Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Дівчатка а я згадала собі ситуацію з попередньої роботи. Я часто перекладала каталоги партнерів, а так як їх ще не було в друкованому вигляді, я скачувала їх з нету і собі роздруковувала. Через місяць після о тих моїх перекладань прийшли довгоочікувані каталоги. Мене попросили перекласти один, я його так взяла подивилась, погортала і думаю -" ну, треба перекладати". По звичці лізу в онлайн, знайти каталог, перевіряю чи всі сторінки співпадають з ідентичним каталогом в руках, ну і думаю -все окей, роздруковую і перекладаю. Йду до прінтера і згадую що він односторонній. О то думаю, йду в другий офіс, там в дівчат двосторонній,кину на друк там, щоб не переводити папір. Приходжу до них разом з каталогом , кажу що потрібно роздркувати з онлайну, знов перевіряю з тим самим каталогом що в руках, то й що онлайн, кидаю на друк, а в них щось прінтер не хотів працювати. То я ображена вертаюсь в свій офіс,сідаю за стіл, і тут мене осінило- "А чого я бігаю по всьому офісу, щоб роздрукувати каталог, якщо готовий пересланий партнерами тримаю в руках" А саме головне шо ніхто нічо не замітив і не зрозумів, а я ще довго сміялась сама з себе
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) колись забула ноут в камері схову: вже навіть в метро спустилася, а тоді дійшло! так злякалась - раптом, його вже там нема. але все обійшлось) мій шеф видав: дзвонить на робочий телефон і говорить російською (хоча завжди, в основному, українською), я беру трубку і чую : "Маріна?", я: "ні, ви не туди попали" (голос я не впізнала). тільки поклала трубку, дзвонить знов: "Здравствуйте, Маріну" тут до мене доходить, що це шеф і що є у нас на роботі Марина, але сидить в іншому кабінеті і кажу: "Ні, це моє_ім’я. ви не туди дзвоните, дзвоніть в такий-то кабінет". він кидає трубку, дзвонить знов. я вже не наважилась брати трубку)))) о, дуже часто перевіряю, чи вдягнула лінзи: дивлюсь на щось, або просто пальцем лапаю за око, чи є щось в ньому)))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) бабуся чоловіка до кота (який по столах любить лазити): "Рудий, що ти дивишся? думаєш шось вкрасти, як відвернусь? чого мовчиш?"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) ще один затурк: я постійно читаю завжди "Євродопобачення-2011. Міка Ньютон")))) я думаю, щось в цьому є, мабуть нам справді там скажуть "допобачення" зразу. щойно: треба подзвонити сестрі, беру телефон, набираю, пішли гудки. тут дзвонить чоловіка телефон. я "тобі телефон дзвонить!!", він бере телефон в руки, але не відповідає і дивиться стурбованим поглядом, я: "хто там??". вираз обличчя чоловіка поступово змінюється на посмішку - до мене доходить. нас порвало!!! у мене навіть задньої думки ніякої не виникло, коли я подзвонила "сестрі" і одночасно задзвонив телефон чоловіка! п.с. дівчата щось я зачастила в цю тему... видно, що захист скоро....
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Хе-хе, я теж часто дорікаю котові "чого мовчиш, до тебе звертаюся"))))) Згадався підпис, десь тут в когось на форумі "Острый психоз - Вы говорите с кошкой. Острый галлюцинаторный психоз - Вы говорите с несуществующей кошкой. Паранойя - Вы боитесь сболтнуть лишнего при кошке. Шизофрения - Кошка говорит внутри Вас. Неврастения - Вы жалуетесь кошке, кошка молчит, Вас игнорирует и Вам это кажется совершенно невыносимым..." Так що, це вже остання стадія
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Не тре сміятись, я часто приходжу додому, то в песика свого питаю "Шон, де мама? Покажи де мама?", або питаю його "Чого вилупився?"...ніби розуміє))) принаймні чітко йде до тих дверей де моя мама зараз))) і з компом часто балакаю...особливо нецензурно...коли глючить)))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) оо..то мастхев..особливо компу подобається слово на букву б.. =))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) ооо, я вчора щось подібне вчудила балакаю з Оксою, кручуся на чоловіковому кріслі, перебираю всякі дрібнички на столі.. намацала якийсь вимикач, такий, як від торшера чи настільної лампи.. і так собі ним клац-клац туди-сюди.. аж потім дійшло, що то я інтернет вмикаю-вимикаю... дійшло, аж коли в мене тапки полетіли
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ой і я затуркана з понеділка ходжу. Вчора спалила 2 баняки, забула про них. А сьогодні цілий ранок ходжу в одязі вдягненому навиворіт.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю об*яву: "Продаю довгошерстну черепаху..." ...і починаю міркувати звідки та шерсть росте і навіщо вона черепасі... Продавали довгошерстну черепахову морську свинку...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Нам сказали, що сьогодні в універ потрібно заліковки принести. Я витягла заліковку, індивідуальний навчальний план і поставила на столі бо завжди про них забуваю. Коли лягала спати і то ще не пізно було - десь біля першої ночі, дивлюся - на столі заліковка. Кілька хвилин просто на неї дивилась і намагалась зрозуміти, чого вона тут. А потім вирішила, що подзвоню і спитаю у подруги, нащо мені заліковка. Дожилася...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а я "Забобонні навантаження" замість аеробних. Не знаю чому так. Певно дістали мене всі з тими забобонами
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) я в понеділок вчудила: оформляю дітям мед. картки в школу та садок, поздвонила меня знайома, каже, що нам виявляється ще 2-х лікарів треба пройти, розказала їх графік і я розумію, що якщо зараз швиденько зберусь і поїдемо, то встигаю на кінець першої зміни, ловлю нашого сімейного і недовго чекати до початку другої зміни. Тобто маю шанс повністю оформити сьогодні одну картку. Викликала таксі, на вулиці дощ, скоренько одягаю доцю, підганяю сина, дзвонять, що машина чекає, доню на руки, вилітаєм ... Сіли і тут я помічаю, що донечка - БОСА . ото б мені був "сюрприз", якби я її на асфальт з машини виставила , а дитина мені взуття приносила, я забула взути ... вчора я підняла настрій працівникам "Часу пік". Поїхала закупитись канцтоварами, ще коли на сайті вибирала продукцію звивував напис "гумка з європідсвітом", "лінійка з європідсвітом", думаю може люмінісцентні і в темноті світяться. Зацікавилась, і вирішила уточнити у працівників, як ті гумки світяться. Треба було бачити їх лиця, спочатку стурбовані, бо гумки ніби в них не світяться, а потім сміялися, бо напис був "з європідвісом", вони в індив. упаковках і їх можна підвісити
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я зі своїм дисером зовсім берега пустилась в неуважності. Роблю собі чай, насипаю його з жерстяної баночки в чашку. Чайник закипів і я його підношу до столу і так собі думаю: "О, в чашці чай вже є, то добре" і нахиляю чайник над баночкою з чаєм! Добре, що спохватилась, просто подумала, що чай буде заміцний, бо заварки шось забагато. А недавно взагалі з тої самої опери вчудила! Треба насипати приправи в зупку, я й беру замість того, щоб додати кілька ложок приправи до зупки, додаю кілька ложок води в пачку з приправою. На другій ложці спохватилась
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні складала одяг на полицях в шафі. Склала купку одягу і поставила її на шафу, на верх. Склала другу - знову так само - на шафу. Закінчила роботу, дивлюсь стільки місця в шафі в середині, тішуся, думаю, ну гарненько ж я поскладала. :Закрила шафу, пішла собі. За деякий час заходжу в цю кімнату, кидається мені в очі якась гора одягу на шафі ...:eek: Давай знову це все тулити в шафу, і знову місця нема!!!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Заходжу в барахолку, читаю: Куплю Органи відрізані....:eek: А насправді там "куплю органзи відріз..."
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я тему: "Навіщо пауза? " завжди читаю навіщо пузо?
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Вже не вагітна, а затуркана. Читаю "Нові дописи" за порядком - "Продам ноутбук..." , "Продам хлопчика до 4ох.... " стоп... перечитую "Продам НА хлопчика