прем'єру одного фільму. І хоч він вже ходив на цей фільм та запросив мене. З цього дня почалося моє нове життя.

• Подобається Подобається x 6
  7. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Правильно кажуть,що на все свій час))Я теж розлучена і маю сина.І надіюсь ,що скоро знайду того з ким можна буде по новому побудувати міцну ,дружню сім'ю.І народити ще дівчинку,бо дуже хочу мати мінімум 2-х дітей)Бо я в сім'ї одна і знаю,як це важко,коли немає брата чи сестри..

8. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А в мене все "банально". З своїм чоловіком познайомилась коли мені було 14.5. Три літніх місяці були прогулянки, тоді в мене почалась школа:boast:. Потім він пішов в армію. Ми спілкувались, але для мене то не було ще коханням(певно не доросла ще). Накрило мене вже потім- страсті мексиканські. Дивує мене інколи, як він міг закохатися у 14літнє дівчисько? Він правда пояснює:" що ти б послухала себе зі сторони, я думав, що ми однолітки . В нього реально був шок, коли в останні дні літа я заговорила про школу(7клас):scare:. Зате маю желєзнійший відмаз(якщо його щось нервує): як виховав, так і маєш!:girl_haha:.
    На запити в карму: він старший на 4 роки; ні, це неєдиний кавалєр мого життя; так, ми досі живемо разом.

Останнє редагування: 18 Травень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  9. Luxury lv

А чоловік на скільки від вас старший,якщо не секрет?)

10. Luxury lv

Ну то не така вже й велика різниця між вами тоді була)Тим більше,що по мужчині не завжди скажеш ,що він старший))

11. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  12. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

А ми з чоловіком познайомились в інтернеті (Вконтакті):windie: правда інтернетного спілкування майже не було, декілька повідомлень, а далі телефонний дзвінок (кількагодинна розмова, наче 100 років один одного знаємо:give_heart:) і на наступний день зустріч... тепер інколи згадуєм, як добре що він тоді добавив мене у друзі:girl_in_love:

Останнє редагування: 18 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 3
  13. Luxury lv

От я чомусь не вірю в такі знайомства ....Хоча багато чула вже різних відгуків людей,які познайомились по інтернету і удачно одружились і все склалося прекрасно))В кожного своя доля:girl_in_dreams:

14. Vasylivna

Vasylivna New Member

А чим відрізняється знайомство в неті від знайомства на вулиці ? не бачу нічого поганого , головне що люди знайшли один одного !!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Divchinka

Divchinka Well-Known Member

В мене також є такі знайомі сімейні пари (кілька). Живуть добре.
    Давно помітила, що багато людей сприймають інтернет як щось фальшиве, чому не можна вірити. Напевно, кожен судить по собі)
    Хтось туди ходить щоб під чужими іменами обливати брудом інших, а хтось щоб просто спілкуватися і дружити.

16. Luxury lv

А ніхто і не каже,що тут є щось погане.Просто я до цього ставлюсь скептично,от і все.Це моя думка.
    --- дописи об"єднано, 18 Травень 2015 ---
    Ну як на мене краще спілкуватись і дружити в реальності,набагато більше позитивних емоцій.А нет хіба так,коли бракує вільного часу .
    --- дописи об"єднано, 18 Травень 2015 ---
    Але це все дурниці і різні думки,головне що люди знаходять один одного.Хто в реальності ,хтось в неті.Головне,щоб всі були щасливі:girl_wink:

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

обов"язково знайде! :)
    Кажуть, що коли жінка "вся в пошуку", то чоловіки інстинктивно відчувають в ній "мисливця" і намагаються уникнути спілкування з нею.

А моя історія кохання почалася з...ну, не ненависті, але з антипатії точно :) Якось на вечірці я танцювала зі знайомою, і тут підходить до нас хлопець, стає між нами, до мене спиною, і запрошує на танець її...Я залишилась стояти одна, моментально "закипіла" і внесла цього незнайомця в чорний список). Але через деякий час він почав приділяти увагу мені (у нас були спільні знайомі), і ох же я тоді на ньому "відірвалась")) мстилася страшенно))
    Але коли ми порозумілись, то шалене кохання накрило з головою, інакше не скажеш, і десь через 4-5 місяців ми одружились. Скоро буде 12-річчя шлюбу, так що не все, що робиться швидко, так само швидко закінчується. Часом згадуємо історію знайомства, сміємося, а чоловік каже, що я за нього заміж вийшла, щоб до кінця життя мститися)))

• Смішно Смішно x 3
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Divchinka

Divchinka Well-Known Member

Оля, гарна історія)

Я вважаю, що не потрібно акцентувати увагу: кохання знайде кожного в свій час. А чим більше нервуєшсі, не "відпускаєш" ситуацію - тим менше шансів його знайти.
    Я от колись давно зовсім у всьому розчарувалась і навіть не мріяла про заміжжя, а воно саме мене знайщло)

19. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

20. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Вчора почула таку цікаву думку: для того, щоб зустріти близьку тобі людину або просто хлопця для серйозних стосунків потрібно ходити туди, куди ти ніколи не ходила і ходити не любиш, змінити таким чином свою траєкторію руху.

• Смішно Смішно x 2