Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

читаю зараз тему: Що сьогодні готуємо. капєц думаю, готують дівчата "скажені кабачки". як то? чого вони сКажені? поки не допетрала, що то сМажені :)

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Знову я мало не зробила дурницю. Дзвоню, щоб замовити таксі, аби завтра на майже колишню роботу їхати, йдуть гудки. І замість того, аби сказати "Добрий день", я роззявляю писок і відти вилітає: "Визовая ...". Ото капці, дожилася...

• Подобається Подобається x 1
  3. zetta

zetta Well-Known Member

зайшла на форум, натисла -нові дописи.... і прочитала одним махом дві теми підряд : "капи менструальні -хвалимось результатом" )

4. Veranda

Veranda Member

Недавно прийшла додому ввечері дуже роздратована:girl_devil:, їсти не хотілося, тому відразу пішла змивати макіяж:girl_spruce_up:. (Для розуміння справи додам, що в мене на столику з косметикою все завжди стоїть на своїх місцях, тому рідко дивлюся, що саме беру).
    Так от, беру свій лосьйон для зняття макіяжу з очей, проводжу ватним диском по очах...хм...щось не те, потерла сильніше-ефекту нема! :girl_impossible:
    Пішла в ванну,змила все з очей. Думаю, може зіпсувався, беру баночку і йомайо! Терла очі кремом для депіляції!!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray: Як то мені ще вії не повилазили! До сьогодні розбираюся як той крем там опинився)

5. tsvetochek

tsvetochek Well-Known Member

зранку встала і першим ділом, то поставила заварювати каву і молоко розігрівати. молоко загрілось швидше, я дістала його з мікрохвильової, сіла і вже п"ю з булочкою, тааак мені смакує, зрозуміла що шось не так, коли почула запах вже завареної кави:girl_haha: так що понесла мамі своє кохфе у ліжечко..)

6. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

в мене кілька днів тому була звукова затурканість. Вдягла навушники, відкрила сайт з якого радейко слухаю, а воно не працює. Вирішила знайти інший сайт, знайшла, відкрила, ввімкнула радіо...ААААА! А звук в мене на компі на максимум! в мене ледь серце не вискочило з грудей від того звуку! Звук на самому плеєрі стишила і заспокоїлась. Пройшло пів-дня, сиджу далі в навушниках, щось там не так клацнула, і тут на Лінуксі вспливає вікно помилки і знову ААААА, бо зупроводжується то вікно звуком розбитого скла, а звук у мене й далі на максимум! Таких переляканих очей колеги певно ще не бачили :)

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

:girl_haha:
    Я так само чекала гостей. Нарізала огірки, помідори на тарілки, занесла на стіл, тепер роблю салат. Почистила огірок і замість того шоб порізати його до салату, викладаю знову гарнесенько на тарілку. Навикладала цілу тарелю, дорізала помідори, прикрасила салатом, несу на стіл. А там вже 2 таких тарілки нарізано:girl_haha:

8. Barnaulka

Читаю назву теми: "Весільні суші" :eek: і думаю, шо то за такі суші?! Потім прочитала ще пару разів, і аж тоді побачила, що написано "сукні" :girl_haha:

9. shocoladka

shocoladka New Member

Йой, тема спешл фор мі:girl_crazy:
    Я постійно таке шось вчуджую, але зараз шось всьо повилітало з голови. Дуже часто говорю з кимось по телефону, а сама його в той час шукаю:girl_impossible:

10. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

а я сьогодні закинула одяг в пралку, прання закінчилося, приходжу виймаю одяг, і принюхуюсь шо він нічим не пахне. і тут до мене дійшло, шо я не засипала ані порошку, ані кондиціонеру.

Останнє редагування: 9 Червень 2012
  11. Barnaulka

Сьогодні зранку йшла до церкви, і якось умудрилася вії тушшю не намалювати. Спати хочу, а потерти боюся, аби туш не розмастити :girl_spruce_up:

12. La esposa

La esposa Moderator

як завжди, читаю заголовки невпопад:

"Жіноча зрада: проза і врочистість нашого сьогодення"

:dntknw:

13. Barnaulka

Слухаю футбол по радіо , коментатор каже, що будуть пробивати штрафний удар, а я чую "страшний удар" :girl_haha:

14. glasses

glasses Member

А я сьогодні пішла на роботу, речі переклала в іншу сумку,не в ту що на кожен день.Думаю треба взяти ще додаткові гроші, бо може щось ще докупити треба буде і пішла. По дорозі нікуди не заходила. Вийшла з роботи, йду додому, хотіла сісти на маршрутки, бо після вчорашнього вболівання за нашу команду сили в мене не було сьогодні. Ну я в сумку, а кошилька немає, я думаю як?Грошей не багато 300грн приблизно було, але ж обідно.Дзвоню на роботу дівчатам,, щоб подивились чи яне посіяла - немає. Я зла, капець-капець, думаю вот халепа. Прицшла, шукаю -немає. Я в сумку в ту, що завжди ходжу, а там мій гаманець. Вот така я затуркана:khomyak:

15. Nemi

Nemi Well-Known Member

щойно переглядала на одному сайті кумедні картинки. побачила кілька схем для вишивання, думаю, от класно, треба зберегти і потім собі десь вишити. а тоді придивилася, що це не схеми, а японські кросворди. х))

16. Музик

Музик Мартуська

ойой, щойно написала допис в якусь тему, читаю далі, перечитала вже всі відкриті закладки, і тут до мене доходить, що я не відкривала жодної теми, куди б пасував той допис. вернулась на свій профіль - все в порядку, написала там де треба, але то ж треба, щоби голова була так забита і я навіть не зациклювалась що я і для чого роблю

17. siriuska

siriuska Member

а я вже пристосувалася до своєї затурканості, якщо хліба і цукорнички немає на столі, значить вони в холодильнику.

18. zaderyshka

zaderyshka Member

Я сьогодні балдю від своєї затурканості. Фразу з теми "Запаси на зиму"
    прочитала як КУРИТИ не хочу, бо не маю банок
    сиджу і думаю...дим? закручувати? Зачєєм?

19. arushka

arushka завжди досягаю мети

Готувала обід, спішу-жену, бо треба вже їхати. Взяла макарони, які мала зварити до бульйону і закинула їх в холодну воду. Чітко памятаю, блимнула думка, , що так вони скоріше зваряться.:girl_crazy: Місиво викидала під хіхоньки чоловіка.

20. agalinka

agalinka Active Member

Вийняла з кладовки посудину на салат,щоб в холодильник поставити, переклала, приготувала все для вечері, а салат не можу знайти, ну де дівся, я ж на кухні, ніхто не міг зїсти, а він у кладовку назад заховався )))