Відповідь: Я знаю 5....... 1. камамбер 2. канталь 3.вальмонт 4. брі 5. жерве Я знаю 5 сортів чилійських вин
Відповідь: Я знаю 5....... 1. карменер, 2. сіра 3. семильйон, 4. совиньйон, 5. шенін блан Я знаю 5 способів використання сірника.
Відповідь: Я знаю 5....... 1. для здобування вогню 2. зубочистка 3. для супер головоломок з сірників 4. створення літального апарату для мух 5. створення сірникового будиночку (чи інших споруд) Я знаю 5 різновидів папороті
Відповідь: Я знаю 5....... 1. циртоміум, 2. давалія, 3. нефролепіс, 4. костенець, 5. пелея. Я знаю 5 видів мікроорганізмів
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Бактерії; 2. Віруси; 3. Гриби; 4. Еукаріоти; 5. Археї. Я знаю 5 творів Марії Матіос
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Нація 2. Життя коротке 3. Щоденник страченої 4. Чотири пори життя 5. Армагедон уже відбувся Я знаю п'ять видів піци...
Відповідь: Я знаю 5....... Кальзоне піца Марінара піца Маргеріта піца ал тонно піца Папероні я знаю 5 марок телефонів
Відповідь: Я знаю 5....... Nikia, Samsung, HTC, Blackberry, iPhone я знаю 5 магазинів італійського одягу у Львові
Відповідь: Я знаю 5....... болонка, бульдог, вівчарка, йоркширський тер'єр, мопс я знаю 5 англійських письменників ---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ---------- болонка, бульдог, вівчарка, йоркширський тер'єр, мопс
Відповідь: Я знаю 5....... 1.Конан Дойль 2.Шарлота Бронте 3.Оскар Уайльд 4.Даніель Дефо 5.Бернард Шоу Я знаю 5 видів орхідей......
Відповідь: Я знаю 5....... Dendrobium fimbriatum Laelia speciosa Miltonia leucoglossa Ascocentrum ampullaceum Vanda Pakchong Blue я знаю 5 порід котів
Відповідь: Я знаю 5....... Сіамська британська короткошерста сфінкс Персидська Сибірська Я знаю 5 різних салатів
Відповідь: Я знаю 5....... чорне, червоне, середземне, адріатичне, балтійське я знаю 5 страв з картоплі)
Відповідь: Я знаю 5....... картопля фрі,пюре картопляне,печена картопля по-селянськи,вареники,деруни я знаю 5 творів Шевченка......
Відповідь: Я знаю 5....... Катерина, Заповіт, Гайдамаки, Садок вишневий, Княжна я знаю 5 видів міського транспорту...
Відповідь: Я знаю 5....... таксі, трамвай, тролейбус, маршрутка, автомобіль я знаю 5 видів відпочинку....
Відповідь: Я знаю 5....... пікнік, поїздка на море, катання на лижах, похід в кіно, сон. Я знаю 5 марок спортивного одягу)
Відповідь: Я знаю 5....... Челентано, Деманджаро, Наполетана, Ла П"яцца, Леополі я знаю 5 назв парфумів американських брендів