Я вдячна (ий) тобі, незнайомцю

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Urtica, 8 Серпень 2009.

1. atma

atma New Member

Відповідь: Я вдячна (ий) тобі, незнайомцю

Це не до теми, але в мене така сама історія сталась, може комусь згодиться в пригоді. Якщо сказати свої дані вони видають разову картку.
    Дякую.

2. Azza

Azza Member

ДЯКУЮ мужчині, який у 2003 році допоміг мені дальше рушити, я одразу заклякла і побоялась навіть ворухнутись коли відчула біля своєї ноги морду бродячої собаки, я з того страху і слова не могла вимовити навіть не подякувала.
    Дякую мужчинам із Соколова, які у празник приїхали трактором і витягли мене із снігу, коли я злетіла з дороги, і всім тим добрим людям на легкових авто, які реально розуміли що не зможуть допомогти, але всеодно зупинялись і питали чи не потрібна допомога, дуже їм вдячна.
    Також вдячна чарівній пані з ЛП 4 корпусу, яка працює на ксероксі, за те, що впустила на обід, бо я була з малим, і продала потрібні канцтовари.
    Дуже вдячна дівчині на іевалідному візку за те що допомогла мому куму забавити моє чудо, яке верещало на весь 1-ший поверх.
    Дякую своїй мамі, сестричці і цьоці за те що доклали максимальних зусиль для того аби я могла годувати грудьми.
    А також велике дякую за те що ви всі є, за ваші поради, за підтримку, за веселий настрій і величезний позитив.

3. Regotyshka

Regotyshka New Member

у мене не було таких чудових "незнайомців", але коли почала перечитувати тему, то так захотілось подякувати...
    іноді усміхнені водії маршруток піднімають настрій на увесь день! дякую вам!
    також хочеться дужее подякувати своїм друзям за їхню підтримку. що в будь-яких життєвих ситуаціях я можу до них звернутися за добрим словом. я це дуже ціную!
    дякую одній чудовій дівчинці, яка у мій дужее скрутний переломний момент життя наставила мене "на путь істінний" :) і тим самим зберегла мені щастя.
    дякую коханому, що не зважаючи на різні неприємні спогади з нашої спільної біографії, ми далі кохаємо один одного.
    і на кінець, дякую форумлянам ДП за те, що проводячи час тут, ти відчуваєш ЩИРУ підтримку!
    не усі моє "дякую" побачать, тому хай Бозя вам помагає у вашому житті!
    ДЯКУЮ!

4. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

Дякую героєві! Невідомому герою присвячується!

г.Львов. Украина. садик №131.
    Выпускной у деток.
    Все очень красивые и нарядные .
    Возле садика куча припаркованных машин.
    Праздник еще не начался,некоторые ходят по двору.
    Я точно не знаю как.
    Загорелась машина которая стояла прямо возле заборы садика.
    Рядом еще куча машин.
    Мимо проходил ЧЕЛОВЕК!
    Он открыл машину и отогнал ее в сторону от садика!!!!
    ГОРЯЩУЮ!
    Девочки пишу и слезы на глазах.
    Могла случится большая Беда.
    Если бы пламя перекинулось на другие машины.
    Жара больше 30.
    Рядом садик и куча народу.
    Парень выжил,но немного обгорел и повредил руку.
    СПАСИБО ТЕБЕ ЧЕЛОВЕК!!!
    Я не знаю кто ты,как тебя зовут,и как ты смог это сделать,но ты ГЕРОЙ!!!
    СПАСИБО ТЕБЕ!!!

http://youtu.be/0Qt-wpJsyHs это уже конец пожара,я снимаю с того места где стояла машина,спиной вплотную к забору детского сада.

5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Відповідь: СПАСИБО ГЕРОЙ!, Безымянному герою посвящается!!!

Дай, Боже, йому добра!
    А цьому чоловікові хтось потім допоміг? з рукою?

6. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

Відповідь: СПАСИБО ГЕРОЙ!, Безымянному герою посвящается!!!

скорая приехала,вроде ничего серьезного,точно не знаю.

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Дякую героєві! Невідомому герою присвячується!

А його машину хто додому переганяв потім?

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

дякую водієві таксі, який повернув мені забутий там телефон - за просто так. я навіть не уявляла, де могла його загубити. (ще й за те, що цілий день, поки не зміг мені його привезти, відповідав на дзвінки (а їх я якраз чекала немало) - і пояснював, де я і що з телефоном)))

9. Sertce

Sertce Member

Xочу подякувати татові (якого я жодного разу не бачила) маленького новонародженого xлопчика Іванка Зайцева, який у червні 2009 взяв у моєї мами фото мого сина і повіз у якийсь монастир до монаxів, щоб ті молилися за здоров'я моєї дитини. Син того чоловіка був, як і мій, між життям і смертю, їxні ліжечка в реанімації стояли поряд. Я не знаю, чи вижив Іванко, але завдяки молитвам з моєю дитиною все добре. Цей чоловік ще закупляв все необxідне моєму синові за свої гроші, бо бачив нашу ситуацію. Я жодного разу його не бачила, бо тоді знаxодилась в реанімації в Ланівцяx, а дитина- в реанімації в Тернополі. До дитини їздила моя мама. На форумі є люди в Тернопільщини, то може xтось знає цю сім'ю Зайцевиx, вони підприємці. Дайте мені знати в карму, чи пп. Xочу вже від свого імені подякувати.
    Ще дякую медсестричці ( зветься, по -моєму, чи Оксана, чи Марійка), ніби з Чорткова, в якої народилась xвора дівчинка Юлія- Марія, за моральну підтримку у реанімаційному відділенні. Сил триматися не було, а ця не висока на зріст, xуденька жіночка,зі світлим волоссям заплетеним у "косічку", сама xвора на цукр. Діабет, завжди підтримувала, xоч її дитина теж тоді помирала на очаx. Як би xотілось побачити циx людей ще раз, але вже не в реанімації.

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Ще xочу подякувати всім мамам, які лікувались зі своїми дітками у відділі недоношениx новонароджениx дітей у Тернопільській обл.дит.лікарні з 23 червня по кінець липня 2009р. Дякую за всю підтримку і допомогу. Щастя вам і вашим сім'ям.

10. Trjoshka

Trjoshka New Member

Читала дописи у цій темі і згадався мені випадок: було це перед Великоднем. Зняла в банкоматі гроші. Не всі, спокійно почимчикувала та й сідаю у авто і тут чую голос: "Прошу пані, ви ніц не загубили?" Обертаюся і бачу мужчину, що тримає мою картку....... Я її успішно забула забрати з банкомату. А то працівник відділення, який бачив мене у склянні двері.... Просто віддав мені картку і все. Я була в шоці. На цій картці- ВЕСЬ сімейний бюджет. Дякую такій чесній людині, що працює на Ш.Руставеллі у відділенні Приватбанку!
    Була під враженням довго!

11. Leri

Leri New Member

а я хочу подякувати жіночці, яка 10 років назад зупинила трамвай 3-йку коли побачила, що мені стало зле...
    я була одна в незнайомому тоді Львові
    мене страшенно болів живіт і я майже втратила свідомість
    ця жінка зупинила трамвай навпроти 5-ї лікарні, завела мене до лікаря і стояла в коридорі аж поки мене не вкололи і я не змогла самостійно пересуватися...

Боже дякую Тобі що є у нашому житті такі люди, які просто хочуть допомогти...

12. Just me

Just me Member

Дякую всім людям, які давали нам гроші, коли батько потрапив в реанімацію на 11 днів між життям і смертю, особливо людині, котра не поскупилася на 5 (!!!) тисяч гривень, хоча стосунки з нею на той момент були не дуже...

13. Wonder

Wonder New Member

а я пару тижнів тому їхала в маршрутці з великими кульками з продуктами, поставила біля ніг, але кульки шатало трохи і одна дівчинка яка сиділа біля них запропонувала потримати за ручки кульків, щоб не розсипались продукти і хв 20 так їхала вона, хоч це не дуже мабуть було комфортно
    дурничка ніби, але мені було приємно :)

14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дякую медсестрам, які займаються породіллями в палатах інтенсивної терапії в пологовому на Мечнікова...коли знаходишся в тій палаті то сама собі немила, після кесарського, немита, нечесана, а вони завжди допомагали і ділом і словом, дякую вам, дівчата)))

15. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я щиро вдячна жіночці, яка сьогодні люб"язно пропустила мене перед собою у ВВіР на подачу документів на паспорт. Ми розмовляли з нею у черзі до каси у відділенні банку і я сказала, що пропустила свій шанс потрапити сьогодні в кабінет, а вдома мала дитина з бабусею, що поспішає на роботу і все це поміж іншими балачками. Уявіть, яким же було моє здивування, коли я повернулася у ВВіР отримати бланк заяви, а та жіночка мене спеціально знайшла і сказала, що зараз її черга заходити в кабінет, але вона мене пропустить. Я просто не тямила себе від радості, важко повірити, що людина з власної ініціативи зробила для когось зовсім незнайомого такий жест, та ще й вислухала за це купу претензій від невдоволених людей у черзі, мені було так незручно, що я її ненавмисно "підставила", але вона мене заспокоїла і практично заштовхала у двері. Велике ВАМ ДЯКУЮ!!!! Нехай Вам Бог допомагає!
    Якби не та добра душа, то я пішла би додому з нічим, бо людей було надзвичайно багато.
    Дякую, Тобі, Боже, що даєш нам добрих людей на нашій дорозі!

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я хочу подякувати одній жіночці - молодій мамі Лесі - ми з Яркою вирішили прогулятись в парку і знайшли під лавкою на землі дядька без свідомості (виявилось п'яного) але ж не залишати його на ніч на холоді в парку... Тут якраз нагодилась та жіночка з візочком - ми разом викликали швидку, чекали її довго, провели лікарів до того дядька, вислухали що вони про наш альтруїзм і пиячків думають:kiss: але все таки забрали.
    Якби не та жіночка, я б незнаю що б сама робила і чи наважилась би підійти і подивитись чи той дядько живий, жіночка в той час Ярку відволікала, бо вона почала плакати що дядько вмер.
    Найбільше в таких ситуаціях мене вражає людська байдужість - ми ж не одні в парку були, тому дуже вдячна цій молодій мамі.

17. orange girl

orange girl Well-Known Member

Дякую компанії молодих людей, які повернули мені мобільний телефон, який я забула в Домі легенд, а потім повернулася за ним десь аж через 30 хв. Дякую, приємно, що є таки хороші люди :)

18. Tequila

Tequila Well-Known Member

Вдячна інтелегентному дідусеві за підняття настрою і позитивні емоції!
    Він сьогодні підійшов до мене на зупинці на вул. Героїв УПА , після того як я попрощалась з коханим, і сказав в мою адресу надзвичайно теплі і щирі слова :girl_smile:
    Тішусь, що є люди здатні дарувати незнайомим своє тепло, просто так :girl_in_love:

19. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А й хочу подякувати водієві 18-го автобуса :)
    Ми вчора ввечері їхали від моєї мами з Личаківської на В.Великого. Соломія дуже хотіла заплатити за проїзд. Дає водієві 2 грн, а він їй цукерку.

Але щось цього разу Соломія не була налаштована на громадський транспорт. На Стрийській почала плакати, крутитися, я як можу заспокоюю, люди на нас оглядаються, і тут чую по динаміку:

-А хто це в мене в автобусі так гарно співає? Передайте їй цукерочку
    Соломія аж присіла)))))
    Люди передають цукорок. В Соломії очі квадратні:
    -А со то мені цукоок дави?
    Я кажу дали, щоб не плакала....

Мені так настрій піднявся, є і серед водіїв маршуток хороші люди:girl_tender:

20. Azza

Azza Member

Дякую трьом мужчинам, які підтримали, допомогли і були біля мене до того моменту, поки не підїхав чоловік і міліція, а особливо одному з них, забула правда як звати, за те що так скоро витягнув мені синочка з машини.