Відповідь: Я знаю 5....... Aerangis, Angraecum, Anguloa, Anoectochilus, Ascocentrum я знаю 5 відтінків синього кольору
Відповідь: Я знаю 5....... хребтовидні, хвилясті, переплутані, діряві, подвійні. Я знаю 5 імен, які можуть бути і жіночими, і чоловічими...
Відповідь: Я знаю 5....... Олександр(ра),Євген(ія),Богдан(ка),Руслан(а),Валентин(на). Я знаю 5 найкрасивіших островів світу.
Відповідь: Я знаю 5....... Канарські, Кріт, Гавайські, Карибські, Сицилія, Мальта, Мальдіви, Корсика, Мадагаскар Я знаю 5 найкраивіших політиків світу...
Відповідь: Я знаю 5....... Юрі Фудзікава, Лучіано Леон, Мерседес Араоз, Мара Карфанья, Сара Пейлін, Гілларі Клінтон... Я знаю 5 найкращих подарунків до дня народження чоловіку...
Відповідь: Я знаю 5....... Юлия Тимошенко, Йенс Столтенберг, премьер-министр Норвегии, Джигме Кхесар Намгьял Вангчук, король Бутана, Жозеф Кабила, президент ДР Конго, Кристина Фернандес де Киршнер, президент Аргентины то думка звідси http://www.aif.ru/politic/article/30143, я особисто не маю вподобань серед політиків я знаю 5 видів чаю
Відповідь: Я знаю 5....... Дитина, авто, плазма 80", крісло-качалка на веранді, дача з альтанкою і величезним мангалом. Я знаю 5 найбезглуздіших подарунків для коліжанки...
Відповідь: Я знаю 5....... Мереседес Макларен, яхта, квиток на фінал ЧС з футболу, квиток на ЧС з хокею, парфуми ---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ---------- ух..... не встигаю набір інструментів для авто, гавайська сигара, квиток на ЧС з футболу, журнал Наука і техніка, граблі я знаю 5 видів чаю
Відповідь: Я знаю 5....... я знаю 5 видів чаю: зелений, чорний, фруктовий, ромашковий, м"ятний, мелісовий, липовий, гранатовий, яблочний..... Я знаю 5 найбезглуздіших подарунків для коліжанки...: зірку на небі, землю на інакшій планеті, суконку не того розміру, використаний лотерейний квиток, не того розміру колготи )))))) Я знаю 5 найкращих алкогольних коктейлів...
Відповідь: Я знаю 5....... Мохіто,Пінья Колада,Космополітен,Маргарита,Викрутка. Я знаю 5 самих занудних і довгих серіалів.
Відповідь: Я знаю 5....... Санта-Барбара, Беверлі-Хілс, Щасливі разом, Вороніни, Саліфорнія Я знаю 5 українських виробників взуття...
Відповідь: Я знаю 5....... ЛЬВІВСЬКЕ ВЗУТТЄВЕ ВТП ПРОГРЕС, ШКІРЯНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СВІТАНОК", ПІДПРИЄМСТВО МАЛЬВИ ЛТД, ПІДПРИЄМСТВО ”ЯСЕНИ” ТОВАРИСТВА ІНВАЛІДІВ ”РОК”, ПП ФАВОРИТ я знаю 5 світових виробників брендового одягу
Відповідь: Я знаю 5....... Prada, Gucci, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Versace я знаю 5 видів їстівних грибів
Відповідь: Я знаю 5....... Мама, тато, чоловік, синок і я (ось така хороша сімя) я знаю 5 страв із яєць
Відповідь: Я знаю 5....... Я знаю 5 страв із яєць: яйко смажене, яйко варене, омлет, фаршироване, ну і на любителя свіжознесене (тобто випите сире) Я знаю 5 порід котів
Відповідь: Я знаю 5....... Персидська, бомбей, сіамська, сибірська, мей-кун. Я знаю 5 висловів про любов..