Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Стоїть у нас на кухні на столі біла ікеївська свічка така в прозорому стаканчику (ванількою пахне). Налила собі в стакан кефірчику (по розмірах і формі як свічка, теж ікеївський) і поставила на стіл, щоб трішки підігрівся. Оскільки сиджу за ноутом, то тягнусь рукою до стакана і пробую пити ... свічку Боковим зором вони ідентичні .
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Печу пляцок... Форму треба чимось змастити. Маргарину немає, думаю олією змащу і мукою присиплю. В той же час в голові думки, що треба мисочку помити для білків...і що ви думаєте, замість олії беру фейрі і лию у форму...:khomyak:Добре, що вчасно опам'яталась:8:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю тему: "Туш для враження вій". А має бути "Туш для вій: ваші враження"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) щось я останній часом часто тут відмічаюсь. от нині гуляла з собакою, вже вечір. йду, дивлюсь прапори висять, вітер їх так розвіває гарно. йду і починаю придумувати, що то за день нині такий, що прапор на ніч вивісили. підходжу ближче - а то кульочки на дереві за гілки зачепились (реготала потім сама з себе, сліпота я така)
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) о, то ми з вами прям споріднені душі))) я після роботи робила мужу салат- і роблю соус- оцет, олія, спеції тут замість оцету, поряд стоячу банку з фейрі взяла- так і втиснула в той салат))) муж довго з мене тішився) і з бульбашкового салату теж)
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я вчора ревізію в ванній робила. Відбирала всі банки-креми тай взагалі, все що в смітник потрібно викинути і відкладала на окрему полку, решта гарно складала, попри то відповідала на телефонні дзвінки. Потім згребла все з полки і викинула в відро. Все б нічого, але з хвилини на хвилину потрібно було бігти на двір щоб винести товар, а я ніяк не могла знайти телефон... Вже й самі покупці почали наярювати, і чую що він десь є, а де??? Перерила все що можна, Романа перепитала, чи не заховав десь раптом...Вже п"ятий дзвінок, люди чекають, мерзнуть...і тут еврІка! Дійшло! Дзвінок лунав з смітника. От так я сама ж свій телефон мало на сміттєзвалище не відправила.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) добре тобі...хоч по звуку знайшла. А от я вчора десь в квартирі загубила стацонарну трубку...і от біда вона розрядилась, тепер не можу її знайти((( вже перерила все що можна...може теж в смітнику?)))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Так само загубила літом трубку, тижні 2-3 шукала, все перерила.....купили новий телефон, а за пару днів знайшовся старий - лежав весь час на тумбочці перед очами!!! А мобільний з літа шукаю, скоріш за все, малий таки його в смітник викинув, був в нього період наведення поряку
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні у маршрутці загубила пояс від куртки. Чи то пояс розтягнувся, чи то я схудла,чи то я схудла і пояс розтягнувся , але коли зібралася виходити із маршрутки, він якось розстібнувся. Тьотки намагалися мені про це повідомити, але мені було лінь вийняти навушники із вуха, щоб почути, що ж мені намагаються сказати. Аж в магазині помітила, що щось не так а мені той пояс і так не подобався
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) зранку чоловік пішов на роботу, десь біля 17 год. сиджу на кухні,відкриваються вхідні двері,тук-тук,чи є хтось дома,стоїть сусід, й каже, заходжу у загальний коридор, у вас двері привідкриті, ви не закриваєтесь, чи когось чекаєте?а я стою у ступорі, і не розумію, що коли,де і як,звідки у нього ключ від моєї квартири думаю, то я за чоловіком закривала двері, чи він за мною?? тож треба ,цілий день сидіти вдома з відкритими дверима, при тому думаючи,що ти в цілковитій безпеці а ще іншого ранку, здавала аналізи своєї доні в поліклініці кал у сірниковій коробці , то в обід того ж дня , стоячи у супермаркеті на касі, цю коробочку знайшла у себе в кишені, благо,що все було гарно запаковано, а в поліклініці, як виявилось пізніше, була для аналізів залишена мною коробка з сірниками, ото мені наш педіатр, ще довго це згадувала
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я нині теж відзначилась. Викликаю таксі зранку. Питають куди їхати? І тут я розумію, що забула як вулиця моя називається. Думала і не придумала. Благо згадала як сусідня називається, то туди і викликала, потім ще до таксі гуляли
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Якийсь хлопака на зупинці автобусній написав "Я ЛЮБЛЮ СОЛЮ!". І все би добре, та кожного ранку я читаю той напис як "Я ЛЮБЛЮ САЛО!"... і так вже півроку. Зациклене, затуркане
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) недавно запалювала ароматичну паличку і не знала куди її поставити, того запхала в стаканчик до ручок, а там ще стояла моя штукенція для обрізання кутикули. Витягую її вчора, а вона поплавлена... заглядаю в стаканчик, а там на дні попіл... пощастило ручкам і градуснику отак от я, запалила і забула в рамантіческом поривє вже вдруге, заглядаю в телефон, щоб навести будильник, а замість того вмикаю музику... і ще згадала Сусідка зазвичай видає перли, а цього разу то я вже собі додумала. Каже, що купила дуже смачні яблука, і взагалі їх треба їсти, бо вони корисні для сексу... пардон, вона сказала для серця я ще кілька секунд думала над тим фактом
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні була на роботі, але не приймала дзвінки, а обдзвонювала клієнтів одного торгового центру. Само собою, шо привітання тут інше на проекті, в якому працюю, воно так звучить: "Визовая информационная линия США ...", а тут - "Добрый день ... ". От заговорилася зі співробітницею, почався дзвінок, а я: "Визовая информа... ой"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я сьогодні відварені макарони замість в холодильник поклала в шафу з крупами, в горнятко яке хотіла почистити замість оцту налила олію, і цілий день праску називаю холодильником
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) О, елементарно! Я постійно таке роблю! І найгірше те,що забуваю включити газ саме тоді, коли дуже швидко щось треба приготувати!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Тепер вмикала компутер, і ніяк не могла приєднати зарядне - не заряджався, і все. Вже хотіла влаштувати істерику, коли побачила, що штекер зарядного не в розетці
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Робила каву. Насипала три ложки кави, дві цукру, засипала мильною основою і поставила в мікрохвильовку, дістала, помішала, накрила блюдечком... пішла в кімнату... посиділа в неті, згадала що маю запаперену каву, пішла на кухню, зняла блюдечка і... ага і... надсьорбнула "кави"... Чисто мені дах поїхав, чи шо... але воно було таке гидотне... А ше Оксанка (правовик) нині казала, що моє мило таке шо його з*їсти хочеться... Краще вже ним митися... на смак: гидота рідкісна... тьфу...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) хуу.....:cesored: можете собі тольки уявити як я прочитала друге слово!:eek: аж вспатєла зі страху, бо не знала шо сі роби:D
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а ви знали про існування космічних магазинів у Львові? от і я не знала, поки не прочитала по-затурканому тему "Комісійні магазини Львова"