Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Думала нікому це не розповідати, але тепер вже смішно.. хоча було страшно... На 100% я не впевнена, але здається вчора я ходила в різних кросівках... Ну, принаймні, я витягла з шафи дві кросівки (причому точно ліву і праву), пішла в свою "нірку" з костюмами ,провела там 3 години, потім ще до магазину зайшла, ну і додому. А троха пізніше збиралась з малим гуляти і почала взувати те, що стояло біля входу... А стояли там різні кросівки... А інші різні були в шафі. Вони однакового кольору, але все ж різні Дівки, то вже капці! Треба відпочивати, бо ніц доброго з такої "самовідданої" праці не вийде. Добре, хоч шкоди ще нікому не роблю.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) я така затуркана-затуркана... в п"ятницю, говорячи з малим, кладу меншеньку в возик (на дивані страшновато лишити, бо старший по ньому скакав як коник), починаю хитати ("колисати") двері і співати колискову
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Замість закритий жіночий купальник, читаю зимовий жіночий купальник, думаю гляну на нього, може він на довгий рукав і з мєхом А чи далі тим гірше, ішла на прогулянку з малим і памятаю, що треба заховати зупку в холодильник, заховала... приходжу, а зупка на плиті, я ж точно памятаю, що я щось ховала.... і що ви думаєте я знайшла на поличці в холодильнику.... мої хатні тапочки.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Приходжу я сьогодні з церкви додому(маю вихідний),а чоловік бідкається,що не може знайти свій телефон(завжди окуляри і телефон кладе в самих несподіваних місцях).Дзвоню на його мобільний і чую його в своєму великому гаманці,з яким ходжу до церкви...А я ще дивувалась,чого він (гаманець) такий тяжкенький...На автоматі сховала чоловіковий телефон,бо він лежав не там,де треба!!!В самоє надьожноє мєсто...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) фууууу, кошмар... читаю: "Вишиваємо криваві будиночки Пауелла"... "Продам диявольське ліжко" жах... то все вибори винуваті, вчора статтю читала, скільки би народу підірвали би ВР...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Але я нині побудку мала... зазвичай ставлю собі нагадування на телефон, на 10 ранку, щоб знати, в кого коли День народження. Сплю собі нині рано, нікого не чіпаю, аж тут починає тарабанити телефон. Дивлюся - нагадування. Десята ранку. Думаю, вимкну і ще посплю, АЖ ТУТ ДО МЕНЕ ДОХОДИТЬ — в цей час я вже маю бути на біржі, семінар. І це вже другий раз, що я не з"явилась на семінар, бо проспала і забула. В ритмі польки зібралася, сяк-так вмилася, зуби шурнула пару разів, погнала на біржу. Зазвичай пішки мені йти треба 15-20 хвилин, цього разу я пригналася за 10 хвилин (нагадую, з температурою, хворим горлом, по зимному ранковому повітрі, дихаючи на повні груди йолопупенко). Забігаю... а там ПУСТО. Пусті столи, людей нема, опущені жалюзі... Я вилітаю на той другий поверх, чую за спиною крик: "Пані..! Пані, ви куди!" Обертаюсь... стоїть охоронець... показує на годинник... У всіх нормальних людей в цей час була восьма ранку. Тепер поясню, що сталося. В неділю рано я приїхала з весілля, і поки милася, доручила чоловіку перевести мені годинник на телефоні. Перевів
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Враховуючи, що вчора цілий день не було води і в холодильнику миш повісилась зранку починаю бігом все варити-парити-смажити. Чищу печериці - шкірку акуратно над банячком, гриби кидаю в смітник. Добре, що наївна дитина спитала, чи то так багато грибів зіпсулось, то я вчасно спам'яталась. Вирішую, що треба випити кави, щоб голова запрацювала. Одночасно хочу замаринувати цибулю на салат. Рецепт блюда, яке в мене вийшло: 1 цибулина, сіль, оцет, 2 ч.л. кави, все залити окропом. Ще й думаю: додавати цукор чи ні, бо каву п'ю без цукру, а в маринад треба. Одним словом, "3 в 1".
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Веду сьогодні малу в школу, а потім треба на роботу. Вибігли, дойшли до середини шляху, і тут я виявила, що забула вдома свою сумку... Мусила після школи летіти назад додому. Прилетіла, сумку взяла... прокладку забула (зранку гості з Червонограда приїхали). То вчора ввечері малу животик заболів. Сходила в туалет, і вже було по всьому. Ну а я ж переживальська мать) Прошу: дитинонько, не хворій, бо мама потім тиждень затуркано-задьоргана ходить)))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Дівчата! що ви робите? я лежу на столі і плачу зі сміху!!!! повний зал хлопів за запчастинами!!! половина вже дзвонить на Кульпар!!!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Нині їздила за посилкою на Автолюкс (Новознесенська, для мене - це край світу). Часу мала небагато, то вирішила повертатись звідти через Стрийську, щоб дорогою захопити костюм у клієнтк (це для того, щоб потім не бігати в прокат і не гаяти дорогоцінний час, а шити, шити і ще раз шити). Побачила автобус №90, написано "Податкова", "ЛАЗ" - супер, як пасує. Пустенький такий.... Ну, хто знає той маршрут, певно вже здогадались))) Приїхала - с.Муроване! Час відразу з"явився, почекала ще на автобус, потім більше години протеліпалась в ньому... Він ще їде, так ніби екскурсію по закутках Львова проводить, я б не здивувалась, якби дорогою з Б.Хмельницького до ЛАЗу побувала ще на Левандівці і Сихові. І на всяк випадок ще в Рясному... Жжжах.... Словом, хотіла зробити всім добре, ну то хоч відпочила, посиділа....
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Зранку, як завжди, прийшла на зупинку. І тут........ О, ДИВО! Їде маршрутка..... Я надзвичайно зраділа, адже навіть чекати не довелось! Ну сіла я в ту маршрутку, вельми задоволена гарним початком дня..... Їду-їду..... І через кілька хвилин розумію, що сіла не в потрібну мені маршрутку. З якого такого я туди залізла досі зрозуміти не можу.:shok: Але факт залишається фактом - затуркана. Прийшлось виходити і пересідати на іншу, потрібну мені маршрутку.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А ми вчора були на селі на празнику. Вернувшись додому я взяла пакунки з солодким і Настіними речами і понесла до хати, а чоловік з Настусею залишився в машині, бо за один раз ми б все не забрали. При тому всьому ще забрала в чоловіка його ключ від квартири, бо мій був в сумочці і мені не хотілось тратити час і шукати його там. Зайшла в квартиру, поставила все в коридорі, перезулась і швиденько побігла за доцею, при тому штовхнула двері і вони захлопнулись. То був капець, на дворі майже ніч, мала дитина на руках, а двері не відкриєш, бо ключі в середині. Добре, що чолові згадав, що одну пару ключів залишив своєму татові, за що я тоді бурчала для чого їм ключі від нашої квартири, прийшлось їхти в другий кінець Львова.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я вчора взагалі номер впорола. Зранку я мала їхати в центр, заодно вирішила винести сміття. Так от, я вийшла, зайшла на зупинку, сіла в тролейбус і...поїхала. І тільки через 2 зупинки побачила в руках мусорний мішок. Думаю, ну шо вже тут поробиш, то так і поїхала з ним до базару! А там вже аж знайшла баки і викинула!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я малу до школи повела, підійшла платити за гуртки і тоді аж побачила, що без сумки...Ото стидоба...То гнала і не взяла з хати і цілу дорогу не зауважила.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я недавно гуляла з синочком і вділа йому шапочку без зав'язочок. От везу його в колясочці, а напроти жіночка йде теж з коляскою, в ній дівчинка і шапочка в неї так кумедно сповзла на одне око (а я ще подумала, невже мама не може подивитись і поправити шапочку, дитині ж незручно). І тут дивлюсь на свого малого, а в нього шапка налізла на очі, тільки носик і губки торчать. Так смішно з себе стало.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я брала собі супчики в баночці на роботу. Обід, перелила супчик в тарілку поставила в мікрохвильовку.... ввечері збираюся додому, беру банку від супу і думаю, чого то я така голодна, нормально пообідала....на наступний день зробила собі зранку на роботі чай, в обід згадала про нього, думаю поставлю в хвильовку, хай загріється, відкриваю, а там тарілка з моїм вчорашнім супом...через деякий час питають мене- чай будеш? кажу-ні я недавно пила....співробітниця хотіла поставити гріти каву, яку також зробила осбі зранку, і кричить мені - твій чай в хвильовці вже знов холодний....такий в нас був тоді день
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні приходила до нас міліція! Ну насправді під'їздом помилились і поверхом (ото вони затуркані 100 Там комусь заготівлі з підвалу покрали. А я розмовляю, активно жестикулюю, виясняю чи точно не мої закрутки взяли, а міліціонер все на мої руки дивиться, а чого? А то я сосиски варила, то так до них вилкою на коридорі і махала нехай знають що ми, жінки, за свої закрутки постояти зможем!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я післявчора до борщу кефіру собі підлила замість сметани... А сьогодні замість подивитися на годинник, яка година, подивилася у дзеркало...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я сьогодні бігала по хаті і хотіла знайти телефон, який був у мене в руках.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я сьогодні каву собі робила. Насипала цукру, кави, залила окропом... Взяла пакетик чаю - і туди ж... Витягаю пакетик і думаю, що ж то за чай такий чорний... Потім відкрила холодильник, щоб масло взяти - думала канапку собі зробити, але потім згадала, що треба попрати. Закрила холодильник, попрала, знову відкрила холодильник - бачу масло. Думаю так: я вже його сьогодні бачила. І хліб бачила. Значить, канапку вже робила. Але де вона? Ніде нема... З"їла, чи що? Взула з"їла і забула?..:8::khomyak: Ну і хто я після цього?