Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

Давно мене тут не було, і мій організм вирішив, що треба поправляти ситуацію :)

отже, я сьогодні проснулася, продерла очі, вмилася, повідкривала штори, погодувала кота, глянула, що надворі робиться, підлила квіти... то я все для того, щоб можна було уявити, скільки я мала часу, щоб проснутися.

отже, йду на кухню... ставлю чайник, беру металеве горнятко, вибиваю туди два яйця... ЗАПАЛЮЮ ГАЗ і починаю їх збивати на газі :girl_impossible:

в якийсь момент до мене дійшло, забираю яйця, несу під кран і ЗАЛИВАЮ ВОДОЮ :girl_impossible: :girl_crazy:

Довелося давати ще яєць, молока, і вийшов добрий омлет :) сиджу, їм :)

2. OlichkaI

OlichkaI New Member

Поїхали провідати діда й бабу ( за 100км) , попрощались,загрузили все(каші,памперси,одяг), а машина взяла і закрилась+ ключі від хати в машині!Головне що дітей на руках тримали!!!.:girl_sad:
    Добре, що є запасні ключі від хати в батьків,є друзі з машиною,привезли нас з малечею додому.
    Ну, а чоловік мусив ще раз прокататись на свою Малу Батьківщину і пригнати машину!

Називається відпочили:girl_crazy:

3. Donata

Donata Active Member

настрій піднявся на тиждень, не одна я телефони-ключі в холод. шукаю :girl_crazy:

влітку їздила квитки купувати в касу попереднього продажу, зірвалась зранку, швидесенько зібралась і бігом на зупинку. Починаю ловити на собі дивні погляди, волосся порухала - причесана, очі в дзеркальці перевірила :girl_spruce_up: -все ок. Приїхала до кас, там черга, ще не відкрито, і всі на мені погляд зупиняють, починаю нервово себе оглядати, нічого підозрілого не знайшла. Повертаюсь додому, чоловік снідає, я йому розказую, що на мене сьогодні чомусь люди дивно реагують, опускаю очі собі на груди і і ніяк не розумію, що то таке на мені одягнуто, бо ніби такої футболки не купувала, а то я її навиворіт вдягнула, а вона з кольор. клаптиків, кидається дуже в очі. Зайшлася від сміху, чоловік так і не помітив, поки не сказала, анекдот про протигаз - якраз наш варіант :girl_smile:

4. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я так колись борщ варила)) І тут прийшов мужичок з обленерго, я з ним розмовляю, а він теж - все на мої руки поглядає:). Ну а руки, ясна річ, всі червоні від буряка)) і ніж в одній. Я хотіла його заспокоїти і кажу: "Не бійтесь, то я нікого не зарізала, то я буряк...вбила!")))) Не певна, що він заспокоївся, але попрощався досить швиденько:girl_crazy:

5. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Я напишу, але не про свою затурканість, а з уст своєї коліжанки.
    Історія давня (років 10 має, ще коли вона студенкою була).
    Стоїть моя Олеся (ім*я міняти не буду) на Сихові на зупинці, чекає на маршрутку. І тут до неї підходить якась добра бабця і каже : - Дитинко, в тебе з-під штанів колготка звисає!
    а коліжанка каже, а і то думаю, що поправилася щось сильно, бо зранку джинси погано налазять (Звечора вона штани разом з колготками зняла, а зранку вдягнула нові колготи + штани з вчорашніми:)

6. Holly

Holly Moderator

Ніч, Оленка прокинулась поїсти. Я сонна, світло не вмикаю, підсунулась до неї і даю груди. А Оленка чомусь нервується, головою махає. Я її весь час розвертаю, підсовую. І так раз 10. Вже сама починаю нервуватись, чому ж вона не їсть. І тут до мене доходить, що футболку я не підняла. Бідна дитина заслинила мені всю футболку і пів ліжка, поки добиралась до молочка :)

7. Alka

Alka Member

Я от вже не перший раз брудну білизну викидаю у смітник замість корзини :), і помічаю не відразу.
    Недавно таке викинула, йду по супермаркеті поміж стелажами, думаю про щось своє, кручу на пальці складену сумочку-клубніку на шнурочку і тут моя торбочка летить ... під стелажі :) Я практично лягала на плитку щоб дістати її звідти :))

8. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Навідувала вчора нас свекруха. Зібралась йти і щось шукає, питає де її полосата торбинка? Я оглянула коридор кухню нема, а вона за голову і дістає з кишені.... ключик від камери схову:) а торбинка то в Барвінку! Хі:) На одну затуркану стало більше!

9. adyl

adyl Well-Known Member

Кошмар!!! Я сьогодні пішла в магазин (а до нього мені так далеченько, десь хв.20, може більше). Набрала всього-всього, на таку прийстойну суму. А дещо таке необхідне, що треба терміново, що край!!! Підхожу до каси, шукаю гроші, а їх нема...Продавець дивиться на мене як на дурочку, а виправдовуюсь, сама ще тоді незнаючи, чи загубила, чи забула. Але добре, що забула. Отак за дурної голови страждають ноги!:sad:

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І не тільки - маємо чемпіона серед затурканих!:girl_haha:
    Іду я вчора по вулиці в магазин. Чую - хтось іде за мною. Якийсь хлопець. Переганяє мене і йде далі. Я приглядаюся - щось мені шапка знайома. І рюкзак. І куртка... Упс... Кажу: Назар, то ти? Він повертає голову - так і є, то виявився мій брат)
    Але стільки часу йти слідом за мною, перегнати і далі піти, і рідну сестру не впізнати на відстані півметра, то ж треба було так на роботі затуркатися!:girl_haha:
    І вдягнута я була, як звично - плащ, джинси, шапка...

11. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Замовила в мене Женічка костюм лисички на 21 грудня. Беру блокнот, дивлюсь список на 21 - лисички немає замовленої, але є
    :khomyak::khomyak::khomyak:
    Особливо знак питання мене вразив - це є треба, як не визначено - 4 або 20 років! Помалу дійшло, що то "або на 20 грудня":haha:

12. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

От що значить, що треба спати лягати, а не читати форум....Побачила у нас тут "нову" тему - Як відівчити дівчину від звички смоктати палець
    Нда.....
    Пішла спати:)

13. Alonka

Alonka New Member

А я вчора короткими перебіжками між присиплянням малої і кухнею робила котлети....чоловік перекрутив м'ясо, булку, цибулю, а тут я прибігла, переклала вимісила і знов побігла...приходжу ставлю пательню і починаю формувати котлети...мдя, більше половини зробила, добре що смажити не поклала...і тут доходить, що я не солила,:girl_impossible: посолила вимішала, побігла...прихожу, і знову повільно доходить, що і яєць і приправи теж не клала:girl_crazy:ото котлетки були б:8:отака я господиня, добре хоч смачні котлети вийшли:girl_crazy:

14. altari

altari New Member

Йду сьогодні вулицею,сніг в лице,зла сама на себе,що топчуся і не можу вибрати подарунок..Читаю на вході в магазин"Критикуємо 9-18"(насправді"Працюємо").Секунд з 20 думала ,що ж то за такі послуги?Все!Скоріше б ті свята...,щоб відпочити.

15. arushka

arushka завжди досягаю мети

А мені треба одночасно ще в "Ой слаба я, слаба" і "Забилам би". Сьогодні зранку чоловік забирав машину зі стоянки, ту біду зі всіма документами заховав до себе в куртку і пішов на роботу. Я до обіду об'їздила пів Львова (причому постів ДАІ сьогодні більше, ніж снігу) і така вся зірка, проїжджаючи останніх даішників, які стояли перед поворотом до мого будинку, ЗГАДУЮ, що всі документи в чоловіка. З переляку заглохла прямо на повороті:khomyak::khomyak: Добре, що браві міліціянти тільки посміялись з "блондинки за кермом". Знали б вони, чому я заглохла!!!

16. mermaid

mermaid Member

Мені теж треба в ту темку...
    Зробила я одну з ляльок і зібралась швиденько у лісі пофотографувати її поки ще сонечко було...Ну чоловік зі мною як фотограф... Вибігаючи з квартири потягнула з полиці свої від сонця окуляри, не було часу наводити макіяж то так відразу їх у дверях напялила.. Вихожу на вулиці, сусіди всі на мене дивляться, роти порозкривали, думаю дивляться на ляльку , ну то хай собі.. Так півдороги пролетіла, ще кілька людей озирнулось, ляльку правда я вже вкинула у сумкі, бо якось не зручно було що так всі дивляться..
    В мене чуть не спинилось серце, коли я стягнула окуляри (щось мені було в них не зручно) і глянула на них.. То були малого окуляри срібного кольору з оранжевими дзеркальними лінзами і така форма як трансформер на переносиці ще така решітка що півноса закриває......:khomyak::khomyak::khomyak:sad:навіть такого смайлу тут немає, щоб передати мій стан) Людоньки, я почервоніла певно як помідор, готова була свого чоловіка затовкти, чому він мені не сказав.. А він виявляється подумав, що я то спеціально напялила бо блузка в мене оранжевого кольору...

17. La esposa

La esposa Moderator

Ану вгадайте, що то за сайт такий: "ДІЄТИЧНІ посиденьки"??? а тема — "Як нарешті стати МОДНОЮ"??

ну і хто я після цього? :girl_haha:

18. Sitara

Sitara Active Member

І у мене такий казус був, тільки з телефоном... Але пощастило, скоренько я його досягнула, бо поруч висіли швабри :girl_crazy:

19. Sitara

Sitara Active Member

А ще був такий випадок, приїхала до Львова цьотка зі села. Приїхала на базар, щось дітям накупила, поскладала це все у "босівський" пакет, зайшла до родичів своїх, поставила пакет в кухні поруч з таким самим пакетом але зі сміттям, попила чаю, поговорила, взяла пакет звісно не свій, а зі сміттям:girl_haha: і поїхала додому. Приїзджає - діти тішаться, гостинці мама з міста привезла, а там.....:eek:

20. Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

І в мене був такий випадок.
    Приїхала я з моря і привезла багато риби копченої. Пішли ми до знайомих і взяли трохи (такий величенький пакет) тої рибки із собою. Господиня ту рибку поставила на кухні на табуретку, а господар в той час вдівався виносити сміття. І що ви думаєте він викинув? Ясно, що нашу рибку. Бігав потім і витягав той пакет зі смітника, бо "жаба задусила" таку рибу викидати (переважно була червона). Добре, що перед тим, як до них їхати, я ту рибу замотала в n-ну кількість пакетів, щоб не було такого явного запаху в маршрутці))).

А тепер про мене. Сьогодні зранку я схопила з полички рукавички і побігла в магазин. Вийшла з під"їзду, почала їх вдівати і відчуваю, що щось не те. Дивлюся, а одна рукавичка флісова, а друга - в"язана. Не мала часу вертатися, щоб поміняти. Добре, що рукавички обидві чорні і ніхто (я так думаю) не помітив.