Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Talya

Talya Well-Known Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

я нині хотіла процитувати допис однієї форумлянки і замість слова "Цитувати" прочитала (причому кілька раз підряд) "Цілувати". вже аж потім зрозуміла, що то я так затуркалася

2. lawyer

lawyer Member

з самого ранечка прокинулась, щоб помити голову. перед розчісуванням завжди збризкую спреєм для регкого розчісування волосся. так-от, майже з закритими очима беру "спрей для волосся", бризкаю ним і тільки по запаху оприділяю, що це... ...антипреспірант:girl_haha:

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Ставила тепер воду кипʼятити, аби каву собі зробити. Запалила камфорку , поставила кастрюльку з водою. Приходжу за 5 хв - вода ще не закипіла, приходжу за 10 хв - навіть пара не йде. Зрозуміла, що щось не так... Придивилася - горить одна камфорка, а кастрюля стоїть на іншій :girl_haha:

4. Pulupjak

Pulupjak Active Member

А я вже тиждень не можу пригадати куди поділа свій весільний кошичок і подушечку:girl_impossible: Вже всю хату перрила безліч разів і ніяк не второпаю куди діла!!!

5. zaderyshka

zaderyshka Member

Вирішила повернутись до розвантажувальних днів і думаю собі як то краще своє голодування організувати. А тут читаю в пошуці назви тем і пише Тандемне ГОЛОДУВАННЯ. Думаю, тандемне то разом з чоловіком чи з дітьми? Потім передивилось...дійшло. Отака затуркана.

6. arina

arina Active Member

затуркана не я, а моя сестра, каже до мене "я так в ноги змерзла на ногах" - я ще перепитала, в які саме)))

7. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Їла нині пляцок з чаєм, а перед тим поклала на стіл в кухні миску з картоплею, щоб згодом начистити. То задумалась, і замість пляцка взяла і хотіла відкусити бульбину:).
    Пізніше нарвала на городі зелену цибульку і понесла її мити не до кухні, а до ванної.:)

8. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Читаю назву теми "Поступитися місцем у громадському транспорті. Хто кому винен?" відкриваю, читаю останню сторінку, а там пишуть: "В

мене в період овуляції швидше не болять, а стають чутливими, особливо соски. Потім проходить і за тиждень до М починають явно боліти."

:eek::eek::eek: -це була перша реакція

потім зрозуміла, що в сусідню тему зайшла :lol:

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

Щойно хотіла почитати в темі "Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі..." про вирощування м'яти в домашніх умовах. А зайшла і побачила дописи про горщики і памперси.:connie_pull-pigtail:d25:

10. Modna

Modna New Member

Ішла з малим з садку...пройшла коло нашої машини. Зайшла до дому і питаю в чоловіка -:girl_mad: де наша машина!?? Він каже -:shok: на подвір"ї. Я - нема там її!!! Виглянув через вікно - каже - ти шо прікалуєшся з мене, он вона стоїть. Дивлюсь дійсно є . Як я йшла? Куда дивилась:girl_crazy:

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Назву теми "Курси для вагітних" прочитала як "Конкурси для вагітних" і ще думаю собі - Ооо цікаво, що за конкурс, пузиками міряються, чи як?:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Останні кілька днів, коли заходжу в якусь кімнату вдень, чомусь вмикаю світло. А потім ще кілька хвилин намагаюся зрозуміти, хто ж те світло увімкнув :girl_crazy:. Причому відразу лякаюсь: авось воно ще з ночі було увімкнене! :girl_impossible:

• Подобається Подобається x 1
  13. lorelaj

lorelaj Active Member

скуповувалась на святкову вечерю. Бігаю по овочевому базарі (часу обмаль, справ ціла купа, ну все як завжди). Й тут дивлюся огірочки такі як золотко й ціна хороша. Я давай собі вибирати чим кращі. А продавець на мене коситься й коситься. Ну відібрала я 6 огірків, кажу "зважте". А продавщиця до мене "пані, та ви 3 хвилини назад купили в мене вже огірки". Я в торбу, а там справді огірки є :)

14. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Я не те,що просто затуркана, а ого-го як затуркана!!! Трошки давніше допоміг мені шеф встановити Pattern Maker. Я тішилась, що я тепер модна дівчина, що зможу відкрити всі схемки для вишивки на ДП... Але чомусь мені схемки як не відкривались до того, так і після. Думаю, вот халепа, якийсь не такий Паттерн скачала..Вчора приношу знову свій "нубук" на роботу і прошу шефа навчити,як то має бути. Виявилось, що все працює, всього-навсього в мене не було архіватора:girl_crazy:, а я село таке свято вірила, що він є і навіть не намагалась пошукати його в програмах і переконатись,що дійсно є. Але хоч мали вчора з кого посміятись на роботі:girl_blush2::girl_wink:

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Шукаю вчора на роботі свій телефон, бо тре було подзвонити. Все перешукала, нема. Зайшов співробітник, попросила набрати мій номер - дзвінок чути, а знайти далі не можу. Виявилося, що викинула в смітник разом з непотрібними паперами :girl_impossible:

16. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Я вочра не могла знайти музей Леопольда Левицького. Дійшла до музею Новаківського, стою спиною до його дверей,зупиняю жінку на вулиці і питаю-"Ви не скажете, де музей....." Так і не згадала, який музей:girl_crazy:. Жінка постояла, попідказувала-побачила звичайно, що я якась "затуркана" і каже "Може Олекси Новаківського". Так ні. Вона пішла, а я якраз і згадала:girl_devil:

17. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Читаю тему на форумі, називається "ОргАн".
    Я читаю як Орган(людський)...
    Читаю повідомлення в темі:
    І ще хвилин 5 думала шо то за служби такі "під Орган"... :8:
    Поки не допетрала, що мається на увазі оргАн - музичний інструмент.
    :crazy::crazy::crazy:

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

:) :) :)

я була взимі трохи затуркана. Звикла, що діти - вони такі, як Дмитрик. Забула, які то немовлята. Періодично, коли щось їла, питалась в кількатижневого маляти: "Не хочеш сухарик/котлету/чаю"? Потім дивувалась, чого він не відповідав :)

19. glasses

glasses Member

ТО саме, щойно прочитала, зайшла на форум, думаю Ого, що ж там обговорюють?:girl_wink:

20. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Насолоджуючись тимчасово самотністю, вирішила гарно поснідати. Збігала в магазин, купила свіжий круасан з шоколадом. Запланувала собі каву з молочком. Йду на кухню і роблю собі... чай. Допетрала тільки коли бачу, що щось нема пінки як лию окріп.
    Ну чай то й чай, організму краще знати :).