Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

Читаю: Записів у щоденнику: 1
    Думаю: Як! за що тепер одиниця!? [​IMG]

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У ніч з п"ятниці на суботу прийшла о 4.22 мені смс . Я аж підскочила: о 4.40 треба вставати!:eek: Поки зрозуміла, що то субота...:girl_crazy::beee:

• Подобається Подобається x 1
  3. Яруська

Яруська Well-Known Member

:lol::lol::lol:
    Капець! Нагадалось, як колись я привіталась з манекеном:girl_crazy:, чоловік поряд явно дивився з нерозумінням.

4. Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

"нові дописи"
    і бачу
    Продам хлопчика 9 міс.
    ну думаю, капєц, дожилися
    добре жи додивився ДЛЯ
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=77753

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

читаю в нових дописах:
    Продам махрові ліфчики унісекс, від 0 до 7 міс
    замість "костюмчики")))
    уявляєте: махрові та ще й унісекс!

6. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

сьогодні по-дорозі на роботу зайла в банкомат перевірити рахунок і йду далі, а карточку тримаю в руці. Доходжу до офіса, і замість того, щоб відкривати ключами, шукаю де то можа карточку вставитии щоб відкрити :girl_crazy:

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

А я малій племінниці розповідала казку про Бубку Гоба! :girl_crazy: Сестра збоку слухає і сміється, бо ж мав бути Губка Боб.

8. Sitara

Sitara Active Member

9. Ziben

Ziben :)

Тричі перечитувала лінієчку Almariel і не розуміла, чому дитинку їй принесе Суслик, всім лелеки приносять:girl_smile:, аж після третього разу прочитала, що то таки Буслик має прилетіти:girl_smile:

10. Barnaulka

Сьогодні зранку збиралася в банк, щоб заплатити кредит. Шукаю договір, бо тільки там є реквізити, а як без них платити?:girl_nea: Знаю точно, що десь договір має бути в кімнаті, але не можу згадати, де.:girl_impossible: Перевернула догори дном всю кімнату, що аж почала нагадувати склад макулатури, на якому стався вибух.:shy:
    Знайшла. Як не дивно, якраз там, де й поклала. Спеціально, щоб не забути.:beee::shy:

11. solomka

solomka Active Member

Вела сьогодні зранку дитину в школу, вже поцілувала, розвертаюсь і йду, аж моя мала доганяє мене і каже: "Мама, а портфель?". Я як несла його, так з ним і зібралась далі йти. Але це ще не все, їду в маршрутці, стоїмо в заторі, побачила новий бігборд, читаю "Ароматна корекція фігури". Стала роздумувати що то за новшевство. Потім подивилась ще раз на напис: "Апаратна корекція фігури".

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Сьогодні перед тим, як сісти в маршрутку витягла з сумочки 2 грн. Приїхала маршрутка (повна людей), і я давай знову в сумочці порпатися, шукати 2 грн. Поки шукала, то вже всі місця вільні позаймали. Стою з мокрою парасолею, злюща на свою сумку, в якій неможливо швидко щось знайти, і випадково помічаю, що разом з парасолею тримаю 2 грн, які приготувала заздалегідь! Як я про них забула?

13. Barnaulka

Щойно дзвонив у двері новий сусід. Виявляється, я вдруге забула ключі у замку з боку коридору...:girl_blush2: І знову зранку шукала б їх по всій квартирі!
    А ще, як тільки повернулася з роботи, йшла до ванної прати шкарпетки. Поки пройшла один метр від дверей до дверей, загубила шкарпетку.:eek: Потім дивлюся на ту, що залишилася, і ніяк не можу зрозуміти, що ж не так? Поки дійшло, що їх має бути дві... :shok:

14. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я якось подзвонила чоловікові на роботу....а там номер один на весь відділ, але майже завжди бере трубу саме він. Я щось так на автоматі забула, як завжди, додати фразу, щоб культурно попросити до телефону кого треба...А ми з моїм все так на початку розмови любимо поваляти дурака: "вазззап", "альо то хто"....і т.д.

Коротше починаю:
    - Ало
    - Ало
    Я: то ти? :)
    - а то хто?
    Я: а то хто??гииииии
    - хто це?
    Я: а то хто? ГИИИИИ
    - вам кого?
    Я: а вам кого? Гиииии
    - покликати когось?
    Я: поклич :) Гииии.... що робиш?
    - ?????
    Я (ще хотіла поцьомкати в трубку його, але переходжу до справи:) ): працюєш?
    ..(хвилина дві ще отакого)....
    Я (гм...щось задовго він дурачиться!....Чекай....): !?!?!?! Шеф Батькович!?!?!
    - ...Олеся? Вам може ... покликати?
    Я (о йой!!! то ж його шеф!!!!):......дуже перепрошую :girl_crazy:.....(і так далі)

:) МИ після того як згадуєм, то вмираємо.....Якби я ще цьомати його почала.....
    І ще після того ми в свої дурачення включили таке: "То Шеф Батькович?:)....Таааа"
    - так що тепер треба вухо остро, бо ще гірше буде....я ж не повірю!!!
    :girl_crazy::girl_crazy:

------------------------
    а ще буває, я як прийду в гості. то на автоматі починаю замість роззуватись - знімати штани:)

------------------------
    о...з найсвіжішого:
    зареєструвала я себе і свого керівника на конференцію, переплутавши "First name" і "Second name".....вийшли тези, а там два автори підписані:
    М. Олеся і Г. Юрій :) - потім на конференції прийшлось усім зацікавленим пояснювати. що шукати нас у збірці треба під "трошки іншими" прізвищами:)

Ще би нічо....
    але я так само подавала анкету на візу!!!!! І тут я взагалі "затурку" видала- сплутала "Given name" i "Family name"!!! (як...не пойму :))
    - добре, що в останній момент перед виїздом у Київ помітила...прийшлось терміново все перезаповнювати......

Останнє редагування: 12 Жовтень 2011
  15. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

так насміялась, перечитуючи "затурки"...:)...згадала і свою епопею з яйцем:)
    То було в день іспиту - спішила, щось дочитувала на коліні....вирішила нашвидкоруч поснідати і перше, що попалось під руку в холодильнику - варене яйце. Я його скоренько в мікрохвильовку.

Нагріла...кусаю...а воно: Ба-Ба-Х! Вибухнуло прямо в роті!! Картина "маслом писана": вся кухня в мікрочастинках "іічка", воно позабивалось в носа, в очі....у волоссі кусочки білка, а губу так обпекло, що здуло!

Капець:) Говорити я нормально після того не могла - на іспиті вираз обличчя при відповіді на питання був дурнуватий :). Найгірше що я мала бути невдовзі дружкою на весіллі :sad: А я виглядала як ..... і ще й сміятись не могла -тільки з напівзакритим ротом видавати булькаючі звуки :). Майбутній наречений казав, що я так вредно хіхікаю :girl_crazy:...

Отака історія з яйцем :girl_crazy:

16. Sitara

Sitara Active Member

А я завжди, як тільки зайду до хати, не важливо своєї чи чужої, починаю шукати заколку, щоб заколоти волосся...

17. moonshiny

moonshiny New Member

Вечір. Повертаюся з роботи. По дорозі додому зайшла на базар, накупила продуктів, забрала діток зі школи та з садочка. Вдома на кухні відкриваю холодильник і бачу - на поличках акуратно поскладані тарілки, банячок і чайник... Хвилина роздумів. Розумію, що в принципі могла б таке зробити, але не пам"ятаю. Телефоную до чоловіка. Признається, що чайник поставив він, так, для повноти натюрморту:girl_crazy: і щоб привернути увагу...

18. Sitara

Sitara Active Member

Я сьогодні купувала шкарпетки для себе. Попросила продавця підшукати щось симпатичненьке, тепленьке. Знайшла мені, гарненький бірюзовий колір з полосочками я взяла, приходжу додому, а там на етикетці написано "Шкарпетки чоловічі"......... :girl_crazy: Віддала би чоловікові, та в мене 37, а в нього 44 розмір. Не влізе, навіть при тому, що шкарпетки тягнуться....

19. sani

sani New Member

а там, що якась анатомія інша?

як казав один мій викладач: "Не верь глазам своим, если на клетке страуса написано слон!"

20. Shpunka

Shpunka New Member

Одного разу питає в мене тато: "В тебе є якийсь крем для рук?". Я кажу: "Так, візьми в мене в косметичці."
    Десь через 5 хв приходжу, дивлюсь крем ніхто не витягав, а тоналка лежить зверху.
    Я зирк на його руки, а вони аж оранжеві :lol::lol::lol:
    А один раз виходить з ванни, чую якийсь запах не "шампунистий". Дивлюсь, а тато голову помив засобом для інтимної гігієни. Я тактовно змовчала про свою догадку:xaxa: