Як і де знайти своє кохання

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем NATALIJA, 9 Вересень 2009.

1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Як і де знайти своє кохання

+1000000000000000!!!!
    бо получається, нє давай я тебе пожалію, бо ти така (такий) нещасний (на мою думку) і фігня, що ми з тобою як небо і земля, але ж є мораль, обов"язок і ще купу всього що я собі придумала (придумав).:girl_crazy:
    люди дійсно мають підходити одне одному:girl_smile: і дуже часо це видно неозброєним оком.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Тобто? В яких номінаціях? :)
    Тема називається "Як і де знайти своє КОХАННЯ"
    Думаю, на сеансах злуки кохання знайти трудно. Коханку(-нця) - максимум

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А де все таки можна любов зустріти? В клубі, ресторані, весіллі в друзів, на курорті? В церкві? А де ми всі сімейні, які тут спілкуються познайомились? Підкажіть одиноким жінкам.. В мене знайомі дві, одинокі, постійно на роботі, випадково практично не буває в них знайомств, вже їм за 30 і почувають вони себе не дуже комфортно, хочуть сім,ю, дітей... Невже не має жодного шансу, що на такому побаченні вони зустрінуть такого ж одинокого чоловіка? І невже немає жодного шансу, що у них співпадуть інтереси, погляди на життя? а може і з першого погляду закохаються, чому ні?

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

Я не раз зустрічала жінок, красивих, розумних, господинь, які звязували своє життя з першим попавшимся чоловіком, який на них звернув увагу, бо до того часу роками не зустрічався їм нормальний чоловік, просто не складались такі обставини де можна було познайомитись... а тепер мучаються, розлучаються... Ну що виходити на вулицю і знайомитись? На сайтах знайомств в сліпу так само не самий вдалий варіант, а на побаченнях можна з людиною поспілкуватись, подивитись в очі і зрозуміти чи вартує далі знайомитись, а любов і з 2 і 102 погляду може прийти :girl_smile:

4. Just me

Just me Member

Вперше таке чую:confused:. Тут є хтось, хто в церкві зустрів свого чоловіка/дружину, серйозно? (тільки якщо ви не в хорі разом співали)

5. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я знаю таку пару.
    Але кінець сімейного життя сумний, суди, розлучення, шантаж дитиною. Купа бруду. Він сильно піднепав здоровям після розлучення. Так що таке місце знайомства ще не гарантія хорошого життя.

6. AilataN

AilataN жива

деколи хотіли б підійти, та навколо стільки народу, що годі підступитись)), ще й як кожен радити почне))):girl_sad:
    маю теж знайомих, що познайомились в церкві, гарна пара, живуть мирно.

7. Just me

Just me Member

До сьогодні не чула нічого про церковні знайомства. Чесно кажучи, мало собі подібне уявляю - обмінюватися в церкві заворожуючими поглядами чи номерами телефонів... Але раз кажете, що таке буває, значить буває:pardon:

8. AilataN

AilataN жива

В уяві це би мало виглядати так:

насправді все було так:

Живуть 14 років, двоє діток, щаслива, повноцінна сім"я.
    Ще варіанти:
    знайома вийшла заміж за хірурга, який їй робив операцію.
    не підходить такий варіант?)))
    Ну то йдем далі:
    диско- дівчата, моя шефова найшла собі там непоганого хлопця, все йде до весілля.
    Ну і вічне: в бібліотеці, яка зараз трансформована в нет- клуб, о, там непочатий край роботи!

9. Dobra

Dobra Well-Known Member

Саме так...У випадку описаному мною - він прислуговував при церкві, вона здається, попросила допомоги...часто так буває - за здоровя де дати, чи де священник, точно не знаю. Він вірив, що вона подарована Богом.
    Потім казав що то від того рогатого, не хочу вночі згадувати.
    Але нам з чоловіком прикро від того - розведені, обоє нещасливі, а так гарно починалось, вони світились таким світлом. Він зустрічав її з квітами.
    Отак мучишся де знайти то кохання, потім як втримати.

10. AilataN

AilataN жива

Вибачте, це , напевно, дуже трагедія, але ржунімагу)))

11. Neytasa

Так може дійсно краще сходити декілька раз на "Швидке побачення" і знайти собі пару, якщо випадково нічого не трапляється роками, ніж всюди, включаючи церкву і лікарню дивитись на всіх мужчин голодним поглядом, як на потенційного чоловіка?

Останнє редагування: 13 Березень 2012
  12. Komashka

Komashka Active Member

і коли вони будуть? весна надворі :))

13. levandivka

levandivka З яйцями...

"Нічого не трапляється роками" - толкового психолога треба шукати, а не швидку пару.

По якій статті КК сидять на примусових роботах? Начальство там на роботі їм дітей не видає?

14. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Я всю тему не перечитувала але моя дмука така, кому де судилося там і зустрінеш своє кохання
    сполучення де знайти якось мені уявляється так- ходиш по всім магазинам/барам /дискотекам і шукаєш його/її
    По перше треба розуміти для себе яку ти людину біля себе хочеш бачити. А бог краще знає коли і де нам зустріти своє кохання. Просто треба радіти життю, робити те що на даний момент виходить найкраще і приносить радість і задоволення, а все приходить і так у свій час.

15. Komashka

Komashka Active Member

отак в один прекрасний день за помахом чарівної палички принц сам впаде вам в руки? :) для щастя треба прикласти зусилля. краще самій вибрати за своїми вподобаннями ніж брати те перше-ліпше, що в руки йде. ІМХО

16. vikulyamamulya

я ж не сказала що треба сидіти дома і чекати коли він прийде до тебе, хоча і такі випадки бувають. ПРосто конкретного ж місця нема- о там то і там можна знайти своє кохання.Буває що ти ходиш постійно в якесь кафе, дискотеку і думаєш от сьогодні може я зустріну, а на наступний день йдеш платити комунальні послуги і зустрічає там його, хоча такого ніколи і подумати не могла.Я це мала на увазі

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я і ще одна моя співробітниця своїх чоловіків в церкві зустріли. Спробуйте в церковний хор записатись ;)

18. vikulyamamulya

в мене з голосом не склалось.
    в Домінікканському соборі організовували зустріч для неодружених християн, я щось ненаважилась піти.

19. Neytasa

і чим не "Speed-Dating" ?:connie_pull-pigtail так що церква також не проти "звідництва".

20. Komashka

Komashka Active Member

часто кажуть, що для того, щоб когось шукати, треба спочатку подивитися навколо. люди часто "не помічають" тих, кого давно знають, дивляться інакше. що краще, на вашу думку? людина, яку знаєш, знаєш всі її звички, з якого вона тіста чи пошуки нових знайомств, які переважно оцінюються по зовнішності і часто поверхові і поки взнаєш людину проходить дуже багато часу?