Відповідь: Я знаю 5....... меркурій, венера, сатурн, нептун, плутон варшава, краків, гданськ, щецін, бидгощ я знаю 5 річок України
Відповідь: Я знаю 5....... Франко, Гончар, Довженко, Леся Українка, Забужко Я знаю 5 Князів Київської Русі
Відповідь: Я знаю 5....... Саламандра, хамелеон, медянка, тритон, ядозуб Я знаю 5 назв морських тварин
Відповідь: Я знаю 5....... "Лімо", "Три ведмеді", "Рудь", "Браво", "Мозаїка" Я знаю 5 чудотворних Богородичних ікон
Відповідь: Я знаю 5....... Володимирська ікона Божої Матері, Холмська Чудотворна ікона Богородиці, «Праворучиця», Дігтярівська та ікона Божої Матері «Живоносне Джерело», "Жидачівська Оранта". Я знаю 5 чарівних слів.....
Відповідь: Я знаю 5....... Абра-кадабра, чари-бари, ахалай-махалай, рекс-пекс-фекс, дякую, будь-ласка Я знаю 5 найгарніших імен для хлопчика...
Відповідь: Я знаю 5....... Брюховицьке озеро, Наварія, Бухта Вікінгів, Винниківське, Млинки Я знаю 5 львівських ВУЗів....
Відповідь: Я знаю 5....... НУ"Львівська Політехніка",ЛНУ ім. Івана Франка, ЛНМУ ім. Д. Галицького, ЛКА, академія сухопутних військ Я знаю 5 причин сидіти ввечері на посиденьках...
Відповідь: Я знаю 5....... грати в "Пляц забав", хвалитися вишивальними здобутками, слідкувати за новинками барахолки і спільними покупками, давати поради, розповідати про життєві проблеми. Я знаю 5 моделей мобільних телефонів