Відповідь: Я знаю 5....... пірамиди Хеопса, висячі сади Семіраміди, храм Артеміди в Ефесі, статуя Зевса в Олімпії, Александрійський маяк я знаю 5 елементів таблиці Мендєлєєва
Відповідь: Я знаю 5....... Едгар По, Редьярд Кіплінг, Джон Фаулз, Панас Мирний, Харукі Муракамі я знаю 5 відомих українських акторок
Відповідь: Я знаю 5....... Тамара Яценко, Наталка Сумська, Тетяна Назарова, Руслана Писанка, Катерина Кістень Я знаю 5 напрямів у дизайні інтер’єрів
Відповідь: Я знаю 5....... Ольга Сумська, Руслана Писанка, Ірма Вітовска, Вікторія Малекторович, Людмила Загорська ---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ---------- класичний стиль, мінімалізм, модерн, техно, Hi-Tech (Хай-Тек) я знаю 5 річок України
Відповідь: Я знаю 5....... Ара, Жако, Какаду, Корелла, Хвилястий. Я знаю 5 назв самих смачних цукерок:
Відповідь: Я знаю 5....... Німецька вівчарка, ротвеллер, доберман, боксер, московська сторожова я знаю 5 найвідоміших музеїв світу
Відповідь: Я знаю 5....... Британський музей, Ермітаж, Лувр, Музей історії мистецтва (Відень), Метрополітен (Нью-Йорк, США) Я знаю 5 найкрасивіших місць у Львові...
Відповідь: Я знаю 5....... Стрийський парк, Італійський дворик, Палац Потоцьких, Оперний театр, Шевченківчький гай. Я знаю 5 назв українських народних танців:
Відповідь: Я знаю 5....... гопак, метелиця, козачок, коломийка, аркан я знаю 5 особистостей зображених на українській грошовій одиниці
Відповідь: Я знаю 5....... Вадим Гетьман,Іван Франко,Володимир Великий,Леся Українка,Тарас Шевченко. Я знаю 5 відомих дизайнерів України.
Відповідь: Я знаю 5....... Караванська, Залевський, Тан, Анісімов і Пустовіт. Я знаю 5 міст Франції...
Відповідь: Я знаю 5....... Львівський кооперативий коледж економіки і права, Львівський державний навчально-курсовий комбінат, Львівський будівельний технікум, Монада ТОВ, Технікум дизайну Львівського державного інституту новітніх технологій та управління ім. В. Чорновола Я знаю 5 предметів інтер"єру
Відповідь: Я знаю 5....... Стіл, крісло, шпалери, карнізи, гардини Я знаю 5 назв мережі аптек у Львові