Відповідь: Я знаю 5....... Королівський, малайський, амурський, індокитайський, суматранський. Я знаю 5 найромантичніших куточків світу
Відповідь: Я знаю 5....... парфуми, квіти, фейєрверк, автомобіль, подорож Я знаю 5 подарунків коханому на Валентина....
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Поцілунок 2. Обійми 3. Фраза : "Я тебе кохаю" 4. Смачнюща вечеря при свічках 5. Ну і.... е-е-е.... романтична ніч... Я знаю 5 найкращих туалетних вод...
Відповідь: Я знаю 5....... "Ultraviolet" та "ELLE" від Paco Rabanne, Dolce&Gabbana "The One Gentleman", Giorgio Armani "Acqua di Gio", "EXTREME" Paul Smith. Я знаю 5 українських видавництв ...
Відповідь: Я знаю 5....... "Факт", "Фоліо", "Ранок", "Каменяр", "Піраміда". Я знаю 5 композиторів, які писали духовну музику...........
Відповідь: Я знаю 5....... Артемій Ведель, Й.С. Бах, Д.Бортнянський, М.Березовський, М.Ділецький. Я знаю 5 найкрасивіших вулиць Львова
Відповідь: Я знаю 5....... Площа Ринок, Підвальна, Вірменська, Руська, проспект Свободи. Я знаю 5 найгарніших шедеврів архітектури у рідному Львові....
Відповідь: Я знаю 5....... 1. Оперний театр 2. Домініканський костел 3. Церква Св. Андрія Первозванного 4. Архітектурний комплекс головного галицького греко-католицького храму - Собору Святого Юра 5. Палац Потоцьких Я знаю 5 кондитерських у Львові де найсмачніші тістечка і тортики
Відповідь: Я знаю 5....... Вероніка, Темп, Цукерня, Віденська кавярня, Чарівний ліхтар Я знаю 5 найкращих співаків... ---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ---------- Вероніка, Темп, Цукерня, Віденська кавярня, Чарівний ліхтар Я знаю 5 найкращих співаків...
Відповідь: Я знаю 5....... Ротару, Повалій, Рибак, Тіна Кароль, Олег Скрипка Я знаю 5 спортивних газет...
Відповідь: Я знаю 5....... "Спортивна газета", "Гол", "МАТЧ. Районний вісник" :khomyak:"Команда", "Спортивна панорама" Я знаю 5 чакр....
Відповідь: Я знаю 5....... Муладхара, Свадхістхана, Маніпура, Анахата, Вішуддхі (а ще Аджна і Сахасрара) Я знаю 5 модераторів на ДП
Відповідь: Я знаю 5....... odree, Kasia, Імель, Ірена, Лідочка я знаю 5 речей, які Жінка зробить без проблем)
Відповідь: Я знаю 5....... Червоний,оранжевий,жовтий,зелений,голубий+,синій,фіолетовий! Я знаю 5 відпочинкових комлексів в Карпатах.
Відповідь: Я знаю 5....... троянда карпат, вершина карпат, гуцулка, водограй, бистриця. А я знаю 5 брендів корму для котів...
Відповідь: Я знаю 5....... "Мрій про мене", "Напишу листа", "Полуднева спека", "Я вернусь", "Три звичних слова". Я знаю 5 хвойних порід деревини .........