Відповідь: Я знаю 5....... вдома в сусідів в друзів на дачі в лісі я знаю 5 видів завязування галстуків
Відповідь: Я знаю 5....... - простим вузлом - універсальним вузлом - елегантним вузлом - віндзорським вузлом - напіввіндзорським вузлом я знаю 5 акторів, що зіграли Джеймса Бонда
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Шон Коннрі 2. Пірс Проснан 3. Денікл Крейг 4. Тимоті Далтон 5. Роджер Мур я знаю 5 місць для пірсингу
Відповідь: Я знаю 5....... - праве вухо - ліве вухо - ніс - язик - пупок я знаю 5 інгредієнтів смачної піци...
Відповідь: Я знаю 5....... - Евклід - Архімед - Піфагор - Лобачевський - Перельман я знаю 5 виконавців пісні We Will Rock You
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Queen 2. Nickelback 3. Robbie Williams 4. Aerothmith 5. David Garrett Я знаю 5 рівнів потреб людини
Відповідь: Я знаю 5....... - червоні - зелені - солодкі - кислі - антонівка А я знаю 5 оленів Санта Клауса
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Рудольф 2. Блискавка 3. Купідон 4. Комета 5. Танцюрист Я знаю 5 останніх президентів США
Відповідь: Я знаю 5....... - Рональд Рейган - Джордж Буш-старший - Біл Клінтон - Джордж Буш-молодший - Барак Обама А я знаю 5 генсеків СРСР...
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Сталін 2. Брєжнєв 3. Хрущов 4. Черненко 5. Горбачов Я знаю 5 злакових........
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Єлизавета I 2. Марія I 3. Марія II 4. Вікторія 5. Єлизавета II я знаю 5 сортів орхідей...
Відповідь: Я знаю 5....... 1.Фаленопсіс 2.Дендробіум 3.Ванда 4.Мільтонія 5.Катлея я знаю 5 косметичних засобів для обличчя.....
Відповідь: Я знаю 5....... спагетті вермішель лазанья равіолі спіральки я знаю 5 видів морської риби.....
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Морський лящ 2. Скумбрія 3. Рябчик 4. Акула 5. СКат Я знаю 5 фасонів штанів/джинсів....
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Кокер-спаніель 2. Кавказька вівчарка 3. Пінчер 4. Такса 5. Московська сторожева Я знаю 5 венеричних захворювань