Як і де знайти своє кохання

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем NATALIJA, 9 Вересень 2009.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Як і де знайти своє кохання

З собою? [​IMG]

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Зі СПРАВЖНІМИ проблемами)

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Щодо голоду. Чому самотні люди часто мають песиків/котиків? Бо в них, якраз, голод і є - тактильний, брак дотиків, обіймів, брак любові, яку людина хоче давати комусь і отримувати взамін. В психологічних тестах є питання "чи маєте Ви кому хоча б раз на день висловити любов або отримати її прояв від когось?"
    Діти, яких не обіймають, не пестять, будуть плакати і вередувати таким самим чином, як коли вони хочуть їсти. Єдина причина самовбивств - відсутність любові. Ніхто не вбиває себе через те, що нічого їсти - скоріше, навпаки, людина мобілізовується, прагне жити, будь якою ціною.
    Голод - це не тільки фізіологічний стан. І багато хто з нас не настільки "просунутий" на шляху духовного пізнання, щоб обходитися самим собою, генератор заслабкий.

3. Just me

Just me Member

Ви б хотіли бути на місці особи, яка призначена комусь втамувати брак чогось? Я - ні. Невже люди не варті більшого, аніж просто "затикати діри" "кому, де і чого бракує"? Споживацьке, егоїстичне ставлення до людини протилежної статі як особи, котра має заповнити собою пазл, якого бракує - це ще один аргумент проти штучного зведення людей докупи. Тим і відрізняються ситуації, коли люди природно сходяться (не ставлячи собі цього за ціль) і тоді, коли мають твердий намір "когось знайти", або ж хтось їх хоче засватати. НМСД

4. Finya

Ким призначена?))
    І при чому тут я, взагалі?)))

5. Just me

Just me Member

6. Finya

Я, навіть приблизно, не писала того, про що оце йдеться. Тому стосовно призначень, затикань дір, використовувань людей - це не до мене.

7. AilataN

AilataN жива

Із задоволенням. Кайфую від того. радо віддаю і беру.

Ви серйозно думаєте, що на подальше подружнє життя має хоч якийсь вплив те, як люди зійшлись?

8. Just me

Just me Member

Ні, не розумію, з чого такі висновки. Але має значення, з якою метою утворюють союз. Якщо з метою від чогось втекти, або отримати довгоочікуваний статус, або заповнити "бракуюче" місце, то така справа приречена на провал. Від себе не втечеш.

9. AilataN

AilataN жива

Неможливо звести людей насильно ніяк, ні штучно, ні природньо. Якщо у них не виникає бажання до "зведення".
    І що значить штучно? з пробірки, чи що? Все в світі визначено, і шляхи прописано. Штучного в людських долях (закреслюю- мало) нічого немає. ІМХО.

10. Just me

Just me Member

Коли чоловік і жінка опиняються в літаку на сусідніх місцях і між ними пробігає іскра (як один із десятка тисяч варіантів) - це природно (ви ж не плануєте "Тааак, от всядуся біля якогось симпатичного і його заарканю"). Натомість я описувала вище ситуацію, коли людина їсть, працює, плаває в басейні, їде в транспорті, робить покупки і увесь час пеленгує територію у пошуках "кохання на все життя" (Авось, він мені тут зустрінеться) і навколишніх заколупує "Хай приведе своїх друзів!" "Візьміть мене із собою!"

11. AilataN

AilataN жива

О, вплив Голлівуду?))))
    Чи Боллівуду)))):girl_haha:
    Клініку не будем розглядати, ок?
    Хоча такий підхід дуже похвальним може бути, напористість, активність думаю зроблять свою справу і жінка все-таки влаштує своє життя, так, як вона того хоче( і нехай не правильно, в чийомусь розумінні). А не так, як могли б їй порадити навколишні- типу розслабся, успокойся і кайфуй. ;) ;)

12. Finya

Ви просто розглядаєте дуже крайні прояви і дуже перебільшені. Якщо ж говорити про природність, то все, що робить жінка (яка хоче зустрітися зі своїм чоловічим уособленням альтер его), робить з думкою про це)) Навіть сідає в літак))) Щоб мене зрозуміли правильно) - на якомусь підспудному рівні робить, без клініки)))))))))

13. Just me

Just me Member

Та так, але чоловіки вважають її через це неврівноваженою (по секрету, жінки теж). Думаю, якби вона "забила", шанси одразу б зросли у рази. Попри те, що їй за 35.

14. AilataN

AilataN жива

а от і здря. Я так і спланувала собі свого чоловіка.)))

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

От ми й повільно прийшли до основного питання- як і де?

15. Finya

Все просто)) Всюди) Але треба там бувати))))

16. Just me

Just me Member

Як? - Без паніки.
    Де? - Будь-де. Він/вона може навіть сам/а постукати у ваші двері (листоноша, кур"єр, соціолог, помилився квартирою).
    Точно. Бувайте частіше вдома, то й не прогавите:crazy:

17. Finya

Прямо Вам скажу) Не треба мене використовувати у своїй риториці))

18. Just me

Just me Member

19. Finya

Тоді, прошу, оформлюйте так, щоб це було видно. Я Вам вже писала в пп, що риторичні питання ітд - безособові. Культурне спілкування, взагалі - безособове. Ви цитуєте мене і використовуєте речення в наказовому способі, це означає, що Ви звертаєтеся до мене.

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ото, дівки, накрутили....без 100 грам не розберешся. Пазл, карта...та всі ми пазли в чиємусь житті, а оточуючі- пазли в нашому, і дуже добре якщо підбираються ідеально підходящі пазли для сім"ї, то ясно що вони собою заповнюють пустоти один одного.
    Та чому ж споживацьке? А як же "лямур"?

А ото точно... Є в мене така однокласниця, то таки дійсно "заколупує", особисто на мого чоловіка вона чомусь жах наганяє і коли вона приходить, то в нього з"являється термінова робота. І це власне, через підвищену напористість. Та я й сама зауважую, що на оточуючих чоловіків вона дивиться з таким собі виразом людоїда, що навіть мені хочеться дременути чим подалі і не бачити того нещасного який зараз буде замотаний в дивний гортанний сміх, награні компліменти і відверті декольте. Переважно мужчини, саме мужчини- не ідіоти клінічні і цю награність бачать зразу.
    От ще мені впало в око, що мій підпис Г. Сковороди ідеально відображає моє ставлення до життя. Ще один би поставила.."Всі люди приносять щастя- одні своєю присутністю, а інші- своєю відсутністю.
    Насправді все дуже просто.