Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Потрібно було мені мамі в лікарню піжаму висушити терміново, ну от завісила над газовою плитою на трубу залізну від пилососа, заходжу, а вона перед очима падає в вогонь, я газ- хоп і виключила. Ні, не згоріла тільки до решітки кіптявою вимастилась. То я, знову попрала і повісила, пішла дитя годувати... Зайшла коли піжама якраз догоріла, - меблям і мені повезло більше тепер, хоч що, не сушу там!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я їду по трасі і читаю:Антикризовий сервіс(думаю ого і таке вже є ,до чого криза дійшла,навіть сервіси почали антикризові відкривати),а насправді то був :Авторизований сервіс.От і думаю кого то та криза довела.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю вчора вивіску "ЗаморожеННі кури", але то не я затуркана, а ті, хто ту вивіску робив А я недавно вночі чогось почала згадувати форумлянку Натореллу, і ніяк не могла згадати точний нік, чогось мені крутилося в голові: Натурлінг, Натуралс і т.п.Це означає, що вночі треба спати
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) чоловык збирається в санаторій і треба довідку від дільничої. я його нині питаю: "на коли тебе до педіатра записувати?" він: "до ПЕДІАТРА?" я: "ну, та тобі ж треба"... він:"та я розумію, що я від Сашки сильно розумом не відрізняюся" і тоді до мене доходить...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Іду я вчора з чоловіком, бачу табличка висить і читаю: "Обережно, кабЕль" (наголос на Е). Смішно стало, я ще до чоловіка кажу, що могли б якось делікатніше написати. А він з мене регоче, тому що там написано "Обережно кАбель" (наголос на А).
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Чоловіки бувають не менш затурканими за жінок На Валентина в маршрутці їдемо-заходить чоловік з сигаретою в зубах. Сигарету зубами закусив, стоїть, пихтить, гроші за проїзд рахує. Тут він переводить погляд на мене(уявляю який в мене погляд тоді був), і аж підскакує з шоку від самого себе. Я з годину заспокоїтись не могла. На ха-ха пробило
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ой мене часто так пробиває, всі оглядають і завжди на себе задивляються чи бува не з них пруся
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) З розумним виглядом ,в робочий(!) час читаю кулінарний журнал і вичитую"водоросли НОГТИ" ,думаю ,ну нічого собі кулінарія!Починаю перечитувати "водоросли НОРИ",уважна читачка,нічого не скажеш...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ой, дівчата, а я вчора затуркана була... хоча скоріше сонна вже. Ми вчора в гості їздили з дітьми. Додому після 22 години попали. Менша в машині заснула, потім вдома ми її роздягали, збудили, і поскоріше її вклали в ліжечко В мене вже готова каша була в пляшечці, я їй дала і закрила двері в кімнату, щоб спала, а дитина плаче і плаче, я до неї- суха, накрита... а пляшечка то не відкрита, і як ту маму назвати після цього?
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Писала нині документ і мені треба було поставити дату складання документа то я написала 16 лютого 2000 10 року.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я сьогодні з годину несла малій пити,просить мама дай пити(а сама в той час дивиться мультики)пішла закрутилась на кухні,зробила канапкупринесла мала дивитьсяна мене та нічо не говорить,зїдає канапку.Далі кричить-пити,йду згадую по дорозі витягнути лахи з пралки,знову забуваю за чим я йшла.Тягну малій печиво,мала знов на мене дивиться,та нічого починає їсти печивоЗа годину донесла
А моя мама варила внуку кашку манку, а собі в цей час каву робила. В кавову чашку 2 ложки цукру, 2 ложки манки, кипятком залила і ще дивувалась, що кавуся побіліла! Наржались! Ой, згадала, як я замість зубної пасти на зубну щітку "крем для рук" видусила, добре хоч вчасно помітила! А ще один раз каструлю з зупою поставила в шафку де чисті каструлі стоять, та ще й знайти не могла довго, вже й сумнівалась, чи варила взагалі! Ото затуркана
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я одного разу забула покласти муку в тісто і ще дивувалась чому пляцок не вийшов.А раз їхала з етикеткою на короткій спідниці. ЗАТУРКАНА.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Пригадую, як одного разу на дні народженні в знайомих, так захопилась, коли щось розказувала, що в стакан свій замість води, оцету налила. Мало того, навіть в рот набрала, добре що проковтнути не встигла.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Вчора прийшли з коханим з роботи, грію вечерю. Поставила на плиту гріти голубці, накрила кришкою, поки голубці грілись, ми сіли їсти загріту швидше зупку і куплений по дорозі додому оселедець. Ну поїли смачно і все. Рано встаю, йду гріти їсти, відкриваю кришку на сковороді - а там голубці Виявляється ми вчора добре наїлися, що про голубці уже забули, добре, що хоч виключила вчора газ під сковорідкою.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Мене подруга раз насмішила. Стоїмо на зупинці, підходить якась жіночка і каже: дівчинко, у вас щось висить... Дивимося, а з-під джинсів кусок колготів тягнется, (як зняла разом так і вділа) ото спозорилися на зупинці, я тягну ті колготи, а вони не вилазять))))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я вже затуркалась так затуркалась... Сьогодні зранку замість того, щоб помити горня з-під випитої кави, викинула його в смітник :ninja: І навіть оком не мигнула, що щось не те зробила, взяла малого та йду собі з кухні... так би й пішла, якби не питання на засипку чоловікової бабуні: "ти чого горня викинула, воно ж зовсім файне?!":eek:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) читаю зараз оголошення продам Светрик, р. М, з запахом (скромним), ціна 60грн і думаю, щож це за запах, ото вже придумали що одяг пахне:eek:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) я нині малу зі школи забираю ( вона в першому класі). Замість того, щоб сказати батькам і вчительці, які стоять разом, що там шалено сосульки падають з дахів, сама незнаю запитала: "А з чого сосульки робляться?" Пауза була хвилину десь. На мене вчителька так дивилися....передати неможу :eek: Поки моя дитина непорушила паузу :" Мама, ти шо незнаєш? То водичка замерзає))))". Ото спозорилася :D:connie: