Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я вчора жила точно не суботою Зраненька швиденько встала зібралася і поїхала в зал, вже 8-30 стою під сходами і до мене доходить що то субота і вони працюють з 9-00, пішла в "Арсен" щоб не мерзнути. Єдине заспокоювала себе, добре що прийшла не на половину восьмої
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) є в нас така тема про форумівку 2 березня. ох, як я за останні 2 дні її не читала - то Перша твереза форумівка, то тепер - Перша форумівка вночі з 2 березня
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) хворію на грз, але мушу перекладати. відповідно, пчихаю-смаркаюся, і тими ж руками, що тримала хустинку, друкую. трохи покращало, думаю: треба то всьо, що рухала руками, якось продезінфікувати. саме спорожнила флакончик делуфену (пшикалка до носа), а він відкручується. о, ідея! налила туди спирту, попшикала клаву, мишку, заодно мобілку, увечері заодно чоловікову, поставила коло компа - най буде, ще пригодиться. сідаю на другий день до компа, заглиблююся у непростий медичний текст... думати заважає нежить... о, краплі стоять... яяяк пшикнула собі в ніс! зате з того боку на 2 години нежить пропав...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Дівчата тема супер!:y: В мене таке бувае. Іду за чимось в іншу кімнату, прийду, стою і думаю чого прийшла? включаю реверс вертаюсь назад. Інколи помагає. :khomyak:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Фотополювання на гризунів. Я читаю - Фотополювання на грузинів
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Зранку нагальопа, бо проспали, зібрала себе і дитину і погнали на заняття до бібліотеки. Розділа себе, починаю роздівати Тарасика і думаю, щось воно не то - дуже вже тихо. Але заспокоюю себе, бо ми ж спізнилися. Тут підходить до мене пані з гардеробу і так легенько каже, що сьогодні ПОНЕДІЛОК, а НЕ ВІВТОРОК, занять нема. Мене як холодною водою облили. ТОЧНО!!! Понеділок!!! А як я так перепутала не знаю, аніякої підозри не було, головне переживала, щоб не запізнилися.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) читаю заголовок в газеті: "Йод під судом" ... щось не то... читаю ще раз: "Йод від судом"...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Слухаю ОЕ, паралельно лажу в неті. Думаю - треба зайти на Однокласники, бо там вже сто років не була. Вводжу в пошуку і дивуюсь, чого це мені купу Океану Ельзи познаходило. Нервуюсь, вводжу ще раз. Дойшло на третій раз, що вводила не "Однокласники", а "Океан Ельзи"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Вчора для чоловіка яйця посмажила, "посолила" цукром, а сьогодні каву собі "поцукрувала" сіллю. Ось така я господинька!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) О, то я влітку так компот варила: мала вибігати з хати, вже зібрана чекала, поки вода закипить, щоб кинути ягоди і цукор. То вода як закипіла, я кинула ягоди і "поцукрувала" (навіть не помітила, що сіллю), виключила газ і пішла. А прийшла додому, дуже хотіла пити - налила компоту, попробувала, матюкнулася і 5літрів компоту пішло в унтаз! Обідно булооо!!!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Забула, що нині вихідний і збиралася йти на роботу. Ото би поцілувала клямку офісних дверей, якби вчасно не згадала
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) була в темі про рукоділля, там дали посилання на рукодільний сайт, а вже там реклама: "переобладнання бусів". думаю - ого! вже й такі послуги - пересилюють-ремонтують-відновлюють буси-коралі? аж потім дійшло - відкривалося багато автомобільних сайтів перед тим, то вже й підсовує нет "ремонт автобусів"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Після уроку стою, розмовляю з мамою учениці і розумію, що щось не те, муляють мені чоботи (щойно перевзулась). Ага, взула лівий чобіт на праву ногу, а правий - на ліву. Бачили б ви, як вона сміялась...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Дивимося відео на телефоні. Зайшли далеко, десь ше як зовсім маленькі були. Дивлюся таке сонечко світить, а Тарасик по зимовому вдітий. Заходжу в деталі відео, дивлюся на дату (весна), далі гортаю, шукаю, яка тоді була температура і не можу знайти, тоді доходить що я роблю
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я ото читаю Ваш допис і кілька разів перечитую -думаю, що ж ви робите не так...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) в деталях відео не вказується температура повітря у відповідний день зйомки
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Та я в курсі! Про те й пишу, що кілька разів перечитала, поки дойшло
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) сьогодні зранку погодувала дитину, ну і вклалися спати (малий спить на мені). а коли проснулася - дивлюся, а на сорочці зелені плями. я в шоці - з грудей пішов гній! в мене серйозні рани, які вже довший час не гояться, тому я спереживалася, почала сціджувати груди, мучити їх, поки не побачила, що то малий вкакався. ото сміху було)))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Встала раненько, поставила буряк варити на борщ, думаю за годину звариться, поки я до кінця проснусь, приходжу на кухню через пів години, а там смердить чимось незрозумілим, я нюхаю і не можу зрозуміти що смердить, відкрила холодильник, думаю, може щось зіпсувалось-ні, то не з холодильника, нюхаю в куті де смітник, може там щось зіпсувалось-ні не звідти, відкриваю я кришку з баняка де буряк вариться, а то звідти цей сморід, тому що я спросоння поставила ріпу замість буряка варитись, вони лежали поряд однакової форми, а я дуже не приглядалась, за те я тепер знаю як нестерпно смердить варена ріпа