Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. UnLikE

UnLikE Фотограф

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

А я сьодні вчудила.. зранку захожу в маршрудку даю 2,25 грн, він мені дає 50 коп., я кажу е... я вам дала 2,25, ви мені маєте дати 1,00 грн, і він дав... Потім думаю собі.. от рахувати не вміє)) Потім їду назад додому, даю знов 2,25, вже інший шофер дає мені 50 коп, а я знов. еее... ой,нічо)
    Отака я затуркана))

2. Nata

Nata Well-Known Member

Я нині брата хвилин десять просила зняти торбинку в кухні з дверей, а він дивився на мене косо і ніц не робив. Аж потім до мене дійшло: дверей у нас кухні вже 3 роки немає :), а торбинка висіла на спинці стільця :):):)

3. Sweety Chocoland

Sweety Chocoland New Member

Було це на початку навчального року. В нас мала бути практична, вже не пам'ятаю з якого предмету, а я якось не ту аудиторію записала. Ну я хвилин на 10 запізнилася, стукаю, заходжу, кажу "Перепрошую". Дивлюсь на викладача, перша думка - в нас що статистика (інший предмет мав бути)? Давлюсь на величезну переповнену аудиторію, друга думка - в нас що лекція? Дивлюсь на студентів (вони вже трохи сміятися почали) і нікого не впізнаю, третя думка - я кудись не туди попала! Знову кажу "Перепрошую", виходжу.
    Повеселила людей трошки...

4. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Читаю темку: "Права та обов"язки першої дружини". Думаю, цікавенько, що там можуть писати.:girl_crazy:

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я так само прочитала. Аж коли відкрила, то дійшло, що неправильно читала. А подумала перше, що то вже якісь мусульмани в нас дописувати почали. :lol:

6. Siania

Siania Love Life

Вчора.
    Збирались в знайомої, перший раз. Відповідно не знала як туди дійти, за мною вийшов партнер по сальсі, а мені сказали йти прямо по стежці, поки не побачу Діму. А на вулиці така заметіль, я голову опустила, але бачу йдуть мені на зустріч якісь ноги, переді мною зупиняються (а я думаю о, ще один, а в той день щось кілька хлопців до мене чіплялись), а зла на то все, довго не думаючи, не піднімаючи голови, обходжу ті ноги при тому занурююсь в сніг по кісточки, бо стежка вузенька...йду дальше вперед...чую ті ноги сміються...і тут до мене доходить, що то Діма, який мене мав зустріти...:girl_crazy:

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вставила диск в дисковод і нервуюсь чого він не читається! ( НЕ ТІЄЮ СТОРОНОЮ ВСТИВАЛИ )

8. Liliyah Romanova

Я колись гірше вчудила. Запхала картку з фотоапарата у кишеню для диска. Якщо хтось знає, яка вона у маків, то уявляє, який у мене був шок. :girl_crazy: Роман ледве добув. :8:

9. Анута

Анута Well-Known Member

я вже не можу котрий раз читати Права та обов"язки пешої дружини.....
    може б то якось переназвати для затурканих?? ;)

10. Liliyah Romanova

Я про те саме думаю. Ну ніяк мені та дружка там не читається. :lol:

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

І не тільки вам :)

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

Гггг.... Я тільки но таке вичитала, що просто вмираю від сміху: " СУКА весільна...":girl_haha::girl_haha::girl_haha:

13. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

поставила рано мобілку заряджатися. а в нас в хаті 3 нокії, і всі зарядки в одній коробці біля розетки, звісно в клубку. Ну я в мобілку тикнула одну, а в розетку - іншу :girl_crazy: щойно виявила...

14. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

і я...і щоразу з підсвідомим обуренням ( в моїй свідомості дружина одна, всі наступні- коханки )

15. lerucha

lerucha Member

Прийшла сьогодні на роботу, і дістаю з сумки телефони, два дістала, дивлюся, в сумці ще третій лежить, дістаю - а це пульт до телевізора:girl_crazy:, (напевно коли з одної сумки в іншу перекладала, то все що було на дивані і загребла)

16. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Ой, дівчата, насміялася я з нас затурканих і про себе затуркану теж напишу...
    Сьогодні вранці збираю старшу доцю на двір, чоловік йшов по справі і її з собою брав, вдягнула їй шапку, курточку, лишилося взути, даю їй чобітки, а сама щось в чоловіка питаю, потім дивлюся, щось моя дитина не взувається.... а я їй свої чоботи поставила....
    А ще було якось, хтось дзвонить в двері, а я замість "хто там?" кажу "Алло!"
    Ще згадала, як я перед весіллям варила борщ, вже він майже був готовий, наваристий, смачний, пробую на сіль- добре, захотілося, щоб ще смачніше було, солодкої паприки добавити, всипала, помішала, пробую, і мало мені очі не вилізли на лоб, я гострого перцю дала, прийшлося собакам виливати, і все заново готувати, але ж я тоді плакала, як було обідно...

17. Anaid

Anaid New Member

А я сьогодні цілий день щось забуваю та гублю.Зранку дещо забула вдома,та напівдороги верталась,потім в магазині поставила кульок з продуктами,дещо докупила вже з другім кульком пішла,та знову верталась за першим кульком.Малу повела на танці забула взяти чешки та купальник(знову ж бігла додому,добре що недалеко).Цілий день похаті шукаю по черзі то ключі,то мобілку!:girl_crazy:

18. Halina

Halina Well-Known Member

Я сьогодні все розливаю. І так дивно якось зранку води в чайник наливала, то розлила. Потім молоко наливала більшу половину розлила. Бульон теж розлила і от чай тільки що собі робила і теж розлила. І що це зі мною???

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

щось мені пригадалось.
    я в Німеччині.
    готую обід, забігає мама мого "господаря",яка живе в будинку поряд, тай питає:"Женя,в тебе нема часом 2 яєчка???",а мені щось причулось два ойро :)
    думаю,дивна жіночка, два ойро їй треба,ну та добре,я що жадібна.
    кажу:"звичайно,що є. Зараз збігаю в свою кімнату і принесу".
    та й біжу з кухні,а бабця мені вдогонку:"Женя,я думала яйця в холодильнику!!!"
    я:"ні,ні,вони в мене в кімнаті", біжу і думаю,ото взагалі щось з нею не те, чому гроші в холодильнику мють бути.....
    приношу я ті центи на кухню.... як ми сміялись....:girl_crazy:

20. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А собаки потім не плакали????:girl_cray: