Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Улянка

Улянка Well-Known Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

Затурканість прогресує:)
    Минулого тижня проводили з донею чоловіка на поїзд. Ми весь час з Привокзальної скорочуємо дорогу, і йдемо через міст. Пройшлись, попрощались. Вертаємося з малою назад так само. Вже на кінці мосту до мене доходить, що він дерев"янний, а той ніби бетонний був.....Добре, що якраз чоловік передзвонив, то потішив мене, що я в інший бік пішла, і за кілька хвилин буду на Левандівці:)

Затурканість не тільки прогресує, а й поширюється на інших членів сім"ї.
    Були вчора в свекрухи і чоловік похвастався, що має справжні наручники. Зі словами "хочеш прикол?", закидує браслет мені на руку....Прикол був певно в тому, що він не подивився чи ключ від них є....Годину переривали всю шафу де він міг бути....Добре хоч знайшли))))

2. arushka

arushka завжди досягаю мети

Поставила варитись овочі на вінігрет. Пройшла година, потім друга - картопля і морква як камінь. Вже буряк зварився, вже я передзвонила і нажалілась мамі і чоловікові, що ми купили нітратно-сипану картоплю, потім вирішила підкрутити газ.....:girl_blush2: Короче, далі ви здогадались. Тільки не розумію, як за дві години можна було не побачити, що не включила газу під баняком.

3. Sitara

Sitara Active Member

В мене сьогодні на плиті стояв банячок готової зупи і варився компот. В результаті супчик вийшов із ожиною, бо я замість до компоту її вкинути, бахнула до зупи....:girl_mad:

4. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а я була затурканою блондинкою...
    десь неповних півроку тому нам ставили кухню. ну і підсвітку робили але не зверху, а, власне, під верхніми тумбами - на мийку, стільниці і т.п. і яксь по мудрому її підключали і щось хлопці між собою розмовляли.
    А якось за день до того нам світло на 10 чи 15 хв. відключили - сусіди щось робили.. То вже було темно, і от включили майстри те світло
    і тут я зі словами: "ой, клас, як добре, що є підсвітка - от виключать всім світло, а в нас на кухні буде...!!!" :girl_blush2:

5. Delfy

Delfy Well-Known Member

6. arushka

arushka завжди досягаю мети

Я недавно кликала сім'ю дивитись телевізор, "бо ж і так світло виключили, нема що робити":girl_in_dreams:

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Кілька днів щось ляпнула, і весь час думала, непогано було б у темі прозатурканість про це написати, коли буде доступ до інтернету. Зара гуляю в інтернеті, тіки проблема в тому, що вже не пам"ятаю, що хотіла написати. :girl_blush2: Це вищий ступінь затурканості, як на мене ....

• Подобається Подобається x 1
  8. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а ми сьогодні вирішили перший раз прокатати малого на тролейбусі - він дуже хотів. завжди їздимо маршрутками, я троліком востаннє їздила років 6 тому. і це далося взнаки, коли мені передали білет, а я ніяк не могла зрозуміти що з ним робити. мусила повертатись і питати. А то просили закомпостувати)

9. marmelade

marmelade New Member

А як вам таке:почистила картоплю, ніж викинула в смітник, попробувала зупу на
    смак, ложку викинула в смітник, а потім шукаю і шукаю:girl_claping:
    А, взагалі дякую за таку тему, піднімає настрій навіть коли дуже зле:girl_dance:

10. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я одного разу говорила з мамою і в той момент подзвонив чоловік. поставила дзвінок мами на утримування. почала говорити з чоловіком. поговорила - він поставив трубку і я поставила телефон збоку і почала займатись своїми справами. через 30 хв згадала що з мамою перед тим говорила. вона бідна пів години чекала на телефоні:sad:

11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Нормально звучить тема: "Штори утеплені" ? :girl_smile:

12. Heureuse

Heureuse вірю...

13. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

є у нас тема про "лоскотки", прочитала назву.
    Думаю собі, "о класно дівчата почали з шматочків тканни шити, тре йти подивитися", а тема ж про лоскотки, такі на тілі... (певні в яйко за той вислів попаду)

14. Barnaulka

Згадала :)
    Прийшла на ринок, щоб купити 6 курячих яєць. Кажу продавцеві: "Зважте, будь ласка, 6 яєць". Вона зробила квадратні очі: "Можу хіба порахувати :)". Я: "Добре, зважте 6 яєць":girl_crazy:

15. Megan

Megan Well-Known Member

А як вам постукати в кабінет, відхилити двері, і сказати "Алло, добрий день, а можна Оксану".....

16. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Сьогодні виходила з дому і намагалася замкнути вхідні двері флешкою :xaxa::xaxa::xaxa:

17. Syrojizhka

Syrojizhka Member

Сіла в маршрутку на переднє сидіння біля водія і некомфортно якось, кручуся шукаю ремінь пришпилитися.... через пару хвилин дойшло :girl_blush2:

18. Barnaulka

Нинi дивилась квартири, одна з них була розташована в район1 вул. Щурата. Вертатись треба було 37-ю до Стрийського автовокзалу. Довго чекала на ту маршрутку. Нарештi дочекалась, с1ла в маршрутку. За хвилин 10 водiй зупиняэться, всi пасажири виходять. Я в шоцi, виявилось, шо це Галицьке Перехрестя. Не з того боку дороги сiла i, вiдповiдно, не туди приiхала :girl_crazy::girl_blush2:

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

20. Arika

Arika Well-Known Member

А я вчора у ванній кімнаті під час приймання душу файно помилася молочком для знаття макіяжу :D (налила його на мочалку замість гелю для душу, бо баночки подібні), і коли милилася, то до мене дійшло, що то не гель :girl_blush2: