Відповідь: Я знаю 5....... пломбір, каштан, плодово-ягідне, крем-брюле, нуга-гляссе... я знаю 5 різновидів приладів побутової техніки........
Відповідь: Я знаю 5....... тостер, міксер, мікрохвильовка, пилосос, електрочайник я знаю 5 творів Шекспіра
Відповідь: Я знаю 5....... 1) Сон літньої ночі 2) Приборкання норовливої 3) Ромео і Джульєтта 4) Макбет 5) Гамлет Я знаю п'ять назв столиць Європи
Відповідь: Я знаю 5....... Я знаю п'ять назв столиць Європи: Париж, Лондон, Афіни, Рим, Стокгольм. я знаю 5 країн, з якими межує Україна....
Відповідь: Я знаю 5....... Львів, Кредо,Приват,ESTER,Укрінбанк. Я знаю 5 способів,чим зайняти себе на вихідні дні.
Відповідь: Я знаю 5....... зїздити на шашлики, прополотии город, відвідати батьків, поспати, почитати книжку. я знаю 5 номерів маршрутних таксі, що їдуть по вулиці Князя Романа у Львові...
Відповідь: Я знаю 5....... Карнавальна ніч, Іронія долі, або з легким паром, Один вдома, Чародеи, Тариф новорічний я знаю 5 найвищих будівель світу
Відповідь: Я знаю 5....... Тайпей, Тайвань Пертонас, Малайзія Сірз, США Готель Burj al-Arab, Дубаї Міжнародний фінансовий центр, Китай. Я знаю назви 5 наступних років за китайським календарем 2011-2015... (щоб було зрозуміліше: 2010-рік тигра, 2009-був роком бика, 2008-щура...)
Відповідь: Я знаю 5....... Кролика,Дракона,Змії,Коня,Кози. Я знаю 5 смачних страв(закусок)які зазвичай готую до столу(гостей).
Відповідь: Я знаю 5....... Я знаю 5 смачних страв, які зазвичай готую до столу (гостей): 1.картопля з відбивними або куркою. 2.плов. 3.салат. 4.пиріг із яблуками. 5.молочний коктейль на десерт. я знаю 5 найпопулярніших жіночих імен...
Відповідь: Я знаю 5....... Олена, Вікторія, Ірина, Анастасія, Вероніка я знаю 5 аксесуарів до вечірнього вбрання
Відповідь: Я знаю 5....... "Заморожений", "День бабака", "Кавказька полонянка", "Сам удома", "Льодовиковий період" я знаю 5 видів масажу:
Відповідь: Я знаю 5....... антицелюлітний, лікувальний, медовий, дитячий, еротичний... я знаю 5 найкращих кав'ярень Львова...........
Відповідь: Я знаю 5....... Світ кави, Золотий дукат, на бамбетлі, під синьою пляшкою, гасова лампа... Я знаю 5 найкращих видів кави....
Відповідь: Я знаю 5....... Сорти (види) кави: Арабіка, Робуста, Ліберика (ці три є основними), Ексцельза, Куба Альтура Види кавових напоїв: Еспресо, Браунер, Кайзермеланж, Фарісеєр, Американо. Я знаю 5 найпопулярніших чоловічих імен...