Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

а я замість "фотополювання на гризунів " вичитала на "фотополювання на грузинів"

а ще сьогодні рідного брата не впізнала - він стояв біля мене, каже ;"Привіт", а я на нього дивлюсь і не впізнаю...То вже капець...

Останнє редагування: 5 Липень 2011
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

чуть не викинула свій обід в смітник замість холодильника, а співробітниці чуть не загріла салат в мікрохвильовці:)

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Коли читаю цю тему, то згадую, як в дитинстві піднімала слухавку телефону і казала - хто там??? А біля вхідних дверей - алло!!!

4. Ehmeja

Ehmeja New Member

Тільки що ходить за мною дитина з пів години просить: "Мама, налий молочка". Я вже злосно огризаюсь: "Ну я ж тобі тільки що поставила на столику, якщо заніс десь в іншу кімнату, то сам шукай".
    Не витримала я його ниття й пішла також шукати. Знайшла:biggrin::biggrin:. Стоїть собі стакан з молоком в мікрохвильовці.
    Ото дитина бідна коло мене

5. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

а то я така сама . йду позавчора а мій брат іде на впроти а я літаю десь в хмарах, зупиняє мене і рже..а я би так і далі пішла і непобачила його.
    А ще я сьогодні дуже модно розгулювала з незащіпненою ширінкою, добре хоча б джинси бедровки, і того замка там мало...але всерівно :)

6. terezka

terezka котяка-вишивака

попрала біле із рожевим, потім купила булочки і забула їх на прилавку, обидва телефони поставила на беззвучний режим і пів дня не могла знайти, потім попрала речі без порошку, тоді схаменулась, знову попрала, виклала і поставила у тазику на балконі і за чимось пішла в кімнату, ото щойно згадала, що так і не розвішала (через 4 години):)))

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вчора попросила коханого принести фільм "Слона для водов"...І так кілька разів переплутала цю назву "Вода для слонов". Зачаровані слова для мене!:connie_pull-pigtail

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Записались ми в клініку Параскеви до лікаря. Нині зранку встали, приїхали. Йдемо до лікаря, а виявляється ми на четвер записані. Я дати поплутала. Думала, нині вже 7ме число. Завтра знову йдемо.

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Вариал сьогодні зупку - і то так ревно, що аж бульбу забула дати :connie_pull-pigtail

10. Insolence

Insolence Living The Dream

Підливала зранку квіти, думаю тре і на дворові полити, виперлась з тою пляшкою на балкон і думаю, щось не те..поки думала, дивлюсь а дощ валить як з відра =))

11. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Що означає робити декілька справ зразу
    відписую на мейл і говорю з коліжанкою, і хоччу сказати їй що їла суп з крабовими палочками так я беру і відписую в мейлі-співпраця з крабовими палочками.
    Це вже остання стадія:D:D:D:8:

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А хотіла прочитати тему "Що ви сьогодні готуєте", а випадково відкрила вкладку "Я така затуркана..." і думаю до чого тут про квіти??? Про суп з крабовими паличками могла б зрозуміти...Сама з себе поражаюсь:girl_haha:

13. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А в мене дома празник. Я два дні то пляцки пекла, то готувала і вже вчора ввечері що я тільки не витворяла, то м"ясо чуть в мусорник не викинула, то довго тиснула на кнопку блендера, а він не працював, потім виявилось, що я його в резетку не включила, сьогодні салат хотіла помастити маринованими грибами замість майонезу, то кликала свою собаку Мурчиком і дивувалася чому це вона до мене не йде.

14. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А я їхала на 2 тижні на відпочинок, зробила дома ідеальний порядок, щоб було приємно повернутись... перед виходом виключила загальний кран води, газу і... світло! приїхали до дому, з порогу відчуваю страшний сморід :bad: і тоді до мене доходить, що холодильник то я залишила повний продуктів!!!! а в морозилці мясо! Уявіть, що за 2 тижні в теплі там утворилось :shutup: Досі не можу повірити, що я таке вчудила! :khomyak: цей "чудесний" аромат я ще довго буду виводити...

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

висаджую сьогодні доню зі звуком "чшшшшш", а заколисую, шепочучи їй "пісь-пісь-пісь" :girl_crazy:

16. Oriana

Oriana Well-Known Member

От замість того, щоб нормально прочитати " Що почитати майбутнім мамам" Я читаю" Що почистити майбутнім мамам":lol:

17. Amrita

Amrita Member

Ой, то, мабуть, все спека винна.... Дивлюсь на назву теми "Душ шарко", а читаю "Дуже жарко", і думка відразу - яка темка актуальна....:girl_crazy:

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я сьогодні хліб замість хлібниці в холодильнику лишила))))а чоловік недавно сахарницю з цукром ВЖЕ в посудомойці знайшов. Добре, що до мийття)))) Куди тіки я її не запихала

19. ckorpionsha

у мене 3 телефони. от один там де картка мтс взагалі може розряджений 3 дні в сумці (якійсь) валятись)

20. ckorpionsha

ржу,німогу. Коли хочу посміятись, відкриваю цю темку)