Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

а де ви живете? а то би я під вашим балконом гуляла час від часу - може ще заканає

вкупі???? :girl_crazy:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене з цією вагітністю вже дуже багато казусів було. Причиною є не сама вагітність, а брак відпочинку, що іноді затягується на кілька днів або й тиждень.

Так от минулого тижня в понеділок була купа сміху...
    Пішла я на масаж, Дарко на заняття джуджітсу, а Роман у той час - на закупи.
    Перед самим масажем я раптом згадую, що забула йому сказати про муку. Поспіхом пишу йому смс: "купи білу муку". Майже зразу приходить відповідь: "я маю".
    Я спинилася, очі великі... перечитую текст смс-ки і не можу зрозуміти, чого це Роман собі раптом так жартує. Тут до мене доходить, що треба подивитися, від кого смс. Дивлюся - а я вислала його Марусі. :girl_crazy:
    Нареготалися з нею того вечора дико. :girl_haha:

Правда, то ще не кінець.
    Після масажу думаю собі: йду заберу Дарка, аби Роман не мусів підніматися (мій масаж і Даркові заняття в одному будинку на тому самому поверсі).
    Іду якась така напівсонна та напівпритомна до зали, через вікно заглядаю, чи моя дитина ще на занятті. Поки зазираю через плечі інших батьків, шукаючи свою дитину, до мене починає доходити, що я минула когось знайомого, бо десь кутиком ока помітила посмішку, коли проходила. Починаю роззиратися по людях і натрапляю на знайоме обличчя. Якусь мить думаю, звідки я його знаю. Через якісь кілька секунд нарешті доходить, що на мене дивиться Роман і з мене преться... :girl_crazy:

Після того я вдома пішла спати. :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

3. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Дзвінок в двері. Це мама з роботи. Але підходжу і кажу... "ало" :) так хихотіла, що ледь двері змогла відкрити. А тут ще малий " баба, баба, ти чула? Мама "ало" сказала"
    А сьогодні йшла малого горщик виливати... Зайшла на кухню і як замахнусь над смітником :) ледь не вилила. Отака затуркана :)

4. Lavanda

Lavanda New Member

Рішила і про себе дописати: прийшла на роботу в черевичках, от вони за день трохи натерли ноги. Тихенько зняла їх, поклала під столом і сиджу працюю. А тут терміново покликали в сусідній кабінет, а я так боса і пішла! Добре що хоч перед дверима опам'яталась і ніхто цього не замітив!

5. Dominika

Dominika Well-Known Member

Сьогодні треба було з офісу передзвонити додому, то я пару хвилин згадувала свій домашній номер, якому вже 20 років)) переважно дзвоню з мобільного, а там просто записано - хаус...

6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

дзвоню в салон нєабичяйнай красати, намагаюсь записатись на стрижку на вихідні - майстер не може, кажуть - давайте в вт - давайте
    - на котру?
    - на 1о
    - добре є
    -ой, на 9 +макіяж
    кличуть майстра, майстер шукає в своїх записках сумашедшого чи можна мене впихнути - впихає в час тьоті,шо ламінує волосся
    - дякую
    - до побачення
    і тільки потім до мене доходить, шо випускний-то у ср!

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я щойно таке вчудила. :girl_phone1: :girl_impossible::girl_impossible: :girl_crazy::girl_haha::girl_haha:

Треба було співпрацівникові вислати лінк по роботі на одну з наших реклам iPhone. А знаєте, що я вислала? Оце. :girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce: :connie_pull-pigtail

А він ще й відповідає: no, that's strawberry (ні, це полуниця). :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

Останнє редагування: 25 Червень 2010
  8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я спочатку забула свої окуляри на роботі (ех, тепер мушу мружитись біля того компа), потім сіла не в ту маршрутку (в результаті зупмнку топаа пішки), потім замість виїхати на 6 поверх - виїхала на 9 (йшла до подруги в гості, автоматично набрала свій поверх), зрозуміла, що не туди заїхала - набрала знову замість 6 7 поверх - виїхала на 7, плюнула і пішла на поверх нижче..А, і ще в обід умудрилась перед головним входом порозсипати всі свої карточки з гаманця - на знижку в різних маг., зарплатну, метро і т.д...а було їх багатенько - причому так класно розсипала, що ніхто не міг зайти, поки я то все добро збирала....

9. Ная

Ная Well-Known Member

Софія останнім часом має манію все ховати або закопувати в пісок,мене пошуки -відкопування вже таки трохи дістали.На днях збираємся гуляти,а збори в нас довгі-вмовити,всадити,вбрати,перебрати,заспокоїти,поміж тим самій вбратися...,вийшли в коридор,я бачила,шо Софія взяла ключі і нібито відкривала двері. Поки я меншу заспокоїла і всадила в слінг,взяла до рук всі наші гуляльні речі,виходити,а ключів то нема. Софійка сидить на порозі з рюкзачком на плечах,вся така очікуючи-невинна. Питаю:"Де ключі?",мовчить,перепитую,каже:"В курточці",дивлюся,там нема.Починаю злитися:"Де ключі,для чого ти їх брала,де діла,ми тепер з дому не вийдем,віддай ключі,скажи де поклала??? і т.д .",місцями переходжу на крик,Софійка на то мені:"Не кричи,сусіди сплять!:girl_smile:" і далі невинно сидить на порозі. Я шукаю всюди-у взутті,кишенях,шухлядах,за тумбочками,під килимом,ніде нема.Таюся плачеее,Софія мовчить. Дзвоню чоловікові шоб виговоритися-пожалітися,каже,шо зараз приїде нас відкриє,кладу телефон собі в кишеню,а там.....ключі! Я ту кишеню п"ять разів перемацала,як і коли я їх туди поклала-не пам"ятаюууууууу,дотепер не згадала. Взяла знов Таюсю в слінг,беру Софію за руку,йдем,а вона так радісно-здивовано:"Шо? Знайшла ключі?!" мені аж стидно перед нею стало,дитина нізашо оте все вислухала.Затуркана я:girl_smile:.

10. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

А я нині витворила жах що-приходжу з вулиці,знімаю з дитини штани,колготки і глип,а памперса то нету)))) Досі згадую,одівала чи ні???? Боже,тепер так переживаю,щоб не захворів,прохолодно ж було і одна штанина волога була.Пригадую,що малий щось на ногу показував,а я ноль! Цікаво,куди мене занести в цю гілочку чи придумати нову,наприклад,мами,яких потрібно розтріляти((((

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Видно,на кожного приходить пора тут відмітитися:) навіть до тих,хто собі думає,що зооовсім не затуркується так:)
    сьогодні мене розбудив дзвінком кум,який не зі Львова,був тут на гулянці,ну,але в принципі мав ночувати в іншому місці... ну,але менше з тим.
    якщо за пом"якшуючі обставини можна вважати те,що то було щось там по 6-й ранку,то хай буде...
    так от,дзвонить він:"так і так,стою під будинком,забув номер квартири,не знаю,що набирати(в нас домофон)" я сказала,стою під дверима,чекаю пілікання,щоб відкрити вхідні. "пілік-пілік",я інтенсивно тисну кнопку відповіді на телефоні і злюся,що недавно поставлений домофон вже накрився,бо дзвонить далі. потім дійшло,що то треба просто зняти трубку домофона і ТАМ кнопку тиснути:)

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

Вчора біжу на вокзалі в Києві до поїзда, щоб вирушити до рідного Львова...думаю треба глянути на якому пероні поїзд....і дивлюся на свій годинник на руці і думаю собі "шось зовсім не розумію чому перон не вказаний"...потім до мене дійшло що це годинник і там аж ніяк не напишуть перон...А ще я почистила зуби кремом для рук,і ще думаю запах такий приємний.....Ось що робить з людьми захист диплому:girl_cray:

13. Іруня

Іруня Well-Known Member

А я яка стала затуркана, то просто жах! Хотіла поставити Євину зубогризку в холодильник на 10 хвилин, а запхала в морозилку на 3 дні:girl_crazy:. Зато всіх домочадців мало не позабивала, де ВОНИ її поділи:girl_crazy:.

14. Улянка

Улянка Well-Known Member

Все. Тепер я буду витрачати менше грошей за рахунок дешевшого перебування на кульпі.....
    Кілька днів тому була в одної форумляночки. Поговорили. Пішла до дому. Ще затрималась з донею на майданчику. І весь час думала чого мені бракує(ну крім клепки в голові). Ой, мама, я сумку забула...Вернулась, забрала....
    День другий. То вже взагалі.....Сидимо з чоловіком і Анею в кафешці. Поїли, збираємось йти... Піднімаю плащ з сусіднього стільця, а в мене сумка пропала. Я в шоці, адже і сумку ту люблю, та й гроші там, картка банківська, ключі.... Підхожу до барменів, кажу що так і так. Вони теж шоковані, бо як то можна так сумку стягнути, одразу видно що професіонали працювали. Дзвінок до директора закладу. Директор сказав викликати охорону, писати заяву, а завтра переглянуть камеру. Включають тривожну кнопку, за три хвилини до закладу забігають два хлопці в шлемах і з автоматами. І в цей момент я беру свій плащ...оп, ключі в кишені....А чому ключі в кишені якщо я з сумкою йшла......Аааааа.....Кажу чоловіку на вушко "Ееееее, слухай, тут така справа..............Ми ж на кілька хвилин виходили і не планували йти ніде.........Так ось......Я сумку здається вдома лишила....." Німа сцена......

Останнє редагування: 28 Червень 2010
  15. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

в мене буває на вулиці, несу дитину на руках, а чоловік пхає возика, і я хвилини 3 можу шукати куди ж моя доня ділась))) і таке буває..

16. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А я вчора поставила чайний грітись, насипала кави в горня, загріла малому макарони, поставила на стіл (коло горнятка). Ну, далі, мабуть уявити нескладно:girl_crazy:, взяла чайний - і налила кип"ятку в макарони... Чоловік втішив, що добре хоч макарони в каву не висипала ,чи навпаки...

17. true

true New Member

Я сьогодні наготувала їсти, підійшла до мийки, щоб помити посуду, а губки немає. Знайшла я її в холодильнику, що вона там робила, досі не згадаю.

18. arushka

arushka завжди досягаю мети

А я сьогодні їду повз заправку, дивлюсь : "А-95(чи 92?) - 7,95." Питаю в тата: "Це курс купівлі чи продажу?":download::dntknw:

19. Ная

Ная Well-Known Member

Я нині смітник замість пакету для сміття застелила фольгою:girl_crazy:,файний був смітник,блискучий:girl_smile:

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я вчора замість однієї людини випадково і чисто автоматично відправила його іншій:girl_phone1:, добре, що інформація була нейтральна:girl_wink:, та хлоп подумав жи я до нього "зажигаю":girl_crazy: