Відповідь: Я знаю 5....... Любов зла - полюбиш і ...:girl_crazy Хороша людина гідна любові. Спершу любов, потім шлюб: спершу полум’я, потім дим. Любов - найбільша перешкода в житті. Кохати - значить бачити диво,яке не бачать інші... А я знаю 5 найкращих "друзів" дівчат...
Відповідь: Я знаю 5....... Діаманти,гроші,олігархи,шоу-бізнес,красиві мужчини))) А я знаю 5 найкращих футболістів...
Відповідь: Я знаю 5....... Шевченко, Девід Бекхем, Рональдо, Джон Террі, Серхіо Рамос. Я знаю 5 речей, які обов"язково потрібно купити дитині до 1 вересня (до школи).
Відповідь: Я знаю 5....... Рюкзачок,пенал,зошити,ручка,спортивний костюм. Я знаю 5 методів як здивувати чоловіка.
Відповідь: Я знаю 5....... Нова зачіска, шикарна білизна, шось смачненьке на вечерю, його штани пропалені праскою, нова плазма на стіні... Я знаю 5 найніжніших слів...
Відповідь: Я знаю 5....... сонечко, лапочка, заїнька, рибочка, лапуська Я знаю п"ять варіантів відпочинку на вихідні...
Відповідь: Я знаю 5....... Чорне, Каспійське, Червоне, Середземне, Егейське, Мертве Я знаю 5 способів освіжитися в спеку...
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Конституція України 2. Закон України "Про освіту" 3. Закон України "Про банки та банківську діяльність" 4. Закон України "Про захист прав споживачів" 5. Закон України „Про ліцензування певних видів господарської діяльності” Я знаю 5 курортів України...
Відповідь: Я знаю 5....... Трускавець, Шацьк, Затока, Рибаківка, Залізний Порт.... Я знаю 5 мрій, які здійсняться у мене (тобто у Вас) цього року................
Відповідь: Я знаю 5....... народження дитятка, переїзд на другу квартиру, декрет, купівля машинки і блендера я знаю 5 українських рок груп
Відповідь: Я знаю 5....... Океан ельзи, Друга ріка, ВВ, Скай, ТНМК Я знаю 5 фірм виробників дитячого одягу
Відповідь: Я знаю 5....... next, Carter's, Дайс, Нежный возраст, Disney я знаю 5 загадкових місць планети....
Відповідь: Я знаю 5....... Стоунхендж, острів Пасхи, Озеро Лох-Несс в Шотланді, Бермудський трикутник, Мачу Пікчу я знаю 5 цікавих ігр для дітей:
Відповідь: Я знаю 5....... сорока-ворона, ладушки, ляльки-барбі, збирати конструктор, квартет......... (та багато інших: лови, хованки, вибивали, ризинки, боулінг-збивати кеглі, залізна дорога, лото....). я знаю 5 найкращих казок для дітей........
Відповідь: Я знаю 5....... Колобок,Рукавичка,Лисичка - Сестричка та Вовк,Маша і Медвідь,Курочка Ряба. Я знаю 5 назв дитячих магазинів.
Відповідь: Я знаю 5....... Карапуз, Тигрес, Дракошка, Пелікан, Антошка Я знаю пять моїх(Ваших)улюблених страв
Відповідь: Я знаю 5....... Борщ, фарширований перець, картопля з відбивними, фарширована риба, жульен. Я знаю 5 найулюбленіших солодощів.........