Відповідь: Як добратися до...? ойой,бо вона мені якраз саме більше підхоить,так як мені з дому до наукової саме простіше добратись а атм біля "7 неба" я орієнтуюсь, просто маршруткою ніколи не їздила вразі поїду з наукової на приміський вокзал і там на щось сяду дуже дякую вам!!!
Відповідь: Як добратися до...? та нема за що, була рада хоча б трішки допомогти! І гарної вам забави!
Відповідь: Як добратися до...? правильно 156, вибачаюсь.... От що значить недоспані ночі....клики лізуть.. дякую, що поправили
Відповідь: Як добратися до...? О, то ми з вами земляки Якщо не секрет, то де саме в Зимній Воді ви живете?
Відповідь: Як добратися до...? Як найзручніше і +- бюджетно доїхати зі Львова до Кракова та зі Львова до Будапешта (бажано ніч в дорозі) в обидві сторони?
Відповідь: Як добратися до...? Так, щоб ніч в дорозі - близько 12 ночі (якщо не помиляюсь, бо давно їздила) йде потяг Львів- Вроцлав, в Кракові будете близько 7 ранку. Не знаю скільки зараз коштує квиток, раніше - бл. 450-500 грн. Бюджетніший варіант - рейсовий автобус, вони ходять з Автовокзалу.
Відповідь: Як добратися до...? Однозначно автобус з автовокзалу, ціна квитка 195 грн. Найкраще їхати нічним польським (є ще український) - менше трясуть на кордоні. Буде однозначно швидше ніж авто, бо зараз якась тенденція на черги на кордоні, а у автобуса окрема смуга
Відповідь: Як добратися до...? Як доїхати з Києва до Львова потягом в пятницю ввечері? Квитків вже сьогодні нема на жодний поїзд, тільки в св.
Відповідь: Як добратися до...? Попробуйте встигнути на 169 "Київський експрес" Київ 16.55 - Львів 23.33. Не дуже, але якщо треба, то підходить. Я ним колись спеціально їздила, щоб відмучитися 5 годин сидячки, але головне в поїзді не спати, а у власному ліжечку (тим і тішилася ) - в мене жахлива аллергія, а в більшості поїздів до сих пір пір"я в подушках.
Відповідь: Як добратися до...? Хто їздив і точно памятає в якій годині Будапешт-Москва (16) перетинає угорський кордон? Або хоча б чи встигає перетнути до 12 ночі?
Відповідь: Як добратися до...? маршруткою, що їде в Дубляни, 180, 180а, 111. Дорога хвилин 15-20. Підкаждіть, чи їздять маршрутки до с. Скнилів (до центру), треба з"їздити на цвинтар...
Відповідь: Як добратися до...? Я їздила нещодавно, перетнути до 12 ночі не встигає, десь аж о 2-3 годині.
Відповідь: Як добратися до...? Підкажіть, будь ласка, як добратись зі Львова до Новояворівська!!! Гугл не допоміг.......
Відповідь: Як добратися до...? До Новояворівська їдуть маршрутки від Янівського цвинтару (зупинка біля входу на цвинтар). Інтервал 5-10хв., початок руху о 6:00, остання, якщо не помиляюсь відправляється о 21:30 (з першою і останньою можу помилитися, а напротязі дня їх достатньо).
Відповідь: Як добратися до...? Чи доїхати зі Львова в Пустомити. Знаю що з Сихова їде 116 туди, але куди саме незнаю, мені треба на вул. Грушевського