Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я в пральку замість кондиціонеру налила рідину для миття дерев"яної підлоги. Добре, що колір мене насторожив, не включила прання)))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Скажіть мені, ЯК можна збиратись на презентацію проекту, над яким ви так багато працювали і перед виходом з дому зрозуміти, що презентація вже відбулася 2 дні тому... Виявляється, сьогодні 16 число, а не 14
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Йду повз зал типу гральних автоматів (зараз якось по-іншому називається) і читаю: собакам до 18 років вхід заборонений (мало бути особам).
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сама себе щойно насмішила Оця фраза в дописі: коли я її перечитала вже в темі мала такий вигляд: "Моя має знайому" Чукча не пісатель!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Передучора вкладала дітисок спати і, як завжди, задрімала з ними. Пролуплюю очі, дивлюсь: чоловік стоїть над Олесиним ліжечком, а я питаюсь: "Що, вже позасинали... перфоратори?" Чоловік кілька разів перепитував і я кілька разів повторила "перфоратори" та ще й думаю "ну що він тупить"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) з останнього - харчування ГОЛОДУЮЧИХ мам.. думаю собі, і чого ті мами голодують??? треба йти в люльку)
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Мдя..я сьогодні у Вопаку шафку з речима намагалася відчинити ключами від квартириДо мене доперло,що я роблю щось не так,коли побачила вираз обличчя охоронця,який за мною спостерігав:shok:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я вчора намагалась всунути в банкомат карточку метро, і довго злилась чому вона не залазить і грошей не дає, пішла до другого банкомату, така ж історія, і тут я додивилась, що зарплатна карточка в сумці.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я останнім часом такі перли видаю!!! Недавно переплутала дні, тижні і місяць! - дзвоню до своєї перукарші (придумала собі, що вона має прийти завтра), кажу: прийдеш? А вона: (така сама затуркана) - каже прийду! О 12 як домовлялися! Вечером дзвонить (а я вже все спланувала) - каже то я взагалі-то маю прийти чере 2 тижні і в середу, а не у вівторок! Як мені стало не зручно!!! А ще намагалася чистити зуби дитячим кремом... Або іду по вулиці з візком, дзвонить телефон, мама. Поки я піднімати - збила. Я набираю автоматично у відповідь. Чую якесь не зрозуміле "Ало" - я на телефон - а я набрала до колишньої моєї вчительки музики! (прийшлося перепрошуватися і вибачатися)...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ага, а я нині дзвонила до нашої Квітки (kvVItKA), кажу: "Кввввітка?", а вона: "Прошу?". Я ще раз перепитала, потім по-людськи спитала, чи то Віка, виявилось, що ні Розгадка була проста))) Я дзвонила за телефоном, що позначений як "Квітка", а наша kvVItKA в мене записана як Кввітка)))). Ну, вопчем, я дзвонила пані, котра минулої осені в мене костюм Квітки брала в прокат)))))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я сьогодні доню в блочному коридорі забула. Замкнула двері, скинула верхній одяг, допомогла старшій роздягнутися..... і тут я розумію, що шото не то :eek: . Моє біднятко тихесенько сиділо в колясці, чекаючи коли її заберуть. Аж соромно було їй в очі дивитись...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) наче не писала... домовилися з дівчинкою одною зустрітися. домовлялись у понеділок на четвер. у вівторок я була абсолютно впевнена, що це середа, тож збирала те, що мала їй передати, нагадувалку поставила... під вечір глянула на календар і зрозуміла що гоню. так от. у четвер я приїжджаю на місце. чекаю хвилин 40. їду додому. ввечері виявляється, що вона так само заблукала в днях тижня, але так і не виблукала, і чекала мене в середу :D
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) То може, ви по якомусь особливому календарю живете, вам двом лише відомому..? і я нині "відзначилась" над смітнико чистила перець. Почистила, вистукала, помила... схилилась знову над смітником і півперця нарзала туди, дрібненько, як на салат жах...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я сьогодні кілька хвилин шукала на телефонній трубці факсу кнопку "викл", щоб завершити розмову.... Там в житті кнопок не було... я вже по звичці як на мобільному хотіла нажати
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Зібралася я нині налисники жарити - дивлюся - яєць нема, думаю підскочу в рукавичку (через пару хат від нас) - грош взяла відповідно лиш на хліб і яйця. Поки йшла - забула чого іду, зайшла, купила хліб і замість яєць .....рибу! (уууух, аж стидно!) Вийшла, пройшла пару метрів і аж тоді до мене дойшло, що я вчудила!!! Напевно ніхто так не вміє...А я і досі не знаю чого я рибу викупила???
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Кажуть, як сниться риба - то до вагітності, а от як купити її ВИПАДКОВО?
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я сьогодні так само вичудила запхала чайник в холодильник,навіть сама не пам"ятаю коли.Прийшла з вулиці ще пів години шукала де то він може бути
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я сьогодні зранку (певно магнітні бурі) напівсонна пішла у ванну зуби чистити, тіко замість зубної пасти на щітку рідке мило витиснула, але то мені пінилось в роті.... ще потім півдня неймовірний свіжий подих був