Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) гарненькі, пухнасті, бірюзові.... не кожен мужній мен таке і одягне
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) ну точно затуркана...розмовляла з однією форумлянкою, і та каже глянь на офсайті... ну і ше там сказала якийсь сайт, лізу до гуглу так і набираю... офсайт а воно мені всьо про футбол та хокей видає......аж вечером допетрала шо малось на увазі офіційний сайт)
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) І я сюди.. Замовляла продукти ввечері і читаю- жовтки курячі вагові. Втикнула. Сиджу і думаю, то ж треба, вже жовтки на вагу продають, а що ж вони з білками роблять...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сидимо ми з моїм ввечері, мама приходить з роботи і розмовляє про се і те. Бачу а в моя мама гарненько блузку розстібає... Добре що спохватилась і не роздягнулась вся Ще кумедно подруги на Задорожнє їхали... Хіхі... Не в ту електричку сіли, вийшли в Городку і за 200грив. на таксі на озеро доїхали!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Чмтаю ваш допис і думаю, а яке відношення мають білки - типу тваринки, до яєць і курчат? Потім дійшло
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Чоловік написав мені у скайпі,щоб я подивилась за холодильником на розетці, як буду мати час (він мав на увазі інтернет-магазин), а я подумала про розетку в хаті за холодильником. І питаю в нього "А що там шось є, таракашки появились???" (їх нема в нас і не було ) Сама з себе ніяк не насміюсь:biggrin:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) сьогодні взяла банячок із гречкою з холодильника ( там було десь дві ложки) , висипала все на сковорідку поставила гріти, а пустий банячок понесла назад та поставила в холодильник.. Поснідала. помила посуд, понесла салат в холодильник, а там пустий непомитий банячок )) деякий час тому: закрутилася щось із дитиною і бачу, що запізнююся в перукарню на стрижку та фарбування.. бігом вдягнулася, вхопила заздалегіть приготовану сумку і бігом з хати.. Приходжу в перукарню і розумію, що вхопила не ту чорну сумку на автоматі((( мене постригли безплатно, оскільки гаманець та фарба залишилися в іншій сумці, а пофарбували через тиждень, ну і боржок віддала..
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Значить щойно приходжу із вулиці (ходила в супермаркет і зустрічалась з форумлянкою) і йду мити руки у ванну. Дивлюсь в дзеркало, а в мене таааака зачіска. Я бавилась з малими, і волосся, аби не заважало, заколола дитячою жабкою, трохи так не акуратно. Ще й в Сільпо думала, чого то охоронець так на мене подивився :8: А днями зломала ніготь на великому пальці, ну і сіла підстригти решту. Вечері чоловік подивився на мої руки і питає, чому я не обстригла ніготь на середньому пальці правої руки???
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) і я до затурканих Переглядаю барахолку, випадково забрела у розділ "Весільні сукні", кілька припало до душі. Думаю: "Ну от, на другий раз буду на Посиденьках сукню шукати" Стоп! Я ж 4 роки як заміжня і не збираюся другий раз заміж!!! Це у мене привичка, як купую щось дитяче, думаю чи пригодиться коли-небудь другій дитинці
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) приїхав наш татко... а тут мала шось нила, я їй іграшкою торохтіла...він підійшов взяв її на руки, сидить дивиться тєлєк..... за якийсь час чую каже до мене -розлабся..... а то мала вже в нього з хвилин п"ять а я в тернеті сиджу і іграшкою далі тарабаню...))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Не могли з чоловіком згадати як називається прилад, який такт вистукує, для музикантів), мучились двоє, ходили , час від часу вигукуючи якесь слово- термометр, тахометр, манометр...нє, все не то... Точно пам"ятаю, що якийсь метр. Я- точно манометр, набирай в гуглі. Він- нєєє, манометр- прилад для вимірювання тиску в шинах. Я-(трохи не дочула) а що, у вшивих якийсь інший тиск?:rofl: Метроном.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) добре, що написали, а то, читаючи ваш допис мене теж почало мучити
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні від ранку ходжу і думаю, що ж сталося з моїми очима: праве бачить гірше, ніж зазвичай,і ніби в тумані, а от ліве так все різко і чітко фіксує, що аж голова болить Ну, думаю, допрацювалася за компом, дочиталася книжечок на смартфоні, сліпну. Все виявилося простіше - я зранку переплутала контактні лінзи а при мінус 7,0 на лівому і мінус 8,5 на правому ефект був дууже цікавий, і візуальний, і психологічний я направду перелякалася, що сліпну на праве око ух, і сміх, і сльози
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Робила щойно замовлення ІКЕА. І знаю, що раніше, як переглядала тему бачила адресу магазину, а зараз засліпило і все тут. Вже, коли Люда написала адресу і години роботи, то на в мене найшло "прозріння". В шапці теми чітко написана адреса, як то можна було не побачити? Дассс...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Вчора гріла чоловіку вечерю...Думала поставила в мікрохвильову тарілку з борщем. Ввімкнула та сиджу чекаю. Потім щось покликав малий - побігла до нього. Кажу своєму:"Витягни собі борщ, я вже йду..." Коли прийшла на кухню - побачила круглі очі свого мужа і порожню мікрохвильовку Тарілка з борщем чемно собі стояла в холодильнику....Ото вже затуркана.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Забирала кілька днів тому дитину з занять, і пройшовши дві вулиці побачила, що веду її в тапочках, а черевики ми лишили біля класу під лавочкою:o Вчора ввечері: -Мама, можна мені побавитись твоїм бубільним -Аня, не бубільним, а дебільним.....брррр мобільним
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) я сьогодні по телефону зранку щоб сказати добрий день кажу добрий вечір,думаю чому там сміються....
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Прийшли до мене на день народження гості, сидять за столом, на вулиці, гамають. Тут мій чоловік вирішив дати кусочок ковбаски зі столу нашому песику, а я як дбайлива мама кажу: Не давай йому того, не відомо шо в ту ковбасу зараз кладуть... Мої гості переглянулись, а я тільки потім зрозуміла шо ляпнула, і шо тою ковбасою я гощу гостей))))