Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я затуркана прочитала замість "фотополювання на гризунів" "фотополювання на ГРУЗИНІВ"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Зробила собi чаю, сiла за комп, п'ю собi чай. За пiвгодини побачила свiй чай на кухнi. Випила я Марковий компот... I навiть не помiтила... А компоту я не п'ю взагалi
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я сьогодні зранку замість зубної пасти щедро насипала шампуню але не встигла почистити, бо чоловік питає: " Хочеш щоб волосся вже і в роті було?"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) В малої насморк, шмаркається 100 раз на день))), відповідно треба оперативно прати і сушити хустинки. От щойно вишмаркалася і каже, мамо, та хустинка вже зовсім зашмаркана. Кажу, добре, візьми собі чистеньку, а ту я потім ПРОП"Ю. Посиділа. Подумала. Сама від себе офігіла. А мала ж сказати ВИПЕРУ!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю програму телепередач :"Шкода доктора Комаровського",думаю,ну ,нарешті побачили,що то за доктор.Але в програмі було написано "Школа ... ...."
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Вчора пішла малій кашу купити на ніч, стала коло стелажа та й думаю, коли в Хумана з"явилась нова нічна каша, ще й консультанта спитала. На її відповідь, що то різні фірми (інша каша виявилась Хіп) ще й чуть не почала сперечатись, що вони однієї фірми. Ото декрет доводить..........
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Мій кум пішов з вагітною дружиною на УЗД. На терміні, де про стать й мова не йде. Їм докторка всьо пояснює, показує на пуповину, от, мовляв, як кріпиться плацента. То кум (економіст за фахом) кілька хвилин на повному серйозі сперечався з нею, що то пісюн, а не пуповина Дуже вже сина хоче!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю "портвейна лялька" замість "портретна"... От сиджу сама з себе на роботі регочу... А ще раніше в магазині на пачці чіпсів "зі смаком курки" прочитала "придурки"...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я друкуючи документ на підпис шефу написала анальник замість начальник і ворд, зараза, навіть не підкреслив (знає такі слова), добре шо перевірила.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) читаю в булочному, видно дуже зголодніла ))) як цікаво має виглядати той булочний коридор? В пекарні чи як ...?
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Вчора цілий день перераховувала свої безкінечні таблиці, причому начальник сидів над душею і час від часу впадав в нерви, ще й після роботи довелося залишитися. В результаті виходжу я з кімнати, дістаю ключ і починаю себе... закривати зсередини. Добре ще, що йшла я остання і ніхто не бачив, сьогодні би спокійно жити не дали.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я нині раненько роблю собі каву, а після безсонної ночі кави ой як хочеться! Закипів чайник, дістаю з шухляди ложечку, набираю кави, і думаю, чого ж воно ніяк не набереться? а в нас там, де чайні ложки, ще завжди лежить така маленька виделочка, як для солодкого, ото я нею пробувала кави насипати
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Завжди, як бачу тему: "Пелюшки чи повзунки", читаю: "Попелюшки чи повзунки", потім ще довго приглядуюсь, чи ця тема не про попелюшок
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Блін. Більшу половину банки шампуню вилила на голову, а воно не милиться. І що б ви думали? Виявилось спутала з бальзамом. Мантелепа.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я вчора їхала в маршрутці задивилася у вікно,проїхала свою зупинку довелося пішки йти,почався дощ,а в мене парасольки не було.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) зайшла на укр нет а в новій вкладці відкрила посиденьки, поки грузилися переглядала пошту, і замість дівочі посиденьки прочитала дівочі поцілунки, ще й так щиро здивувалася, чому форум переіменували, напевно треба спати вже
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я якось дуже по-видатному варила нині в обід кашу з гарбузом... Соромно навіть розповідати:shy: Ну, завжди я гарбуз трохи підтушковую, а потім розминаю трішечки і додаю рис. Рис додала - не розім"яла гарбуз... Ну, думаю, ладно, сам розвалиться. Долила води - згадала, що то мало бути молоко. Вилила воду, налила молоко, і зрозуміла, що якийсь бабайко підсунув мені підкисше молоко (нормлальне стояло поличкою вище). ПРОМИЛА (!) то все водою на друшляк (ви собі то взагалі уявити можете?). Якогось лиха знову залила водою. Ну, далі вже накатано - злила воду, налила молоко (вже нормальне). Останній штрих хотіла зробити наприкінці, але якось вчасно схаменулась)) - замість цукру додати соди То капець, сіла, сама від себе в шоці... То ж треба в одній такій простій справі стільки наворотити! І все через те, що поки то готувала постійно балакала по двох телефонах і думала, що мені тре не кашу варити, а шити костюм берізки... Чоловік каже, каша смачна (я йому ніц не розповіла), шию костюм берізки)
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А ми вже тиждень здаєм аналізи, ну ніяк я не могла заставити дитину попісяти зранку. Починалось все з 7 ранку, я будила дитину і в хід йшли всі можливі засоби(горщик, сечоприймачі). І от сьогодні вийшло. Оскільки ще мали здати кров на цукор, то нічого не гамали, тільки пили водичку. В поліклініку я теж взяла водичку в пляшечці і в баночці. От саме цю баночку з водою разом з направленням я здала, а сечу принесла додому!!! Цілий день собі не можу пробачити таку неуважність, це ж стільки старань надаром! І знову треба починати все з початку...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сиджу і читаю: Поперли мамочок і не тільки про ГВ, продам незакомплексований комбінезончик... Сама з себе регочу... А вчора ходила до батьків помагати бабі прати до фіга постільної білизни... А там машинка пральна доісторична, віджим не працює, то треба руками викручувати. Витягла я підодіяльник, викрутила... і назад у воду засунула...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Кип"ячене молоко процідила через ситко... прям в умивальник, замість банячка. А шо, має некип"ячене трубами булькати?...