Відповідь: Я знаю 5....... ну і теми в нас пішли..... сифіліс трипер хламідіоз трихомоноз герпес генітальний я знаю 5 об"ємних геометричних фігур...
Відповідь: Я знаю 5....... Общеобразовательные 1. Куля 2. Паралелепіпед 3. Куб 4. Тетраедр 5. Октаедр Я знаю 5 пісень Майкла Джексона...
Відповідь: Я знаю 5....... Billie Jean Thriller Smooth Criminal Black or White They Don't Care About Us Я знаю 5 весняних квітів...
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Пролісок 2. Підсніжник 3. Ромашка 4. Фіалка 5. Тюльпани Я знаю 5 дітей Анджеліни Джолі...
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Меддокс Шиван 2. Пакс Тьен 3. Нокс Леон 4. Захара Марли 5. Шайло Нувель Я знаю 5 номінацій Оскара, у яких переміг фільм "Звуки музики"...
Відповідь: Я знаю 5....... кращий звук кращий фільм кращий режисер кращий монтаж краще музоформлення п.с.. то улюблений фільм моєї баби. а я от не люблю мюзиклів. я знаю я фруктів жовтого (оранжевого) кольору...
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Апельсинка 2. Мандаринка 3. Грейпфрут 4. Памела 5. Лимон Я знаю 5 французьких домів моди....
Відповідь: Я знаю 5....... Амосов Патон Сікорський Пулюй Грушевський я знаю 5 українських композиторів
Відповідь: Я знаю 5....... я Вас трішки попровлю CSS це не мова програмування, це стилі, та і про SQL було краще написати Т-SQL Баромінні Філарете Шедель Гесте Власов Я знаю 5 марок ноутбуків
Відповідь: Я знаю 5....... 1. красива 2. ніжна 3. казкова 4. зваблива 5. розумна Я знаю 5 ВНЗ України.......
Відповідь: Я знаю 5....... 1.Київський нац. університет імені Тараса Шевченка (КНУ) 2.Львівський національний університет ім. Франка (ЛНУ) 3.Національний лісотехнічний університет України (НЛТУ) 4.Харківська державна академія дизайну і мистецтв (ХДАДМ) 5.Одеська національна морська академія (ОНМА) Я знаю 5 назв дитячої молочної суміші
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Нутрілон 2. Сімілак 3. Нестле Нан 4. Детолакт 5. Малюк Я знаю 5 назв жіночих журналів...
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Лиза 2. Отдохни 3. Натали 4. Cosmopolitan 5. Единственная Я знаю 5 грошових одиниць
Відповідь: Я знаю 5....... 1. гривня 2. рубль 3. долар 4. евро 5. лат Я знаю 5 видів французьких сирів