Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) в мене сьогодні було таке саме!!!)) я мала зустріч з подругою вечером, то думала....пятниця...не буде де припаркувати і всі кафешки зайняті....
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А в нас з чоловіком колись була традиція на сніданок мюслі з молоком їсти. То я раз по молоко в 7ій ранку йшла в шльопанцях, а раз у футболці навиворіт... Як помітила, то йшла ніби так має бути, тільки зустрічним людям дивилася в очі, щоб вони на футболку не заглядалися
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) я на днях зустрів одного знайомого який ну все знає щоб не спитав. от я і кажу що чув по тв що синод прийняв рішення того року великодню пятницю на четвер перенести. от він мені і каже. ага і я таке чув і почав розказувати все що думає по цьомо поводу
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Була свідком глибокої затурканості. В пятницю перед Великоднем купляю в магазині ковбасу. Продавець питає: - Вам цілу палку давати? - Ні, більшу половину. Продавець ріже ковбасу на дві частини. Я даю 50 гривень, а вона цю 50-ку також розділяє на 2 половини! В мене округліли очі, у всієї черги за мною також. Така довга пауза, стоїть і дивиться - одна половинка в одній руці, друга - в другій.. А потім - ЙОЙ, що я наробила! Сміялись всім магазином. Лишилось здачу як зі 100 гривень дати. То напевно перед святами від напливу покупців помакітрилось .
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) сьогодні йшли гуляти х донечкою, то я її без взуття винесла з хати. Вона мене цілий ранок мучила,що хоче йти "гі-дя-дя" (на гойдалку), от я і поспішила. Добре, що отямилася ще в під"їзді. Правда, коли повернулася до квартири, то чоловік вирішив промовчати
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Прокинулась і одразу почала порядки наводити. Пропилососила килим і підхожу до комп'ютера ,щоб виключити порохотяг,натискаю на пробіл...нічого...знову натискаю на пробіл! і знову порохотяг не хоче виключатись!Ця процедура здається мені знущанням,що ж то за фірма така, яка їх виготовляє,що вони з першого разу не виключаються. Тільки потім дійшло,що треба не там натискати:shutup::8:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ото я сьогодні затуркана так затуркана: Завжди зранку веду доню до садочка, а сьогодні малі хворі, а мені зранку треба було по справах вийти - а дорога в один в один як до садочка ходимо. Шо ви думаєте: я мимо не пройшла - завернула в групу завалюю і тільки як виховательку побачила тоді аж до мене доперло - що я без дитини. Няня реготала з мене, аж до сліз. Отакої сьогодні вчудила...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я паралельно робила роботу руками і гойдала ногою дитину, привязавши шнурок до люльки та своєї ноги. Мала швидко заснула, а я ще довго працювала, і забула що привязана. А потім встала і пішла......Впала на табуретку. Підвернула ногу. Аж самій перед собою стидно.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні відправили на семінар, точна знала куди йду,а потім перемкнуло і пішла зовсім в інший заклад,де раніше теж відвідувала семінар. Результат: в обох закладах в той самий час відбувались семінари з дуже подібними темами, але дійшло до мене,що я не там лише в кінці!!!:eek: Так гнала , що перехожі озирались!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю: Потрібні танцівниці в туристичну фірму на посаду менеджера по туризму та авіакасир.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) З останніх, свіженьких затурканостей: на домофоні набрала номер домашнього телефону, замість номера квартири
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) я таки двері виломав. замок поміняв. а вчора в машині під запаскою знайшов ключ
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А мій татко умудрився 2 тижні тому на мойці втопити між решітками пульт від машини так і не виловили... Тепер маємо 1 пульт, а не 2...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я сьогодні сина за стіл посадила, пішла їсти давати... Насипала в котячу миску котячого корму і принесла дитині добре хоч син (4роки) не затурканий і їсти цього не став, сказав тільки "мам, ти що смішна?"
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) ой, сиджу,регочу! Не знаю чи то в тему затурканостей чи куди, але то комедія. Третій місяць на посиденьках звертаю увагу на один аватар однієї нашої дописувачки і не можу зрозуміти чим же він мені такий знайомий. А сьогодні мені приходить ПП від цієї форумлянки з текстом "А чи не Мар"яна вас звати?" Виявляється форумлянка Velana то моя кума (А аватар знайомий тому, що він довший час стояв як заставка на її мобільному!)
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Мені щойно подзвонили у двері, я замість того щоб спитати-"ХТО ТАМ?".......Сказала : " АЛЛО....."
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Пуста синя цукерничка... Насипаю з кульочка туди цукор. Ой що це? Дивлюсь, а насипала в повне півлітрове горнятко з чаєм, чай через верх і по столі... Горнятко теж було синє... П.С. Навіть затурканим шкода зіпсованого цукру!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) цілий день їздив по справах. Ввечері приходжу додому, і перед квартирою замість того щоб дістати ключі від хати, дістаю ключі від машини, і натискаю на кнопку, тишина... ще раз натискаю - тишина, думаю блін сигналізація тупить... потім дойшло, хто тупить
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я сьогодні отожгла Ввечері з чоловіком поїхали по справах, я зібрала і вділа малу, ще по ходу заїхали в поліклініку і поки я туди побігла чоловік гуляв з малою.... Вертаюсь, а чоловік мені каже....дорогая, с тобой все в порядке ?! В общем я малій вділа правий кросовок на ліву ногу, а лівий на праву. Чоловік каже - дивиться якось мала непонятно ходить, потім придивився, якось ліпучки цікаво досередини заліпнуті... а потім дішло що це я так дитину взула Мені тепер аж самій страшно що то далі буде