Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Може, апогей?.. А вчора така ситуйовина... Приїхала я з медінституту з відрізаною вуздечкою, в роті шви, рот відкривати важко. Дзвонить телефон. Я піднімаю трубку і ледве мямлю: Алло... Чую голос свекра: алло! а то не квартира пана Василя?:8::8::8: В мене очі вилазять на лоба, я на автоматі мямлю: нєєєєєє...:ninja: Свекор каже: перепрошую, до побачення. Кладе трубку. Яська була в нєпонятках.:wacko1: ...Пробиває на ржач, а не можна, бо шви би ся розлізли.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Святко цілу ніч не спав бо ростуть зубки. То я сьогодні просто автопілот. Зранку наготувала чоловіку канапку на роботу. З того всього витягувала з морозилки малому мясо чогось запхала туда бутерброд, а помідори поклала в шуфляду з ложками. Потім ще пів години то шукала. Бідака чоловічок чуть не пішов голодний
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я недавно їздила по справах до Львова, мала їхати з дітьми, але така спека була "сумасшедша" - пожаліла і відпровадила в садок. Ну от, оббігала я всі інстанції, прокаталася надцять раз з одного кінця міста в інше по 33+, галопом добігла до електрички в останню хвилину, передрімалася дорогою, сонна виходжу в Бродах... бачу серед натовпу маму з дитиною і в мене волосся стає дибки "ДЕ?! ДЕ МОЇ ДІТИ?!" я забула їх в електричці:eek::eek::eek: кидаю сумку, лечу до дверей, на півдорозі до мене доходить що діти в садку живі-здорові починаю реготати
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Щойно розмовляю зі знайомою по телефону, вона вчителька, тому мені вже 10 хвилин як нецікаво слухати про учнів (вічна тема, незважаючи на канікули) і я одним вухом слухаю, в сама безцільно"блукаю" по ДП. Не знаю, як мене занесло в ту тему, здається якось перескочила з "вишивки стрічками". тупо дивлюсь на перший-ліпший допис і читаю: Я левде слухавку не вкусила!:khomyak: Впхалася в монітор, перечитала допис - виявляється, то вони крутять вишивальні вузли.Хранцузькі А то я вже собі уявила Уму, 10 французів, всі файні, всі підряд. А потім вони тікають, підло, по одному: І що робити? girl_crazy: Чим вона їх накручує? Прости, Умо!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я - затуркана Збиралася прийти на форумівку, присвячену ГВ, і переплутала дати - думала, що 7 серпня - то неділя. В суботу на форум не заходила, бо в хаті прибирала, варила, щоб неділя була вільна. І на тобі Заходжу в неділю зраненька на форум, а там вже фотки з форумівки Так шкода мені, аж передати не можу
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ото халепа, а мені чоловік про цю форумівку сьогодні з газети прочитав. Напишіть хто небудь в пп де можна прочитати про такі заходи. Ми б також хотіли прийти
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ше такої затурканої як я не було Йшла від сусідів, в руках флешка, взяла в них з тумбочки свої ключі, підходжу до їх дверей, і починаю запихати ключ Дійшло, що я ще навіть в коридор не вийшла. Виходжу, прикриваю за собою двері... і починаю їх закривати своїм ключем Знову доходить, що я роблю щось не те, підходжу до своїх дверей, і починаю їх відкривати... флешкою. І ще думаю - чого то флешка не лізе, певно, не тим боком і пхаю її другим боком. Не лізе. Думаю: ой, то ж сусідки флешка, а треба пхати свою... і моя не лізе Ледве до хати зайшла, так реготала
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я годувала сусідського кота, поки господарі у відпустці були. Довго годувала, майже 2 тижні, звикла вже так. Зранку мій рідний кіт каже: ""Їсти давай!", заодне нагадав про сусіда. Я до полички, де ключі завжди лежать - нема! У сумці - нема! Пошукала по хаті - нема ніде!!! Я вже в паніці, ключі загубила, тварючка голодна! Добре, що чоловік, побачивши мої панічні смикання, нагадав, що сусіди ще вчора приїхали і ключі я їм віддала
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я вже не те, що затуркана, а ... слів нема. Прийшли з гуляння, поставила варити компот з абрикос, решту помитих - в тарілці на сусідній пальник і чайник ввімкнула. Добре, що мацьопа капризувала, не хотіла зразу мити руки, пішли за той час мити ручки. Чую - з кухні - бабах. Прибігаю - ввімкнула не той пальник, тарілка з абрикосами нагрілася і розпечені уламки розлетілися по всій кухні. Дякувати Богу, ми в той час пішли мити руки. Тепер приходжу в себе і починаю рефлксувати на тему "я турок"(((
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) що я сьоні витворила!!!! йдем робити айсіки.. офіс на другому поверсі... заходим в подвіря, а переді мною йде жіночка... ну я осбі чемненько за нею чимчикую, вона відкриває двері і хоче закривати, а я ще підтримую, заходжу з анею і думаю... чого це стіки тапочок різних??? піднімаю голову.. і розумію, що я в квартиру зайшла чиюсь!! з яким я реготом звідти викотилася! аж плакала)))) помилилася поверхом))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ото вже я затуркана: тільки сьогодні згадала, що в неділю у чоловіка день народження, а подарунку, хоча б якого не купила. А то ще думаю, чого мама затеві сорочку викупила, а вчора про розмір тапочок питала На базар чи по магазинах йти не можу, бо ноги так поспухали, що видно кожну дірку і цяточку із шльпанок на ногах.Доведеться нематеріальним чимось обійтись
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я зранку 6:30, ще в сплячому стані, коли чоловік мився готувала йому сніданок.Так от закипятила воду в чайнику,насипала в миску ізюми, муки (замість пластівців),і залила то водою,чемно закриваю зверха другою тарілкою щоб краще запарилось.Чоловік вийшов з ванни за миску і регоче,обнімає мене і сказати слова не може,потім показує на тарілку...а я...ще з пів хвилини не могла зрозуміти що тут не те...Треба у відпустку,бо скоро і не те певно буде...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) То певно не затурканість, то туркуватість. Я на ДП від травня і з того часу думала що значок оfftop означає критику, і тільки сьогодні доперла що його можна відкрити і почитати:wacko1:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я сьогодні запрацювалась (діти цілий день були в садку) -- випрала речі в пральці без порошку. Замітила коли вивішувала сушити
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Гарна тема. Згадала свої історії. Дзвонила моя бабуся до моєї мами брата і коли підняли трубку вона каже: Альо,а хто то дзвоне? Їхала я якось в маршрутці вечірком, мала багато сумок з продуктами. Змучена стою і щоб було зручніше хочу ноги трохи ширше поставити, але не вдається, бо якийсь чоловік свої порозставляв і ніяк не зрозуміє натяків їх прибрати... я вже і так і сяк, легенько напираю на його ногу і тоді не втримала, кажу - майте совість, стоїте на півсалону, а мені тут приходиться мало не на одній виснути. І які в бідного були великі очі від здивування! Виявляється я весь час намагалася посунути колесо, але водій кинув в салоні... стидно було і довелося вибачатися
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Повернулась я недавно додому, стою під дверима і ключами від машини відкриваю. Натискаю - натискаю на відключення сигналізації, кажу до чоловіка, що капець - батарейка сіла, а запасної в сумці нема. Ніби вже нема спеки.....
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я теж сьогодні якась затуркана,зустрічались сьогодні з друзями.Так от виходимо до ліфта і я намагаюсь викликати ліфт брелочком від домофону який відкриває вхідні двері до підїзду воджу ним перед тою кнопочкою кілька разів та й ще нервуюсь чого то вона не спрацьовує і сигнал не подає Ага і ще,прощаємось на зупинці з друзями чоловік так чемно їх припрошує на наступну п"ятницю до нас на "parti",я злюсь,ну думаю знов щось треба виготовлювати на прийом,а з малим не дуже що і встигаєш,та й здуру питаю а що то за свято що святкуватимемоа чоловік:"Кохана,та ж у тебе День Народження":8::ninja:Всьо...Отак і живемо.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Вчора гуляла з візочком,заходжу в наше подвір"я і зразу думка в голові :"ой-ой,скільки машин наставили,як же я маю ПРИПАРКУВАТИСЯ " То я собі думала,шо я за кермом))) Нині їздили на природу трохи,вчора ввечері зварила яйця,шоб взяти з собою на перекус,поставила їх в холодильник,а з собою взяла сирі,ше здивувалась як почала чистити,шо вони не доварились)))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) В мене був тиждень затурканості. Все почалось з хліба в холодильнику і масла в хлібничні, потім туалетний папір біля компа:xaxa: А сьогодні, це взагалі!!! Зробила собі канапи і каву... засесла собі канапки до компа (то я собі так думала), пішла за кавою... приходжу, а моїх канапок нема!!! Можете собі мене уявити!:D Чоловік ще спав, я пішла до нього в кімнату питати, чи він часом не бачив моїх канапок Ясно, що він взагалі не зрозумів, що сталось... В мене почалась істерика, де мої канапки, я ж їх занесла в кімнату і поставила на ноутбук... Одним словом,випила я каву з печеньком... Мій чоловік коли встав, пішо в ванну і питає в мене, нащо я поставила канапки у ванні:no:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Нині зранку знайшла книжку в холодильнику. і ніяк не можемо знайти крайнього хто її туди поставив!певне то був кіт