Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я сьогодні затуркана. Пішов нині мій чоловік на базар по м"ясо, а в додачу приніс мені квіточку Гарний такий рожевий тюльпан Я з того всього так розгубилася, що цілий день ходжу сама не своя занесла горня чаю до холодильника (а то треба йти через кімнату на балкон). Згадала. Прийшла, пооглядалась, пішла. На кухні нагадала, чого ходила, вернулась, з думкою, що треба ще взяти чогось солодкого до чаю. Прийшла, забрала чай, замість солодкого чомусь взяла майонез. Прийшла на кухню (а то все відстань..!), глянула на той майонез, зітхнула, понесла назад. По дорозі надумала зважитись, зупинилась в кімнаті, поставила майонез коло себе на підлогу, зважилась, пішла на кухню. Майонез, само собою, лишився стояти Схаменулась вже тоді, коли чай допила. А ще я з кілометр точно намотала І що то зі мною таке було..?
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Щось зі мною сьогодні не те!...Третій раз читаю: Продам шубку з крокодила, жіноча, розмір L
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ще не все дочитала, але наржалася до сліз. Мій малий збоку собі також сміється, не знає з чого, але за компанію. А я частенько прошу чоловіка щось принести, знаю що, але саме слово забуваю і говорю, яке перше в голову прийде. От недавно кажу: "Принеси мені праску". Він пішов в іншу кімнату і приносить мені праску, а я до нього: "Ти що приніс?!!!". Він відповідає: "Праску, ти ж просила" і тут до мене доходить, я сказала праску, а мала на увазі щітку до волосся. Але до такого він в мене вже привик. А мама моя імена так само плутає. Може до мене подзвонити і каже: "Привіт, Галя (пауза)... Оля... Володя" (причому жодного з таких імен в нас в сім"ї нема). Я підказую: "Наталя", а вона: "Ну та я знаю!". А ще один знайомий приїхав в Дніпропетровськ по роботі і вирішив навідати брата своєї жінки, який там вчився. Приходить в гуртожиток, а по дорозі думав, як правильно по-російськи сказати "я чоловік його сестри". Цілу дорогу тренувався, а коли прийшов, сказав до кого він, а комендантша запитала, ким він буде, він сміливо каже: "я сестра его мужа". Тьотінька зробила величезні очі. Ви тільки вдумайтесь в слова.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Та вже не пам"ятаю... хоча я добрих пів столової ложки перцю вгатила, я не прихильниця гострого, тому відчула добряче... Згадала ще свої затурки- чоловікові можу сказати "Ну, доця!" Або одну доцю назвати іменем другої (то вже норма). А після перших родів нечасто вибиралась в місто (старшу до року грудьми годувала), то вже як вирвалась в місто, схожа була на наркомана або зомбі- нічого перед собою не бачила, сама до себе говорила, що я планувала зробити і купити, могла йти і людей не помічати, як в тумані, зараз згадую, аж смішно...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а я сьогодні відпросилась з роботи швидше, бо мала їхати в Калуш ,має бути зустріч випускників. Вибігла, сіла в маршрутку і тут згадую, що найцінніше - біжутерію, косметику, забула на роботі в шухляді. Кричу до водія, щоб зупинився, вилітаю, біжу знов на роботу, всі з мене сміються: "И снова сдравствуйте!". Благо, що недалеко бігти було....Вибігаю з кабінету - згадую, що забула рукавички - знов повертаюсь...Потім вже у другій маршрутці вчепилась до водія, щоб він дав мені здачу з 20 грн. (а то я ще повинна була дати йому 2,5 грн.), дядечко розгубився і чуть мені 10 грн. не дав, потім схаменувся.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю назву теми "Домовленість двомовність в Україні - реально?"))))))))))))))))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) я сьогодні теж так читаю (але саму тему не відкривала) думала, прочитаю перше, що там затуркані пишуть, а тут і я така :D
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Хе... в супермаркеті візочок з закупами також колисали туди-сюди, як я?
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Щойно сама собі ПП відправила. І ще щиро здивувалась що так швидко відповідь прийшла
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Ой, а я сьогодні синочка на горшок посадила, колготки зняла, а трусики ні. Він попісяв (соррі), я його зняла і затягнула колготки назад. Він сркивився і каже: "мама, а-а" і між ноги руку пхає. А я строго до нього: "яке а-а, ти ж щойно попісяв". Але думаю посаджу ще раз, може дійсно хоче, аж тут побачила в чому справа Ото мамуся, називається!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Аналогічно)) А перед тим замість "Продам Новий человечек на 3 місяці" прочитала Продам новий ЧОЛОВІК на 3 місяці! Ото я прибалділа!! Думаю, ніби й новий чоловік, але якийсь дуже короткотерміновий Може все ж таки б/в
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я сьоні відзначилась-заходжу в магазин і кажу до продавщиці ні з то ні з сього " бо на своїй хвилі" дослівно-передзвони на мій номер бо я мобільного не можу в сумці знайти ( на роботі таке в мене часто)- продавщиця яка мене вперше бачить в шоці, просто перепитала-що-що, а я їй нічого бо дійшло, вийшла з крамниці і ржу не можу...люди йдуть по вулиці і думають псіх натуральний, а я не псіх-просто затуркана
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Нещодавні "затурки": Ой слабоумна я, слабоумна... Барахошка Чи існує Янукович? Продам двосторонню паніку
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я також надавно видала в магазині, коли купувала собі прокладки. Прийшла і кажу: "Дайте мені, будь ласка, прокладки AVON" Мене перепитали, які саме, а я знову за своє.... Потім вийшла з магазину і теж сміялася, а перехожі тільки і дивилися на мене, як на ненормальну
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Суперова тема!!!!! Я теж така, але ж в мене дітей нема... уявляєте, що буде потім?.. Сьогодні моєму коханому парфуми подарували, він їх випробував Ходжу по хаті, балдію... і разом з тим готую вечерю. Приношу йому макарошку спробувати (по дорозі вдихаю той класнючий запах, бо вся хата пахне) і кажу йому: "Нюхай!" (замість "пробуй") Нещодавно бігаю по хаті, кіпішую, всіх на вуха ставлю бо шукаю мобільний (срочно треба)... а сама ж по ньому розмовляю Часто такі приколи трапляються,згадаю ще - напишу. Але ще в дитинстві питала в мами, де мій ковпачок від ручки...коли він був на ручні зверху (перед носом)
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) То затурканість форуму, а не форумлян. Я щойно викинула два дублі: один Dana K і другий Lady_Opium.