Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Подзвонили мені по скайпу, кажу :"Почекай я візьму навушники". Взяла навушники, відключила колонки від ноутбука ну і сиджу говорю. Десь на середині розмови до мене дійшло, що я включила навушники в роз"єм для мікрофона, а насправді я чую свого співрозмовника через динаміки ноутбука Ходжу і самій з себе смішно)
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Робила вчора салатик. Відкриваю пачку майонезу, нахиляюсь над смітником, і гарними полосочками наношу майонез поверх сміття
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Нині вранці шукаю ключі, все перешукала - ніде нема. Знайшла.У замку. З боку коридору :confused:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) О! Знайомо! Вже кілька раз так шукала і знаходила зі сторони коридору
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Оооо, мені раз сусідка в двері дзвонила, про ключі нагадувала я тоді від чоловіка так дістала...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я тепер через ті недоспані ночі така затуркана!!!! Якось на днях малий цілу ніч не спав прокидався і плакав. Зранку чоловік прокинувся йти на роботу, а я зриваюсь і кажу "Володя, Володя, а де ж малий. Я його ніде не бачу". Пам"ятаю, що вночі він злізав з ліжка і бавився. А чоловік сміється і пошепки показує мені на мою ж руку, де мило спить моя дитина. Отак!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Щойно читаю назву теми: "Пральна машина: за і проти". Ну то виявилось: "Посудомийна машина: за і проти". І як я могла таке вичитати...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) читаю в темі про перукарів , думаю як то ті дівчата в шоколаді стрижуть, чи то якийсь одяг з шоколаду чи як... чи просто солоденького захотілось
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Робила новосілля і... Стоять на столі салатики і тортик. Думаю шо тра на салатиках майнонезиком намалювати решіточку і туди зелень повтикати... Отямилась коли в мене запитали, нашо я майнезом наношу решітку на ... агась, саме так... на святковий торт... З останніх перлин. Читала в газеті про Мариніну, переповідаю чоловіку і кажу ну то та, авторка Кареніної. В того вочі круглі, але слухати почав уважніше... А потім так тихо каже "кохана перепочинь Толстой помер і шось ти явно не те балакаєш". Я ж бо Каменську мала на увазі... "Закрий холодильник, дує" (малася на увазі кватирка) і.т.д.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а я весь час їду по Стрийській і бігборд з надписом "Сухі будівльні суміші" кожен раз читаю як "будівельні суші", і кожен раз дивуюсь шо то таке
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ходила сьогодні в магазин купити каву. Купила трошки продуктів, хочу щойно зварити собі кавусі - а нема, я не купила її! як я зранку буду - не уявляю!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю оголошення"продам білі осінні......стрінги" ...В голові зразу картинка - волохаті труселя з начосом...І як то я так умудрилась прочитати?....А тема то про леггінси була.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Перебираю вчора одяг. Літній - на купку, дещо брудне перепрати. Осінній - підсовую ближче з глибини шафи. Знайшла в себе футболку чоловіка - на окрему купку. Потім його майку. Потім якісь спортивки. А потім беру мішечок з капроновими шкарпетками, кладу до тієї футболки і кажу до мужа: Слухай, розбери ту купку - там все твоє.. і бурчу, понапихав мені до шафи свої лахи, панімаїш...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я читаючи дописи в цій темі, завжди дивувалась як можна ключем викликати ліфт, а таки можна на днях приставила ключ до кнопки ліфта і думаю, чого це він не їде
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я сьогодні в Арсені пробувала розрахуватись карточкою Метро. Касирша така сама затуркана як і я, бо взяла карточку і тицяла нею декілька раз, аж поки до мене не дійшло, що приватбанківська картка в мене зелена, а ми насилуємо синю.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а я не раз пробувала ліф ключем відкрити, ще й нервуюсь де ТОЙ замок. А сьогодні вдягнула Олені дві шкарпетки на одну ногу і потратила 30хв. на пошук іншої. Все ніяк не хотіла перевдягати на інші шкарпетки, бо до одягу підходили саме ці. І коли я вирішила взяти інші, знайшла пропажу
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а я кожен день їду біля Шувару і весь час на бігборді замість "Добірні сорти картоплі" читаю "Дрібні сорти картоплі".
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю: Ваші відгуки про львівські пологові будинки. Далі тема: Чи ви захищаєте своїх дітей? В результаті вийшло: Ваші відгуки про своїх дітей
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні штовхнула манекен, вибачилась і хотіла пояснити що через те що поспішаю вже не бачу нічого....Він дивився на мене з розумінням....