Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Ziben

Ziben :)

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

:girl_haha::girl_blush2:- я так само прочитала

2. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Сьогодні брелок від домофону прикладала до кнопки ліфта. Ще рибний рулет в мікрохвильовці раз пролежав 2 дні. Часто після перерви у водінні замість повороту на виїзді включаю двірники.
    Думала тільки я така. Завела зранку меншу в садочок, вже виходжу і чую мала у групі голосно "До побачення!". Затуркана дитинка.

3. shkodnica

shkodnica New Member

я часто підхожу до домофона і сигналкою пікаю, ще злюсь що не відкриваеться.
    А ще під час сессій, сиджу на краю ванни,воду набираю, злив забився, дивлюсь, щоб повна і не перелилася. Сижу дивлюсь як вода біжить, сижу сижу....тут гоп, тато ззаду: ти шо робишь!!!!!дивлюсь полупопіе мокре, в коридорі килимок поплив....завтикала

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Читаю лінк лінієчковий: httр://lines.lvivport.com/chicken/

5. airy_cat

airy_cat New Member

Читаю малому третью сказку перед сном, сама уже почти уснула, встрепенулась на словах: "девочка рвала цветы и... метала их в проходящих животных". Оказалась всего лишь "собирала в букеты"... но подсознание отжигает)

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Звикла, що виходжу з кімнати, коли ще темно, тому вимикаю світло. От нині вдень, щоразу, коли виходила з кімнати, вимикала світло і щоразу не могла зрозуміти, чому воно не тільки не вимкнулось, а ще й увімкнулось! :)

• Подобається Подобається x 1
  7. Barnaulka

Збираюся в магазин. Одягаю чоботи і думаю, як то тепер штани натягнути :)

8. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Прийшла подружка сьогодні в гості, заварила каву їй, собі - чай. Принесла 2 чашки з нового набору. По звичці собі зробила чай в звичайному горнятку, в якому п'ю щодня. Сиджу насолоджуюся чаєм, думаю чого це подруга не п'є каву. Виявляється я їй не налила каву в горнятко. :girl_crazy:

9. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Сьогодні намагалася покласти огірки в хлібницю :girl_crazy:

10. agalinka

agalinka Active Member

Передягала малого, а він з кухні чай у коробочці притарабанив, я його і склала зі всіма речима в шафу, сьогодні ходжу і думаю де чай дівся, ні тобі в смітнику коробки, ні на кухні ніде, а у вечері брати речі зі шафи, а там чайок )))

11. Barnaulka

Вчора зранку вирішила випити чаю з печеньком. Закип"ятила воду, насипала заварки в чашку, і пішла в кімнату. Сіла перед ноутом, жую печеня, беру чашку, щоб чай пити, а там води нема, тіки заварка :girl_blush2:

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я в арсені на касі розрахувалась, Романа в тачку всадила і пішла собі...От тільки халепа - товар не спакувала і не забрала.;)

13. dasha

dasha Well-Known Member

То ще нічого, я кілька тижнів тому так на автопілоті ключі від хати в смітник викинула. Треба виходити, а ключів нема, де тільки не дивилась, навіть в пилесос заглянула:girl_haha:, потім "в полном отчаянье", як останню надію вирішила сміття глянути, а вони там на дні красуються, я тоді чуть сама себе не прибила:connie_pull-pigtail

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

а я сьогодні картку приватбанківську з грошима дитячими відправила в відро з сміттям...спутала з використаною скретч картою на поповнення...викинула зранку а знайшла по обіді і теж випадково...ех, що то зі мною останнім часом?

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Часто коли довго повторюю щось "про себе ", виходить кумедно.
    Н-д, робила салат. Прочитала рецепт в неті, пішла на кухню... "цибуля - яйця - яблука - сир" (початковий варіант ). Поки приготувала інгредієнти ( за той час що тільки не передумала... ) , взялася згадувати, що там за чим, вийшло: " морква - яйця - чай - сметана" :) Добре хоч яйця лишилися... :)

Вчепився до мене віршик, ходжу, він собі надоїдливо "прокручується" десь на фоні інших думок, але щось мене муляє... Прислухалася... :)
    Віршик :
    Дуже хоче меду
    І СТАРИЙ (в ориг. Малий) ведмедик,
    Але він про це мовчить
    Бо СВИНЯ над ним дзижчить :)

16. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Автомобільний прикол. Підходжу весь такий затурканий до машини, перевіряю рівень масла, мало, "на автоматі" дістаю з багажника одну з двох синіх каністр, починаю лити, секунд за 20 розумію, що консистенція масла дивна... ТОСОЛ!
    Дякую, Боже, шо в мене не іномарка!:)

17. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Знову затуркалась до того, що стою по 10 хв під дверима квартири і намаюсь відкрити двері прикладанням електронного ключа від домофона до замка... Ех...І то вже який раз!
    І ліфт не раз так викликати намагалась...

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

їду вчора в маршрутці, поруч якийсь чоловік по телефону з'ясовує стосунки з подругою. Каже їй, що на вокзалі щось наплутали і дали квиток не з приміського вокзалу, а з головного, тому він сів на маршрутку яка йде до вокзалу. Маршрутка ж йде до станції метро. Думаю, що треба йому про то сказати, але вони вже перейшли на вияснення особистих справ і мені якось незручно було перебивати. Ну думаю, буду виходити і скажу йому. З тих думок про вокзал, сказала водію, щоб зупинив біля вокзалу :girl_crazy: Вже виходжу ну і давай до того чоловіка говорити, а він в наушниках, мене не чує та й бачу сам допетрав що тре йому виходити :dntknw:

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

А я сьогодні зранку в хлібопічку замість олії налила чоловікового віскаря:girl_crazy:
    Потім спам"яталася і таки дала олію. Хлібчик нічо такий вийшов, житній з кунжутом, сємками і віскаріком...

20. Tamada

Tamada ла-ла-ла