Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Згадала! Жили ми колись в будинку,де на поверсі були загальні двері,а вже за ними двері від 4-ох квартир.Так от- йду з роботи ввечері і щось задумалась, йду і йду по сходах, вставляю ключ в двері...і так і сяк,і не вставляється?До мене за хвилин 10 дійшло,що то я не на свій поверх притопала,а вище а загальні двері на всіх поверхах однакові. Добре, що в лоб ніхто не дав, бо чужі замки ламаю
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Їдемо вчора по Личаківській,читаю:"Смачні Чебурашки",вчитуюсь:"СМАЧНІ ЧЕБУРЕКИ"....м-дяяя,самій сподобалось...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ги,а я вже який день одну тему на форумі неправильно читаю(причому постійно) : замість Зірки в пелюшках Зірки в Капелюшках
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я вже другий день, спроваджуючи коханого вранці на роботу, замість "до вечора" кажу :"Надобаніч!"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а я вже другий раз поспіль забуваю праску вимкнути. Все біжу.....щоб не запізнитись Не даром приказка Хто спішить...........
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я коли вагітна була, то думки плутались, замість "На добраніч" казала сину "подзвони мені". І речі ховала, сама не пам'ятала де. Раз пульт від телевізора в шафі між дитячим одягом знайшла
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я нещодавно з калькулятора намагалась чоловікові зателефонувати Якось було, що на мобільному номер набрала і десь хвилину часу шукала "ентер" на клавіатурі. А на фрази типу: "вимкни вікно, будь ласка" чи "закрий світло" мій чоловік вже навіть не реагує
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Хі а я пультом від телевізора перемикати комп’ютер
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) В мене поряд стоять і комп, і ноутбук, то досить часто плутаюсь - або пальцем по столу воджу ( ага, така велика сенсорна панель), або шукаю мишку до ноутбука
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Чоловік, вчора, загубив мобільний телефон,мав підозру,що вилетів йому з кишені на роботі,коли він куртку знімав.Сьогодні вранці поїхав на роботу.За деякий час я ,хвилюючись ,дзвоню йому на мобільний ! і питаю чи знайшов телефон .На своє "логічне "запитання, отримую "логічну" відповідь : -Ні,не знайшов .
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) я через вас чуть малу нерозбудила)))так реготала)))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Хе, затуркана -це про мене) Вчора біжу з роботи, тягну зі стоянки два важелезних кульк, вилажу на 5 поверх, стою біля дверей і не можу знайти ключі. Вертаюсь на стоянку, витягаю куртку-нема, відкриваю ширше очі-ні таки в сумці ключі були.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні вділа джинси, щойно висохли, на баклоні ззовні теліпались... засовую руку в задній карман....... а там 50$.... епрст...всі такі покомкані ( машинка автомат їм жару дала конкретно) але до купи тримаються і самі на себе подобні - от що значить якісний папір . Оце я на днях брала їх обміняти, обмінювати передумала, джинси закинула, випрала, ногами догори на балконі підвісила - вона там 1,5 дні висіли.... оце мені повезло їх знов в кишені знайти.... а я собі думаю як би могло законати комусь іншому який би йшов собі і раптом полтіннік знайшов
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а я грію воду у кстрюльках (гарячу якоїс ьмами відключили на незрозуміло який термін) і ходжу виливати її у ванну - щоб покупати малого, і тут я розумію, що не закрила пробкою ванну....Коротше, велика каструлька з гарячою водою коту під хвіст
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) тільки їх тепер не всюди можуть прийняти. якщо вони добре попралися то не буде видно якогось там захисного поля на автоматі,який є у обмінників(де їх просвічують), я колись трохи набігалася з попраною купюрою ...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні на роботі. Дзвонить телефон, піднімаю трубку (то начальство з Києва) і питають телефон нашого шефа. Я спокійно кажу, що він тільки що був у нас і даю їм телефон (наш!). Тільки поклала трубку, знову телефонують. А я їх упізнала і питаю, а що нікого немає? А вони мені що дзвонять по тому телефону що я їм дала. Прийшлось пояснювати що я помилилась і т.д. Сьогодні після роботи. Вийшла з маршрутки, взяла з пакету зонт (а чохол випав) і іду собі. Чую хтось кричить так вічливо - почекайте будь-ласка. Думаю що це явно не до мене і іду дальше. Доганяє мене дівчинка і дає чохол від мого зонтика. Ото я така розсіяна. (Дівчинці велике вдячність!).
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) читаю сьогодні на пакеті заспокійливого травяного чаю: "Стильні нерви" (замість "стальні" - хоча чого не "сталеві"?)
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а я одного разу виправ 300$. але нічого правда в канторі не прийняли. а от в валютчиків пройшло
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) На роботі як завжди аврал, купа дзвінків людей і т. д. Середина робочого дня, в мене з вух пар, дзвоню до людини, паралельно шеф мені полоще мозги в результаті людина піднімає слухавку а до неї-Ви хто, людина була знайомою і мій номер був зафіксований, каже в шоці , Іванка то ти?, а я з того всього кажу нє то не я і кладу трубку. Шеф пів дня на мене підозріло дивився і відпустив швидше додому.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Переглядаю записи на костюми і бачу "Лисичка - Рита" і все! "Рита" прописними буквами, отак типу: "Puma". Впадаю в задумливість, хто ж така Рита, якщо ні номеру телефону, ніяких додаткових "натяків" нема Зазвичай, якщо я так когось записую - то мало б означати, що хтось із знайомих... Знайома Рита в мене лише одна, але костюму лисички їй явно не треба... Вже зібралась до неї дзвонити (а раптом? може для знайомих?), як до мене дійшло, що Puma - це і є Puma!!! Пума, наша форумляночка Причому після цього нагадала, що на Новий рік я вже над цим питанням роздумувала А потім подзвонив мужчина і каже: "Добрий вечір! Це чоловік Пуми". Я нічого мудрішого не вигадала, як ляпнути: "Пум???"