Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

Пишу ПП: передзвони мені за 20 хв., як будеш виходити. А номер телефону ж не сказала:girl_haha:!

• Подобається Подобається x 20
  2. nattsol

nattsol Well-Known Member

в мене таке теж було))))
    ще часом переглядаю Посиденьки і замість "дякую" шукаю кнопку "зберегти" або клацаю Ctrl+S)))))) недавно допомагала мамі зі стінгазетою, то довго думала де знаходиться кнопка, щоб повернутися назад і стерти олівець:D і ще одне: після того як 8-10 годин попрацюю в 3д максі, дивуюся, чому Фаєрфокс не повертає малюнки в просторі, адже я натискаю потрібні контролери :girl_crazy:

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

З самого початку теми думала, що сюди точно писати нічого не буду - в мене ж, типу, все схвачено, але вже вкотре сюди заглядаю. Думала букви в словах не плутаю, ага, вчора новий допис народився для цієї теми. Виявляється я вчора всю ЧЮХНЮ ВИКУХАЛА ... (кухню вичухала)

Останнє редагування: 1 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 25
  4. Яська Березнева

Моє вухате мавпеня (то, которе Яна:girl_crazy:) любить штани і шорти, а спідниці і плаття - ні в яку. Але вже, напевно, почали вироблятися якісь відповідні гормони:girl_haha:, бо вчора прийшла і каже, от мені вихователька казала, чому ти не носиш платтячка, ти що, НЕ МАЄХ ЇШ:girl_crazy:? (тобто мало бути "не маєш їх?")
    Ну, і я кажу, правильно сказала, ти ж дівчинка, треба носити платтячка, спіднички, сарафанчики, тра-та-та, ля-ля-ля... чому ти не хочеш їх носити, ти що, НЕ МАЄХ ЇШ:girl_crazy:?
    Я плакал...:girl_haha:
    А сьогодні яка я затуркана... Мала книжку на роботу принести, приходжу - двері закриті. Я вже на прохідну дзвонила, і в прибиральниць питала, чи вони не брали ключі - ні, не брали. Сиджу під дверима бачу - в щілинці між дверима і підлогою ніби світло мигнуло. Я ще раз відкрила двері - так і є, відкрито, тільки перший раз я, виявляється, клямку заслабо потягнула:girl_haha:.
    Далі. Мала зустрітися з чоловіком Alinka і забрати рюкзачок (до речі, дуже симпатичний і приємний молодий чоловік:girl_flirt:). Мали зустрітися біля Добробуту. Дзвоню і кажу: я вже стою біля Південного. На тому кінці дроту повисла тиша:girl_sad:. Думаю, в чому справа? Аж потім дійшло, що я не то ляпнула...:girl_haha:
    Далі. Забрала рюкзачок, гонорово сіла в трамвай, доїхала до костелу, виходжу, йду додому... згадала, що мала ще зайти в книгарню і купити малій зошит. Блін:girl_mad:. Мусила повертатися назад:girl_sad:.

• Подобається Подобається x 26
  5. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Я вчора ввечері вирішила приготувати щось на сьогодні, щоб трошки від кухні відпочити і дуже тішилась, коли побачила, що курочка вийшла, що треба:girl_haha: Потім прийняла ванну, походила ще по хаті, а потім...почула по запаху, що таки доведеться завтра знову готувати:):):):) Виявилось, що курочку ще частково можна врятувати, а от банячок навряд:girl_cray: А якби мені до того сказали, що не виключила їдло, то забилам би-на ніц память виключило. Я ж була на всі 100% переконана, що газ вимкнено:bad::download:

• Подобається Подобається x 21
  6. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ух, настрій собі підняла классссссс:)
    Я і з одним намальованим оком виходила, барьєр в який набирала воду на газ ставила, спиною відходила щоб сісти в крісло і сідала мимо нього. Навіть раз догадалась подивитись котра година тримаючи в руці стакан з соком)))))))
    В 11 класі постійно запізнювалась і вічно до школи добігала. Як завжди вже 15 хв.першого уроку йде. Тук-тук-тук, вибачте можна зайти? Заходжу, йду через весь клас до останньої парти на ходу знімаючи дубльонку і не розумію чого всі такі щасливі, скучили чи що. Аж в кінці уроку встала і побачила що моя спідниця підскочила до самого поясу і закрутилась:confused: А я тоді була ще й в стрінгах. Стидуха......жах.
    Але мій чоловік умудряється веселіші речі видавати. Виходили від гостей, то він вдягнув туфлі власника квартири(розмір і фасон однакові) аж в під"їзді побачив що щось не те.
    А одного разу дзвонив до друга і набрав телефон моєї мами. І питає "Доброго дня, можна Романа?" Вони з другом тезки. Уявіть шок моєї мами, коли дзвонить зять і дуже серйозним тоном сам себе кличе до телефону)))))))

• Подобається Подобається x 30
  7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ага...я так раз під борщем забула газ виключити - скрутила на мінімальний - не в той бік ручку покрутила....І він собі кипів...так годин з 5...Колір вже бувніякий - буряк весь виварився....І такий густий!!!!!!! А я все думала (поки він собі тихенько кипів), яка ж я господиня, такий борщ зварила - так довго пахощі від свіжозвареного по хаті витають!....А ще вчора в магазині я вимагала олію "Олейну Унікум" (мало бути Інтелектум - соняшниково-лляна), заплатила гроші, поповнила через ibox рах. на тел. - типу показувала фокус-покус малому, як запихаються гроші і вони там зникають, і в результаті тих забавок забула про свою олію...Добре, що продавець спам"ятала:girl_haha:

8. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ще пригадала і сижу ржу на всю квартиру. Я колись терміновий рекомендований лист на роботі відправила на адресу нашої ж фірми. Добре хоч мені в руки попав))))))
    А ще я вмію починати щось розповідати забуваючи про що починала, і продовжуючи іншою темою. Співрозмовники часом дивляться так ніби я не зовсім здорова.
    А колись йшла по вулиці і згадала дуууууууууууже смішну річ і почала посміхатись з відсутнім поглядом. А на зустріч йшов мужчина і дивиться на мене шоковано і трошки перелякано. Той погляд треба було бачити!))))Як мене розібрав сміх. Бу-га-га-га-га))))) Він ще довго напевно думав над тим скільки хворих людей по вулиці ходить))))))

• Подобається Подобається x 28
  9. Siania

Siania Love Life

І в мене таке частенько буває, так соромно)))

• Подобається Подобається x 13
  10. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Ого у вас дома на столі медичний спирт горнятками стоїть....

• Подобається Подобається x 9
  11. Ляксандра

Ляксандра Well-Known Member

РЖУНИМАГУ))))))) буває буває)))))))))))))))))))))))))))

• Подобається Подобається x 9
  12. Talya

Talya Well-Known Member

Ого у вас дома на столі медичний спирт горнятками стоїть....

і не кажіть))) (залишилося трохи на дні після того, як перелила в меншу баночку, бо виявляється, що здавати кров на аналіз бажано з власним причандаллям)
    і щоб не офф, то вчора згадала, що залишила телефон в машині тільки після того, як закрили гараж (а там так багатоооо замків:girl_cray:)

• Подобається Подобається x 16
  13. Nata

Nata Well-Known Member

А я колись на роботу марки купувала на суму, котра тоді складала дві мої стипендії. Гроші заплатила, а марки не взяла. Основне, що біля мене стояло ще два співробітники, вони теж відсутності марок не помітили :)

Ще часто ходжу зранку по хаті, пам"ятаю, що каву зробила, приходжу в кухню - горнятко чисте, на місці. І основне: не знаю чи я таки не зробила каву чи її хтось випив вже :)

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мені на роботі стосовно цього вже навіть не дивуються

• Подобається Подобається x 15
  15. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Згадала :) Мій тато колись із забави, з гостей, прийшов у різних мештах, причому один був чорний, другий темно-коричневий і менший по-розміру. Певно в тих гостях світло було темне в коридорі. Ми дома як побачили, та давай сміятись, аж до сліз. Уявили, як той інший, в чиєму капці мій тато прийшов, шукав пропажу і не виявив і мусив теж у різних мештах додому йти не по своїй вині. :)) Ото сміху бало, коли потім зізвонювались, вияснювали, чиї то капці і возили по одному мешту віддавати. А тато ще каже вдома: "Я думаю, що то мені мешт один тисне, думав, може нога набухла, чи що? Ще подумають, що пияк який"... :)

• Подобається Подобається x 24
  16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ага,я коли в універ поступила(сама ж не львівська) то не могла зрозуміти значення деяких слів. От довгий час я думала,що канапка то якась птиця..поки подруга не вийняла її з сумки і не пригостила)))) так само кульчики,рагулі,пательня.зупа(у нас в Мукачеві так не говорять)

17. Галченя

Галченя Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

А мені хоч бери сьогодні нову тему відкривай : "Я така загальмована... ТАКА ЗАГАЛЬМОВАНА:8:"
    1. Стою вранці перед виходом з дому на роботу... стою...згадую... Відчуття що щось забула! А що?- не могла пригадати. Вже біля роботи мама дзвонить і питає чому я стічний шнур з пралки в відро встромила????
    Добре що вона, бідненька, в гості до внучки приїхала, а то б сусіди "ненадякувались би".:girl_cool:

2. Як тільки вийшла з дому, дзвонить деректорка і каже що їй бракує 150грн. Я знову гальмую і повертаюсь за тими грошима до дому!!! Питання: нащо???, якщо в мене в гаманці є зарплатна карточка з достатньою сумою і по дорозі декілька банкоматів:girl_crazy:

3. Пройшла пів дороги до роботи пішки, а решта проїхала в переповненій маршрутці!!! Досі своєї логіки не розумію. Можна ж будо біля дому сісти в порожню маршрутку і не сходжувати набойок:girl_crazy:... Із дурною головою - нема ногам спокою.

Це навіть не затуркана. Це явно загальмована:8:.

• Подобається Подобається x 36
  18. Яська Березнева

А ніхто не пробував шукати номер телефону в календарі на 2009 рік:girl_haha:?

• Подобається Подобається x 24
  19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я нинька зустрічалась з Оленкою - мала їй кульок віддати. Вже йду, а тоді згадала, що кульок вдома залишила. Вертаюсь, йду знов, і через пару хвили зрозуміла, що йду в протилежну сторону....................... Але не спізнилась:) (Треба виспатися!!!)

• Подобається Подобається x 18
  20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

Так є ж вже!