Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. lanalv

lanalv Well-Known Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

А я затуркана прочитала замість "фотополювання на гризунів" "фотополювання на ГРУЗИНІВ"

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Зробила собi чаю, сiла за комп, п'ю собi чай. За пiвгодини побачила свiй чай на кухнi. Випила я Марковий компот... I навiть не помiтила... А компоту я не п'ю взагалi

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

А я сьогодні зранку замість зубної пасти щедро насипала шампуню:girl_crazy:
    але не встигла почистити, бо чоловік питає: " Хочеш щоб волосся вже і в роті було?"

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

В малої насморк, шмаркається 100 раз на день))), відповідно треба оперативно прати і сушити хустинки.
    От щойно вишмаркалася і каже, мамо, та хустинка вже зовсім зашмаркана.
    Кажу, добре, візьми собі чистеньку, а ту я потім ПРОП"Ю.:girl_yes2:

Посиділа.

Подумала.

Сама від себе офігіла.

А мала ж сказати ВИПЕРУ!:connie_pull-pigtail

5. Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

Читаю програму телепередач :"Шкода доктора Комаровського",думаю,ну ,нарешті побачили,що то за доктор.Але в програмі було написано "Школа ... ...."

6. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Вчора пішла малій кашу купити на ніч, стала коло стелажа та й думаю, коли в Хумана з"явилась нова нічна каша, ще й консультанта спитала. На її відповідь, що то різні фірми (інша каша виявилась Хіп) ще й чуть не почала сперечатись, що вони однієї фірми. Ото декрет доводить..........

7. Donner

Donner Member

Мій кум пішов з вагітною дружиною на УЗД. На терміні, де про стать й мова не йде. Їм докторка всьо пояснює, показує на пуповину, от, мовляв, як кріпиться плацента. То кум (економіст за фахом) кілька хвилин на повному серйозі сперечався з нею, що то пісюн, а не пуповина:) Дуже вже сина хоче!

8. Яська Березнева

Читаю "портвейна лялька" замість "портретна"...
    От сиджу сама з себе на роботі регочу...:girl_haha:

А ще раніше в магазині на пачці чіпсів "зі смаком курки" прочитала "придурки"...:girl_haha:

9. RUSlana

RUSlana Active Member

А я друкуючи документ на підпис шефу написала анальник замість начальник і ворд, зараза, навіть не підкреслив (знає такі слова), добре шо перевірила.

10. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

читаю в булочному, видно дуже зголодніла )))
    як цікаво має виглядати той булочний коридор? В пекарні чи як ...?

Останнє редагування: 21 Жовтень 2010
  11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Вчора цілий день перераховувала свої безкінечні таблиці, причому начальник сидів над душею і час від часу впадав в нерви, ще й після роботи довелося залишитися. В результаті виходжу я з кімнати, дістаю ключ і починаю себе... закривати зсередини. :) Добре ще, що йшла я остання і ніхто не бачив, сьогодні би спокійно жити не дали.

12. La esposa

La esposa Moderator

А я нині раненько роблю собі каву, а після безсонної ночі кави ой як хочеться! Закипів чайник, дістаю з шухляди ложечку, набираю кави, і думаю, чого ж воно ніяк не набереться? а в нас там, де чайні ложки, ще завжди лежить така маленька виделочка, як для солодкого, ото я нею пробувала кави насипати :)

13. popelushka

popelushka Well-Known Member

Завжди, як бачу тему: "Пелюшки чи повзунки", читаю: "Попелюшки чи повзунки", потім ще довго приглядуюсь, чи ця тема не про попелюшок:girl_haha:

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Блін. Більшу половину банки шампуню вилила на голову, а воно не милиться. І що б ви думали? Виявилось спутала з бальзамом. Мантелепа.

15. Molecule

Molecule New Member

А я вчора їхала в маршрутці задивилася у вікно,проїхала свою зупинку довелося пішки йти,почався дощ,а в мене парасольки не було. :girl_smile:

16. Христя

Христя Well-Known Member

зайшла на укр нет а в новій вкладці відкрила посиденьки, поки грузилися переглядала пошту, і замість дівочі посиденьки прочитала дівочі поцілунки, ще й так щиро здивувалася, чому форум переіменували, напевно треба спати вже

17. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А я якось дуже по-видатному варила нині в обід кашу з гарбузом... Соромно навіть розповідати:shy: Ну, завжди я гарбуз трохи підтушковую, а потім розминаю трішечки і додаю рис. Рис додала - не розім"яла гарбуз... Ну, думаю, ладно, сам розвалиться. Долила води - згадала, що то мало бути молоко. Вилила воду, налила молоко, і зрозуміла, що якийсь бабайко підсунув мені підкисше молоко (нормлальне стояло поличкою вище). ПРОМИЛА (!) то все водою на друшляк (ви собі то взагалі уявити можете?:girl_nea:). Якогось лиха знову залила водою. Ну, далі вже накатано - злила воду, налила молоко (вже нормальне). Останній штрих хотіла зробити наприкінці, але якось вчасно схаменулась)) - замість цукру додати соди:girl_impossible: То капець, сіла, сама від себе в шоці... То ж треба в одній такій простій справі стільки наворотити! І все через те, що поки то готувала постійно балакала по двох телефонах і думала, що мені тре не кашу варити, а шити костюм берізки... Чоловік каже, каша смачна (я йому ніц не розповіла;)), шию костюм берізки)

18. Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

А ми вже тиждень здаєм аналізи, ну ніяк я не могла заставити дитину попісяти зранку. Починалось все з 7 ранку, я будила дитину і в хід йшли всі можливі засоби(горщик, сечоприймачі). І от сьогодні вийшло. Оскільки ще мали здати кров на цукор, то нічого не гамали, тільки пили водичку. В поліклініку я теж взяла водичку в пляшечці і в баночці. От саме цю баночку з водою разом з направленням я здала, а сечу принесла додому!!! Цілий день собі не можу пробачити таку неуважність, це ж стільки старань надаром! І знову треба починати все з початку...

19. Яська Березнева

Сиджу і читаю: Поперли мамочок і не тільки про ГВ, продам незакомплексований комбінезончик... Сама з себе регочу...:girl_haha:

А вчора ходила до батьків помагати бабі прати до фіга постільної білизни... А там машинка пральна доісторична, віджим не працює, то треба руками викручувати. Витягла я підодіяльник, викрутила... і назад у воду засунула...:girl_crazy:

20. Юстина

Юстина Well-Known Member

Кип"ячене молоко процідила через ситко... прям в умивальник, замість банячка. А шо, має некип"ячене трубами булькати?...