Як боротися з Герпесом?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Vittoriya, 18 Квітень 2009.

1. koroljok

koroljok Well-Known Member

Відповідь: Як боротися з Герпесом?

Я дуже добре зайома з цією цяцькою. Іноді і двічи на місяць могла мати. Ситуація покращилась після того як я спробувала гігієнічну помаду від Біокон антгерпесну. Тепер ця помада завжди зі мною, за півроку герпес був 1 раз :girl_blum:

2. veronka

veronka зла друзя

я все ж таки схиляюсь до думки, що герпес треба лікувати внутрішньо, а не мазяками. В мене він проявився жорстко останні 2 роки, пардон за уточнення, на попі((( виглядає як фурункул, чешеться(( чекаю на прийом у гомеопата і лікуватиму таким чином

3. Neosoftlviv

Neosoftlviv New Member

Мене герпес турбував раз в 2 місяці стандартно кілька років, і це приносило багато незручностей, бо що не свято - то в мене "радість" на губах((. Користувалась Герпевіром, але тиждень-два була рана на губах, якщо ж мазала маззю зразу - проходило за день, а через кілька днів з*являлося знову.
    Попила вітаміни, кинула курити і вже близько року герпес не давався чути.

4. Kocja

Kocja New Member

А які ви пили вітаміни?

5. landscape

landscape New Member

Якщо герпес на губах, його можна вивести лазером, лікарі гарантують, що в тому місті де пролікував лазер герпеса уже не буде.

6. Neosoftlviv

Neosoftlviv New Member

комплекс вітрум

7. ViTanya

ViTanya Member

Я пробувала лазер, не допомагало. Коли припинився сильний тривалий стрес, герпес перестав часто рецидивувати (тепер 1 раз на рік).

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

за гроші лікарі будь-яке вам гарантують, але герпес-це не просто шкірне поверхневе захворювання. Якщо є вірус в організмі, то воно буде вилазити все-одно. Просто потрібно пітримувати свій імунітет, щоб це бувало рідше.

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

якщо герпес є, то його вже не виведеш. він постійно сидить в організмі, а вилазить та зараза на шкірі, коли є знижений імунітет, якісь стресові ситуації, як психологічні, так і при різкій зміні температури. коли перемерзнути, або навпаки приїхати взимку в Єгипет ,де +40.

п.с.. як каже статистика приблизно 90% населення Землі є носіями герпесу.

10. alfochka

alfochka New Member

Мені дуже допомагає Метилурацил в таблетках . Попити по 1 табл. 3 рази/день і дуже надовго я забуваю про цю гидоту .

11. ViTanya

ViTanya Member

Метилурацил старий, перевірений, хороший і недорогий препарат. Хоч івн не є противірусним, але стимулює клітинний і тканинний захист організму.

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Вже більше двох років не було того "щастя" і тут вилізло... Причому стресів, переохолодження особливих не було. Не більше, ніж це буває зазвичай..До аптеки сьогодні не доберуся, потрошки припікаю і дуже надіюсь, що до завтра підсохне...Краще вже струп ніж пів Анджеліно-губи:girl_devil:
    А завтра на ДН до подруги....:girl_impossible::girl_impossible:

13. Pomadka

Pomadka New Member

Я в таких випадках користуюсь Ациком. Дуже класна штука, мені до того нічого не помагало, а тепер за 3-4 дні сходить повністю і без всяких болючих ранок. Тільки мазати треба починати відразу як побачили перші ознаки) Тоді точно поможе)

14. Gorda

Gorda Well-Known Member

Користуюся Герпевіром. Як тільки чую що починається, зразу мажу і проходить на другий день.

15. veronka

veronka зла друзя

щойно випробувала, тільки почало чухатися над губою - намазала самогонкою (можна спиртом альбо горілкою) і вуаля)) нічого не вилізло))

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А я останій раз купувала феністил-пенцевір, дорого(десь 45 грн), але мені було потрібно для малого(3 роки), задоволена і я і сестра,дитині допомогло одразу

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А мені ніц не помогло - ходила тиждень таким страхопудалом, жесть... Тепер буду їсти яблука і часник, щоб тільки не догулятись до рецедиву:girl_smile:

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Це на тій стадії, коли бачиш, що є прищик, який свербить і якого ну аж дуже сверблять руки, щоб здерти....чого не можна робити!!!! то тоді від тих кремчиків все на другий день проходить, а коли вже іде рана, то лише допомагає процесу трошки швидше загоюватись, причому всеодно доводиться терпіти ту заразу.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

та я його припалювала, коли тільки починало свербіти..Певно, організм не обманеш:girl_smile:

20. Samodumka

Samodumka New Member

Феністил-пенцивір можна мастити і на прищики, на відміну від ацику і герпевіру. Але дуже часто і чуть-чуть кожну годину.