Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю: Записів у щоденнику: 1 Думаю: Як! за що тепер одиниця!? тьху, не той щоденник, а я на форумі
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) У ніч з п"ятниці на суботу прийшла о 4.22 мені смс навіть попри те, що звук вимкнений, однаково чую вібрацію. Я аж підскочила: о 4.40 треба вставати!:eek: Поки зрозуміла, що то субота...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Капець! Нагадалось, як колись я привіталась з манекеном, чоловік поряд явно дивився з нерозумінням.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) "нові дописи" і бачу Продам хлопчика 9 міс. ну думаю, капєц, дожилися добре жи додивився ДЛЯ http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=77753
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) читаю в нових дописах: Продам махрові ліфчики унісекс, від 0 до 7 міс замість "костюмчики"))) уявляєте: махрові та ще й унісекс!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) сьогодні по-дорозі на роботу зайла в банкомат перевірити рахунок і йду далі, а карточку тримаю в руці. Доходжу до офіса, і замість того, щоб відкривати ключами, шукаю де то можа карточку вставитии щоб відкрити
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я малій племінниці розповідала казку про Бубку Гоба! Сестра збоку слухає і сміється, бо ж мав бути Губка Боб.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Тричі перечитувала лінієчку Almariel і не розуміла, чому дитинку їй принесе Суслик, всім лелеки приносять, аж після третього разу прочитала, що то таки Буслик має прилетіти
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні зранку збиралася в банк, щоб заплатити кредит. Шукаю договір, бо тільки там є реквізити, а як без них платити? Знаю точно, що десь договір має бути в кімнаті, але не можу згадати, де. Перевернула догори дном всю кімнату, що аж почала нагадувати склад макулатури, на якому стався вибух.:shy: Знайшла. Як не дивно, якраз там, де й поклала. Спеціально, щоб не забути.:shy:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Вела сьогодні зранку дитину в школу, вже поцілувала, розвертаюсь і йду, аж моя мала доганяє мене і каже: "Мама, а портфель?". Я як несла його, так з ним і зібралась далі йти. Але це ще не все, їду в маршрутці, стоїмо в заторі, побачила новий бігборд, читаю "Ароматна корекція фігури". Стала роздумувати що то за новшевство. Потім подивилась ще раз на напис: "Апаратна корекція фігури".
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні перед тим, як сісти в маршрутку витягла з сумочки 2 грн. Приїхала маршрутка (повна людей), і я давай знову в сумочці порпатися, шукати 2 грн. Поки шукала, то вже всі місця вільні позаймали. Стою з мокрою парасолею, злюща на свою сумку, в якій неможливо швидко щось знайти, і випадково помічаю, що разом з парасолею тримаю 2 грн, які приготувала заздалегідь! Як я про них забула?
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Щойно дзвонив у двері новий сусід. Виявляється, я вдруге забула ключі у замку з боку коридору... І знову зранку шукала б їх по всій квартирі! А ще, як тільки повернулася з роботи, йшла до ванної прати шкарпетки. Поки пройшла один метр від дверей до дверей, загубила шкарпетку.:eek: Потім дивлюся на ту, що залишилася, і ніяк не можу зрозуміти, що ж не так? Поки дійшло, що їх має бути дві... :shok:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я якось подзвонила чоловікові на роботу....а там номер один на весь відділ, але майже завжди бере трубу саме він. Я щось так на автоматі забула, як завжди, додати фразу, щоб культурно попросити до телефону кого треба...А ми з моїм все так на початку розмови любимо поваляти дурака: "вазззап", "альо то хто"....і т.д. Коротше починаю: - Ало - Ало Я: то ти? - а то хто? Я: а то хто??гииииии - хто це? Я: а то хто? ГИИИИИ - вам кого? Я: а вам кого? Гиииии - покликати когось? Я: поклич Гииии.... що робиш? - ????? Я (ще хотіла поцьомкати в трубку його, але переходжу до справи ): працюєш? ..(хвилина дві ще отакого).... Я (гм...щось задовго він дурачиться!....Чекай....): !?!?!?! Шеф Батькович!?!?! - ...Олеся? Вам може ... покликати? Я (о йой!!! то ж його шеф!!!!):......дуже перепрошую .....(і так далі) МИ після того як згадуєм, то вмираємо.....Якби я ще цьомати його почала..... І ще після того ми в свої дурачення включили таке: "То Шеф Батькович?....Таааа" - так що тепер треба вухо остро, бо ще гірше буде....я ж не повірю!!! ------------------------ а ще буває, я як прийду в гості. то на автоматі починаю замість роззуватись - знімати штани ------------------------ о...з найсвіжішого: зареєструвала я себе і свого керівника на конференцію, переплутавши "First name" і "Second name".....вийшли тези, а там два автори підписані: М. Олеся і Г. Юрій - потім на конференції прийшлось усім зацікавленим пояснювати. що шукати нас у збірці треба під "трошки іншими" прізвищами Ще би нічо.... але я так само подавала анкету на візу!!!!! І тут я взагалі "затурку" видала- сплутала "Given name" i "Family name"!!! (як...не пойму ) - добре, що в останній момент перед виїздом у Київ помітила...прийшлось терміново все перезаповнювати......
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) так насміялась, перечитуючи "затурки"......згадала і свою епопею з яйцем То було в день іспиту - спішила, щось дочитувала на коліні....вирішила нашвидкоруч поснідати і перше, що попалось під руку в холодильнику - варене яйце. Я його скоренько в мікрохвильовку. Нагріла...кусаю...а воно: Ба-Ба-Х! Вибухнуло прямо в роті!! Картина "маслом писана": вся кухня в мікрочастинках "іічка", воно позабивалось в носа, в очі....у волоссі кусочки білка, а губу так обпекло, що здуло! Капець Говорити я нормально після того не могла - на іспиті вираз обличчя при відповіді на питання був дурнуватий . Найгірше що я мала бути невдовзі дружкою на весіллі А я виглядала як ..... і ще й сміятись не могла -тільки з напівзакритим ротом видавати булькаючі звуки . Майбутній наречений казав, що я так вредно хіхікаю ... Отака історія з яйцем
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я завжди, як тільки зайду до хати, не важливо своєї чи чужої, починаю шукати заколку, щоб заколоти волосся...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Вечір. Повертаюся з роботи. По дорозі додому зайшла на базар, накупила продуктів, забрала діток зі школи та з садочка. Вдома на кухні відкриваю холодильник і бачу - на поличках акуратно поскладані тарілки, банячок і чайник... Хвилина роздумів. Розумію, що в принципі могла б таке зробити, але не пам"ятаю. Телефоную до чоловіка. Признається, що чайник поставив він, так, для повноти натюрморту і щоб привернути увагу...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я сьогодні купувала шкарпетки для себе. Попросила продавця підшукати щось симпатичненьке, тепленьке. Знайшла мені, гарненький бірюзовий колір з полосочками я взяла, приходжу додому, а там на етикетці написано "Шкарпетки чоловічі"......... Віддала би чоловікові, та в мене 37, а в нього 44 розмір. Не влізе, навіть при тому, що шкарпетки тягнуться....
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а там, що якась анатомія інша? як казав один мій викладач: "Не верь глазам своим, если на клетке страуса написано слон!"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Одного разу питає в мене тато: "В тебе є якийсь крем для рук?". Я кажу: "Так, візьми в мене в косметичці." Десь через 5 хв приходжу, дивлюсь крем ніхто не витягав, а тоналка лежить зверху. Я зирк на його руки, а вони аж оранжеві А один раз виходить з ванни, чую якийсь запах не "шампунистий". Дивлюсь, а тато голову помив засобом для інтимної гігієни. Я тактовно змовчала про свою догадку:xaxa: