Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

Кілька тижнів тому передавала мамі поїздом документи. Щоб заклеїти якось кульок, в якому ті документи були, пішла в Сільпо, купила скотч. Після того, як передала той пакунок, довго думала, що загубила свої рукавички у Сільпо, коли упаковувала папери. Аж якось мама під час телефонної розмови спитала, нащо я свої рукавиці з документами поклала.:girl_crazy: Аж тоді до мене дійшло, куди поділися рукавички :)

• Подобається Подобається x 1
  2. kyharochka

kyharochka Member

Говорила сьогодні по телефону і уточняла номер телефону іншої людини. Записала на листочку і думаю: добре було б собі в телефон записати. Починаю шукати телефон, а його немає на своєму місці. Думаю де я вже його затирила. Аж потім до мене доходить, що розмовляю по телефону. Сказала співрозмовниці про свою затурканість, то посміялися з того разом.:girl_haha:

3. Barnaulka

Немає меж моїй затурканості.... От сьогодні збирала речі, щоб завтра відразу після роботи поїхати додому. Сіла у маршрутку і думаю, а де ж моя перепустка? Почала копирсатися у сумці з речами. Нема! Хоча останній мій спогад, пов"язаний з перепусткою, - як ставила її у сумку. Приїхала на роботу, під дверима приміщення нашого проекту ще раз перевернула всі речі - нема і все. Довелося просити у людей з іншого проекту їхню. Знову копирсаюся в речах, аж тут з"явився ще один спогад: як ставиоа перепустку в гаманець, щоб не загубити і довго не шукати :girl_crazy:

4. Barnaulka

Тепер пробувала перемикати канали по телеку мобілкою, а не пультом :girl_crazy:

5. Ariel

Ariel Well-Known Member

6. Barnaulka

7. Barnaulka

Знову: вирішила увімкнути гірлянди. Спочатку вимкнула світло, а потім уже взялася за гірлянди. У темряві не бачила, шо куди тицяти, тому вирішила посвітити телефоном. Все би нічого, але в руках у мене був пульт від телека. От на ньому натискала по кнопках... :girl_crazy:

8. Татусь

Татусь Well-Known Member

Історія про те, як я загубив скутер.
    Було це ще перед Новим роком, якщо точніше - у останні дні грудня. Я зранку мотався по справах, з кимось зустрічався. У певний момент приїхав до адмінбудинку райдержадміністрації, поставив свій скутер на парковці перед ним і пішов на якусь нараду. За годину вийшов і зібрався вже було їхати додому на обід. Аж тут на зустрівся із селищним головою Нових Санжар. Розговорились, слово за слово, він почав розповідати мені про дерев'яного коня, якого встановили незадовго до Нового року у центрі селища. Поговоривши із мером, я вирішив піти того коня сфотографувати. Пішов, хвилин десять крутився кругом коника, фоткав його самого і разом із перехожими, які зупинялися, щоб подивитися на чергове ноу-хау нашого мера. Зрештою, вирішив, що сфотографував достатньо і вирушив до адміністрації по свій скутер, щоб їхати далі по справах. Приходжу на парковку і бачу, що на тому місці, де я його залишив, скутера немає. Подивився уважно ще раз - пусто. Був - і нема. Я почав нервуватися. Подумав - може, хтось вирішив пожартувати і відкотив його десь убів. Але тут же заспокоїв себе - я ж завжди блокую кермо, його просто так не покотиш, хіба потягнеш. І тут раптом згадую, що перед розмовою із мером я вже сів на скутер, розблокував руль і зібрався вже було їхати, аж тут і побачив селищного голову. Зліз, скутер поставив на ніжку, а руль... не заблокував!!! "От дідько!" - подумав я. - "Це ж доки я теревенив із мером і хвилин десять фоткав того коня, хтось взяв та й покотив мого мопеда!!! По простому - вкрав!"
    Потім я засумнівався. Та ну, щоб у самому центрі містечка, серед білого дня. І продожив із надією шукати скутер. Так хвилини дві-три я безцільно бігав площею навколо райдержадміністрації. Так і не знайшовши свого мопеда, я вже твердо вирішив телефонувати до знайомих міліціонерів і повідомити про крадіжку. Але не встиг. Вже тримаючи біля вуха мобільний телефон, я дійшов до кінця площі перед адміністрацією і із злістю подивився у сторону дерев'яного коня, який стояв на протилежній стороні вулиці. "І дався ти мені, щоб я тебе фоткав!" - подумав я. І остовпів. Неподалік статуї коня у ряді припаркованих машин спокійно стояв мій власний скутер. "Як він туди потрапив?!" - гарячково почав думати я. І тут же все згадав. Після розмови із мером я сів на мопед, переїхав на ньому вулицю, припаркував і вже потім пішов фоткати коня. Ось так через власну затурканість я спочатку загубив, а потім знайшов свій скутер. Зараз то смішно це писати, але тоді понервуватись довелося. Добре, хоч у міліцію не подзвонив:confused:

9. Rozpatlane Sonce

Rozpatlane Sonce New Member

а в мене сьогодні суцільний затурканий день. спочатку бульйон пробуала виделкою їсти ( дойшло десь аж після 4 виделки) :girl_smile:
    кілька хвилин тому - під"єднала мобільний до ноутбука за допомогою кабеля. мишку не підключала,залишила десь в сумці. ситуація: ставлю руку на телефон, ніби на мишку. воджу ним по столі і страшно денервуюся, чому мені курсор не рухається)) після усвідомлення всього довго сміялася сама з себе :girl_crazy:

10. Barnaulka

Заявник прислав скан квитанції. Читаю на ній напис: "извращение"!:girl_impossible: Коли перечитала ще раз, виявилося, шо там написано "извещение".:girl_crazy:

11. arushka

arushka завжди досягаю мети

Чоловік щойно вийшов з дому і забув мобільний. Беру свій і дзвоню до чоловіка, щоб він вернувся за телефоном.:girl_crazy:

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Заголовок теми прочитав: Нема руху маршруток у Львові

13. Siania

Siania Love Life

А в мене монітор і телевізор поруч стоять, ще й одного розміру. Включені два))) Воджу я мишкою, і на телевізорі шукаю панель задач :girl_crazy: В мене ще й на роботі така що ховається автоматично, то я вниз мишкою, вниз, щоб показалась та панель : Wacko1:

Останнє редагування: 16 Січень 2012
  14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дзвоню до Тані ckorpionsha привітати з іменинами. Поговорили, побалакали. Потім згадую що привітати її я забула, дзвонила ще раз.

15. Holly

Holly Moderator

щойно
    просить Яринка включити мультики на телевізорі. Шукаю флешку, щоб скинути мультики. Під"єдную до ноута, внизу блимає помаренчевим напис "флешка". Захожу в аську, читати що ж мені Флешка(наша форумчанка) написала. Потроху доходить, що Флешки в моїй асьці нема, а пізнііше, що то взагалі не аська. От що значить зранку голова болить

16. Barnaulka

Сьогодні на роботі переписувала номери телефонів зі старої мобілки на нову. Подзвонив абонент, відклала телефони. Після розмови продовжую копіювання номерів, але замість старого телефону беру мишку від робочого компутера і клацаю по ній. Хвилини дві не могла зрозуміти, чому екран "мобілки" не світиться :girl_haha:

Останнє редагування: 27 Січень 2012
  17. Музик

Музик Мартуська

я щойно читаю тему: "Вірші про львівські пологові будинки" (то ваші відгуки були) - хвилини дві гортала тему в пошуках вдячних віршиків про ПБ :girl_crazy:

18. Barnaulka

Гуляю в інернеті, захотілося пити. На столі стоїть кружка, беру пляшку із мінералкою і наливаю воду в кружку і далі дивлюся на екран ноута. Не співставила двох фактів: у кружці менше води вміщається, ніж у 1,5-літровій пляшці мінералки, як наслідок - не відразу дійшло, чого вода зі столу тече :girl_crazy:.

19. zetta

zetta Well-Known Member

дитина захтiла какао. закипiло молоко, всипала какао, потiм замiсть цукру вiвсянки додала.... доня каже, дякую - пий сама.)
    весь час думала шо тема чарiвний балкончик то - вернiсаж... поки не постало питання ремонту )

20. Музик

Музик Мартуська

вчора знов відзначилася: зранку міняла воду собаці - взяла її миску, вилила воду і десь поставила, ходжу по хаті, ходжу - бачу песя щось від мене хоче - води я їй так і не дала. перешукала все, не знайшла де я миску поставила, налила в іншу.
    ввечері прийшла додому, роздягаюся, дивлюсь, а миску я запхала до шафи (добре хоч порожню)