Я вдячна (ий) тобі, незнайомцю

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Urtica, 8 Серпень 2009.

1. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Відповідь: Я вдячна (ий) тобі, незнайомцю

Дякую сусідці Ірі, що знайшла у парку нашу ляльку і повернула. Лялька багато означає і для мене і для донечки, я мало не розплакалася, коли помітила її відсутність. І чисто випадково сусідка з сином гуляла тими ж стежками і помітила її.
    Доня радіє, а я заспокоїлась...
    Дякую Іра! Ти дуже добра людина!

2. KardaMonka

KardaMonka Member

Дуже дякую Adelaidі за те, що віддала нам садочок клітку для морської свинки, корм та тирсу, це все є нам необхідним. Тому дякую вам Adelaidо.
    Дуже шкода, що не мала змоги зустрітися з вами і подякувати вам особисто.

3. Seppy

Seppy Active Member

Хочу подякувати Галичанці, яка допомагає не впадати у відчай і вірити у те, що Бог буде милостивим і подарує щастя материнства тим, хто його так чекає. ДЯКУЮ, Галичанко!

4. squirrel

squirrel New Member

Хочу подякувати жінці Васелині, з якою лежала в лікарні, за те що підтримувала мене під кабінетом УЗД (мали перевірити серцебиття дитинки бо я не відчувала рухів 4 дня). Завдяки їй я менше хвилювалася.

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я хочу подякувати незнайомому дідусеві, який сьогодні не впустив цілу чергу в маршрутку, поки не зайшли ми з дитиною, а потім ще й пригостив малого грушкою.

• Подобається Подобається x 1
  6. mamatu

mamatu Well-Known Member

Дякую жінці, що працює в кіоску на Левандівці, що дала мені 25 коп, яких мені не вистачало для маршрутки додому. Я перед тим купувала малому булочку і вважала, що у мене копійками точно ще вистачить. На зупинці рахую, бачу що не вистачає, думала-думала, де і як ті копійки дістати і додумалась продати кіоскерші жуйку поштучно. А тоді виявилось, що у мене і жуйки з собою немає (видно в іншій сумці лишилась).:girl_haha: Тоді та жінка мені так дала. Дякую їй величезне! :girl_in_love: Обов"язково занесу їй шоколадку, як знову буду в тому районі.

7. talja

talja Member

Дуже вдячна людям які знайшли і повернули мої ключі від будинку! Тепер переконана, що яскравий белок маленької іграшки-бджілки тільки допоміг у цьому мені... Тому хто хоче знайти свої ключі, потурбуйтесь про якийсь особливий додаток до них, знайти буде легше! :radist:

8. dasha

dasha Well-Known Member

Дякую всім тим, хто поступається місцем в громадському транспорті таким мамам з маленькими дітьми, як ми. Тепер чомусь мало таких людей.

9. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Дуже дякую панові, який 2 тижні тому, догнав мене і повернув мені БПК, яку я забула в банкоматі Приват банку у Новому ЦУМі. Дякую!!!! Бо карточка була моєї мами, і вона вкотре б сказала, яка безголова її доця))))

10. Donner

Donner Member

Дякую своїй шефовій, яка при заповненні преміальних планів, закрила очі на недовиконання й я таки отримав премію. Вона довго мені вичитувала (людина доволі імпульсивна), але пояснила це тим, що в мене народилася донечка. Оце християнський вчинок! Вона ж заради благополуччя свого підлеглого пішла на невеличке порушення.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я вдячна жіночкі на великому мерседесі яка мене нині пропустила, бо я задумалась і прогнала знак СТОП. Вона і я загальмували вже на перехрестку, але вона мене пропустила а я її перепросила бо я була така якась затуркана і знервована бо перед тим чорна мавпа мене не пустила а якийсь білий йолуп мене через те підрізав. Але я в результаті всеодно його обігнала.

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

Я дуже хочу подякувати Consuelo та Оla-lyola за підтримку і за доброту:girl_tender:
    А також одному пану, який мені допоміг з роботою.

13. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Хочу подякувати судді Господарського суду , завдяки якій я сьогодні була в суді пів години, замість 5-ти годин, оскільки справи були розкидані на протязі 5-ти годин, але в 1 судді.Так от, вона всі мої справи розглянула за пів години і всі в мою користь:girl_in_love:
    А ще хлопчику в маршрутці № 30, десь 8-10 р., який дав мені місце, бо я із своїми папками по салону "літала"....Дякую Тобі ,гарний хлопчик!!! От росте для когось таке щастя-маленький джентельмен:)

14. bora

bora Well-Known Member

15. Dobra

Dobra Well-Known Member

Дякую вагітній дівчині, яка підвезла мене з дочкою від складу Нової Почти на зупинку по вул.Городоцькій на своїй класній машині. Там така противнюча дорога - вся в болоті, вантажівках, машини ганяють. Дівчина побачила, як ми несемо свої посилки, мала волочиться за мною, просто вибору не було, потрібно було забрати. Сама запропонувала підвезти, причому машина така шикарнюча і дорожезна, що було шкода туди своїм брудним взуттям сідати. Хай виносить свою дитину здоровенькою і щасливо вродить, здоровячка лапочці-дочці!!!

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я хочу подякувати панові Віктору- він зробив мені чудовий подарунок на Різдво і день народження, безмежно вам вдячна, Левандівко!

17. Wonder

Wonder New Member

а я дякую всім з теми "Альбоми та листівки власноруч", бо їхні роботи вдихнули в мене цілу купу позитиву, давно не почувалась такою окриленою:girl_dance:
    (буду завтра вперше робити листівки, не знаю чи все вийде, але день точно буде мега позитивний:girl_in_love:)

18. bora

bora Well-Known Member

Певно щоб я отута не буркала:girl_blush2:, он днями мені хлопчина в маршрутці місцем поступився. Я подякувала, але відмовилася, мовляв маю скоро виходити вже. А він мені каже - ну раз ви можете недовго постояти то і я можу. Я посміялася і таки присіла. Дякую))

19. SemanaV

SemanaV Member

Уявляєте, мені жінка повернула гаманець, який я загубила. Знайшла мене через банківську картку (подзвонила в банк, сказала, що знайшла карту їй дали телефон ) я дуже їй вдячна вперше в житті зустріла таку людину, вона ж знайшла і завдала собі клопоту знайти мене. ДЯКУЮ ТЕТЯНА ЙОСИПІВНА!

20. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Дякую дуже симпатичному і милому молодому мужчині, який сьогодні провів мене в Метро :girl_in_love:
    Вирішила ввечері поїхати в Метро - пошукати батут для малого. Їхала ду-у-у-уже довго та ще й в переповненій маршрутці. Прителепалася туди, виходжу, підходжу до Метро і згадую, що я не взяла картку! А-а-а-а-а-а! :girl_devil::girl_devil::girl_devil: Розвертаюся, щоб йти назад, аж ціла зграя собак мені перегородила дорогу, я мусила розвертатися до Метро. Подзвонила мужу, щоб порадитися, що робити. Він каже - попроси, щоб хтось провів. Я ще сказала, що буду приставати до молодих чоловіків :) Підходжу - а людей майже нема. Тільки один мужчина підходить до входу і на ходу витягує з гаманця картку. Я як ломанулася до нього. "Перепрошую!!! А можна я з Вами зайду? Я картку забула", - я. Він - "Добре, але як Ви потім вийдете?", - мило посміхнувся. Ми зайшли і я йому тихенько прошепотіла "Дякую" :) і розійшлися.