Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю щойно: "Декілька фото з кавказького заняття" ( в оригіналі - "казкового"). В світлі останніх подій у Москві тяжко задумалась, про що будуть фото. :moskali::tanksmile:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Захотілося нам з чоловіком сьогодні варених яєць з майонезом. Ну, пішли ми в супермаркет, взяли яйця, майонез(я пам'ятаю, що точно кидала його в корзину),і ще там якісь продукти брали. Прийшли додому, зварили яйця, а майонезу нема... я весь кульок і сумку перерила, думаю, певно,десь завалявся, бо ж точно пам'ятаю, що брала. Та де там... нема.. Такі ми двоє затуркані з чоловіком, що так і не знаємо, де той майонез дівся:smile:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Заходить моя коліжанка в фотосалон (добавлю що там давно не була, а все сама друкувала). Дає флешку з фотами. Її питають. "Який це має бути формат фото?" А вона стоїть немов зачарована і думає про .jреg і т.д. чи які там формати є зображень. І тут до неї доходить що це 9на13 чи 10на15. Казала що працівник фотосалону ну дуже вже дивився чого вона така затуркана
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Прочитав у переліку "Нових тем": І тихо-тихо почав сповзати з крісла. Потім глянув "розділ" іграшки
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) аналогічно тільки я ще тихенько прокручувала де то у Львові і коли встигли таке збудувати :8:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Випрала речі в пральній машинці без прального порошку. І хто мені винен?
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) На попередній роботі часами довго засиджувалася за звітами, якось виходжу з офісу, закриваю двері на ключ, готую, тоді ще гривню, на маршрутку, підхожу до посту охорони, підписуюся про здачу ключа і гордо вручаю охоронцю підготовлену гривню на марштутку Він мені потім то місяцями згадував... Часто ще, як і багато хто тут, плутаю склади в словах, моя коронна фраза до гостей "Кай, чаву?" Ще був випадок, верталася пізно вечером після роботи з спортзалу, по дорозі думаю купити жуйки в кіоску, підхожу до трамвайної зупинки, бачу трамвай, швидко забігаю, зустрічаюся очима з кондуктором, протягую гроші і захекано видаю "Орбіт синій, будь ласка!" Бачили би ви вираз обличчя жіночки-кондуктора)))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) о, то майже по-циганськи вийшло а я нині на кухні ледве не вкинула миску нарізаних оселедців до солодкого рису на запіканку... ото би була страва а з чим би я тоді шубу робила..? з яблуками?
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Недавно говорили ми з мамою про мольфарів і тому подібне а я сиділа за компютером. Та замість того, щоб сказати мольфарка я сказала - мухтарка Так насміялась з себе! А що - нове слово придумала, неологізм...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а шо? майже новий, тільки ліфт поламався, зате музика грає просто їм Миколай гараж приніс, а шо такого? нєєє... в нас була колись Мухтарка... тобто Мухтар, поки не народив то тато, страшний знавець, цуценя вибирав, хлопчика хотіли
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) І я деколи міняю букви або цілі склади в словах наприклад "парадовать командом буду я!", а моя мама, то взагалі мастак в цій справі ось тільки декілька: граф Монте Крісло, кукуляри, торлейбус....
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) 3 рази перечитала, поки зрозуміла що в цьому реченні не правильно
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Певно, то ще хтось до нас його придумав, бо я вживаю його вже років 5
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Перший раз в цю тему заглянула. якби не була на роботі, то заходиляся б від реготу, а так сиджу, душуся від сміху. Вже й голова менше болить, ото лікарство... Ще зі школи пам'ятаю, як вийшла з дому, іду собі, а всі на мене вивляться, точніше на мої ноги, я глянула, а на ногах тапочки. Добре, що недалеко зайшла, вернулася, а мама каже як то ти так умудриася. Уявляю як би весь клас ржав з мене. вже з університету. Сидимо на парі чекаємо викладача. Заходить, а в нього з ширінки стирчить щось біленьке (сорочка напевно). Ми як люди дорослі, стараємося приховати сміх, але він чи здогадався, що щось не так, чи сам побачив. Вийшов, через хвилину зайшов і все вже було нормально. Якось був екзамен зранку, прийшось скоро вставати десь в 6,30(для мене і 7 ранку- це скоро), спросоння вмилася іду на кухню чай робити. Взяла запалювач, включила газ, хотіла на місце покласти запалювач, не зняю як, але він впав у відкритий баняк з компотом. Заходить тато дивиться на то все, а я сонним винуватим голосом "А він в компот впав", тато з мене сміється, бо бачить, що я нічого не соображаю, бере той запалювач, рокручує, і розкладає сушити. Буває закрию двері, а потім вертаюся, бо не пам'ятаю чи закривала
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Мама моєї знайомої вийшла з дому в правому тапку і в лівому мештику. Замітила - вернулась, поміняла - взула лівий тапок і правий мештик!!!! і пішла собі....... А ще колись жила у нас моя двоюрідна сестра. Жила всього тиждень, тому багато речей з собою не мала, а із взуття мала тільки одні туфлі. Був початок осені, туфлі вона під дощем замочила, до ранку вони не просушились і вона вирішила пришвидшити процес висихання, поставивши поруч з плитою, і включивши маленький вогонь. За декілька хвилин по хаті рознісся сморід паленої резини і шкіри, в результаті сестра моя лишилась боса. Туфлі просто сплавились, поки вона робила макіяж. Нікуди вона не ходила, аж під вечір тихесенько в тих сплавлених туфлях побігла на базар (добре що він не далеко від нас) купувати нове взуття. Ото сміху було!... Я ж своє взуття їй позичити не могла, бо в мене 37 а в неї 40 розмір...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Колись працювала кредитним консультантом, то іноді така затуркана поверталась з роботи....Раз чоловік вночі до мене вирішив притулитись, а я до нього : " Зачекай, зачекай, спочатку треба заявку підписати!..." Він потім ще довго мене випитував, ким все ж таки я працюю А сину казочка на ніч якось поступово перейшла в розповідь про ідентифікаційний код, і де його взяти Сон йому як рукою зняло, так цікаво стало А....Згадала ще. Іноді плуталась і таке в людей запитувала, жах . Одного разу, коил описувала майно клієнта запиталась: "Скільки коштує ваш кіт?"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а мій тато одного разу почистив зуби кремом для бриття ще й казав, що то за смак такий підозрілий
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні затуркана не я, а мій муж. Причому то якась дуже небезпечна затурканість. Вернувся вчора з корпоративу і забув зачинити вхідні двері:eek: Тобто не просто закрити на ключ, а елементарно їх закрити. Я в шоці. Зранку прокидаємося, щось холодно в хаті. Ага, отак і проспали всю ніч, заходи хто хочеш. Але я сьогодні добра: поржала з того, мужу не дісталося Добре, що є ще загальні двері в коридор
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) То не затуркана, то спрацьована, але я вчора відіжгла дзвоню в Київ , треба попросити примірник контракту, видаю фразу: ....мені потРібен пРиміРник контРакту на...., чи не могли б ви мені висРати :8: забагато "Р" виявилося на речення, я і увлєклася добре, що мене з першого разу не почули...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю назву теми"Чи є життя після одруження" - не дочитала з батьками.думаю ооо, дожився хтось)