Відповідь: Як і де знайти своє кохання мені здається шо кохання не потрібно шукати, воно звичайно додому неприйде, хоч хто зна, як кажуть на кожен товар є покупець. Саме головне шо воно може бути дуже близентко)))))))))
Відповідь: Як і де знайти своє кохання От і в нас є знайомий. Хлопу вже 35 років, а з особистим життям все не складається. Кажу йому: «Не там шукаєш». Бо він і справді шукає по кафе-дискотеках-вечірках. І такі зустрічі закінчуються черговим розчаруванням: «Ні, вона не для родинного життя». (Ех, знов цитата з фільму «Мужики!» проситься: «И все то вы про нас, мужиков, знаете. Одного не знаете: почему мы одних любим, а других – замуж берем. Во загадка природы!»). Я згодна, що свою долю і конем не об’їдеш, але, думаю, краще можна розгледіти людину, якщо у вас із нею є якась спільна справа: робота взагалі, або доручення. Може, мені так здається тому, що сприймаю родину як співпрацю, в якій один підстраховує іншого. А якщо виявиться, що різні погляди на відпочинок, то в цім питанні легше шукати консенсусу, ніж в тому, що потребує зусиль.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання я своє кохання здибала на дереві. вперше, коли його побачила, виглядав приблизно так - тільки в руках майбутній муж мав ще великі садові ножиці. отак спочатку задивилась на його мужні руки, а згодом взагалі потонула в зелених добрих очиськах
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Прийде-прийде! Я переходила дорогу і мій майбутній чоловік чуть мене не збив. Ну потім вибачався і в розмові я обмовилась на якій вулиці я живу. Ну ми попрощалися і я той епізод і його зразу забула. А він не забув. По телефонному довіднику почав видзвонювати людей на моїй вулиці, описувати їм мене і питатися чи знають таку і де живе. Адресу роздобув і з букетом квітів прийшов до мене додому і запросив на святкування Нового року... Так і почалось кохання.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання А в мене напевно буде найнеромантичніша історія.. 8 вересня виходжу заміж.. сукню замовила.. зал.. майбутнього чоловіка знаю 7 років він дуже правильний надійний вірний і т.д...а прийшла на роботу 2 роки тому і зустріла співробітника - бидло, хам і взагалі його в офісі ніхто не переварює і з того часу постійно про нього думаю.. ЖАХ просто!! сама себе зрадницею відчуваю але нічого з цим зробити не можу(( ще й до мене він такий хоч до рани прикладай..я вже навіть перестала на корпоративи ходити бо тільки чогось лишнього випю боюсь що зірвуся.. Отак.. з романтичними фільмами коли женишся на одному а любиш іншого скажу чесно нічого спільного...
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Вас напевне просто потягнуло на поганих хлопців, бо свій хороший під боком піднадоїв.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Я теж так подумала.. але 2 роки..як на захоплення трошки забагато часу. хоча впринципі всеодно заміж вийду тож яка вже різниця
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Ви знаєте.. особисто я не шукала. Десь там очікувала, якось легенько уявляла, що колись же ж треба і заміж вийти.. бажано народити первістка до 25, поки здоровя в запасі)).. Років 5 тому мені одна знайома жінка підказала записати максимально в подробицях яким я уявляю свого чоловіка. І от я написала і забула. А в минулому році все так закрутило,що я і заміж вийшла за 900 км від рідного дому, не думаючи-не шукаючи. Вже півроку тому, в передвесільний час знайшла той запис і аж жаром обдало.. Як все точно. Навіть трохи шкода, що пару пунктів не дописала )))). Але то таке.. Тому папір, на якому записані точні бажання, у мене спрацював на славу)). Спробуйте.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Ну різниця то є, бо будете жити з одним, а мріяти про другого... не дуже добре) Але я сама мала колись таке захоплення поганим хлопцем, перейшло більш ніж за два роки.В шоці як він мені міг подобатись) Хімічна любов проходить до 3 років. Тому скоро думаю пройде
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Мама дарагая по ваших словах, то Ви свого чоловіка вже як два роки не кохаєте. Як же ж Ви за нього заміж будите виходити, шлюб брати, діток народжувати і ростити без любові:ninja: Ви собі хоч уявляєте, що це таке - сім"я! Мені Вашого майбутнього чоловіка просто шкода (((
Відповідь: Як і де знайти своє кохання PTUCHKA, а це ж ми Вам поради давали в темі "Чому я боюся виходити заміж?". Тепер зрозуміліше ситуація виглядає. Ви не в своєму нареченому невпевнені, а саме в собі. Будете уникати цього "2-річного" знайомого, то навряд розв'яжете для себе питання, що Вас у ньому приваблює. Спробуйте до нього пильніше придивитися. Флер "негативного героя" при близькому розгляді теж має властивість спадати. Можливо, винувата Ваша невпевненість у собі, а цей "брутал" Вам додає її. Тоді варто було б над самооцінкою попрацювати.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Якби хтось знав як мені страшно і противно від тої ситуації!!! до свого майб. чоловіка я так звикла, в нас вже щось більше ніж просто так би сказати "хімія"..і я в ньому повністю впевнена, такшо надіюсь що моє дурне захоплення ще до вересня пройде. Тому не треба мене дівчатка осуджувати чесно нікому не побажаю подібної ситуації.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання А якщо не пройде ? Тоді що ? Я Вас не осуджую, я Вам просто дивуюсь, адже саме Ви можите взяти свої емоції в руки і розрулити ситуацію, та не наробити дурниць. Але з Ваших дописів так виглядає, що Ви просто пливете по течії.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Якби ви написали : свого майбутнього чоловіка я так люблю.... то інша справа. Вас ніхто не осуджує, це є почуття і з ними важко щось вдіяти. Просто якщо це тиждень-два, то одна справа, а якщо два роки... то ситуація зовсім не проста. Ви для себе повинні вирішити в першу чергу чи любите ви свого майбутнього чоловіка. Якщо сумніваєтесь, то не варто псувати собі і йому життя. Краще зараз розійтися ніж після одруження. Але то моя власна думка, вирішувати вам. Розберіться у собі.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Ситуація насправді важка! На мою думку вам треба розібратись,що саме вас приваблює у своєму співробітнику і постаратись додати це у ваші з майбутнім чоловіком стосунки! Можливо, з часом у стосунках зменшується романтика,драйв,елемент несподіванки.Ви знаєте один одного краще ніж себе і хочеться чогось такого... непередбачуваного. Але все в наших руках,бажаю вам відкрити у своїй другій половинці і у собі нові риси, і віднайти все-те, що з часом відійшло на другий план ---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ---------- А я не погоджуюся! Коли люди стільки часом разом,це стосунки випробувані часом і в цих стосунках в основі не захоплення,не пристрасть,а саме любов! А цю ситуацію слід розглядати як своєрідне випробовування! Невідомо чи розійшовшись вони не зіпсують своє життя! Як на мене, то слід старатись за той час,що лишився до весілля внести у стосунки те чого бракує і перш за все розібратись у собі! Руйнувати легше,ніж створювати!
Відповідь: Як і де знайти своє кохання А якщо її нема тої любові тут, Ptuchka жодного разу не написала, що любить свого майбутнього чоловіка. Ви би хотіли бути на місці чоловіка? І якщо такі проблеми з"явились ще до весілля, то треба доооообре подумати чи варто одружуватись. Ще раз пояснюю, захоплення іншим мужчиною не тиждень і не два... Про яку любов ви говорите? Я не пищу вже розійтися, якщо ви добре читали, а раджу розібратися в собі і своїх почуттях, перед таким важливим кроком як одруження.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Це добре що я сама собі призналася в тому що щось не так, добре все обдумала і тепер бачу проблему, але розходженням я її вирішувати не буду. Ми взяли відпустку на 5 днів і завтра вдвох вибираємось в карпати, всетаки правильно дівчата вище казали що я сама всилі все вирішити і змінити такшо починаю міняти але зї своїм хлопчиком)
Відповідь: Як і де знайти своє кохання В мому крузі говорять "якщо хочеш перевірити стосунки-поїдь з коханим(ною) в гори! Після них ви або розійдетесь або з,єднаєтесь на все життя"))) Але то скоріш мається на увазі з палатками, всякими перешкодами ...
Відповідь: Як і де знайти своє кохання )) такшо покищо валю по чорній полосі, чекаю змін, настроєна оптимістично))