Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

Як я наржалась.Ото ми затуркані то гаплик!
    А в курточці подовженій зимою а під низом светрик і капрони...а спідниця вдома на вішачку попрасована:)))Слабо?
    У мене то пару разів теж бувало...а ще найобідніше коли хтось про це стороній скаже типу: жіночка а у вас там шось торчить!
    Я в такі миті від стида як буряк:girl_cray:.

У мене на днях:girl_in_dreams:шукала з малим один заклад на Коцюбинського а там під гору вуличка ну і я рази три догори туди назад зганяла з ним..ну і вже потім ідем вниз в магазин , а він питає шо там написано?..а там охоронна фірма :і я дитині в голос читаю
    ОХОРОННА ФІРМА така то ну і далі:пропонує МАСАЖ.:eek:мене аж тіліпнуло я стала і перечитую..МАСАЖ:eek:..а тут ті омонівці(чи то титанівці)з таким реготом кажуть МОНТАЖ:girl_haha: охоронних систем.Я чуть не вмерла з того стиду:o.Тоді прийшли в магазин даю продавщиці гроші вона віддає решту:girl_bye2:..я автоматом в кішеню..і стою далі ..вона питає шо чекаєте а я кажу сдачу:girl_cool:..от такий я турок.
    Довго я в той магазин не заходитиму:girl_cray:.
    А ще люблю вийти з дому без ключів і сказати чоловіку :що я брякну а ти відкриєш..а коли хочу "брякнути"то розумію що і мобілка вдома:)

• Подобається Подобається x 40
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Моя мама, коли завучем працювала, то завжди вдома брала слухавку зі словами "школа, слухаю вас". І то так по-діловому, як на роботі, що попробуй не повір. :lol: На протилежному боці найчастіше клали слухавку, або починали реготати. :lol: Як згадаю - плачу! :lol:

А колись ми жартували з батьками, що треба буде сказати замість "школа" "пожежна" і я після розмови взяла слухавку й на автоматі так і сказала: "пожежна, слухаю". :lol: На другому боці кинули слухавку, а до мене дійшло, що зробила, коли батьки після ступора почали від сміху плакати. :xaxa:

• Подобається Подобається x 33
  3. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Я колись Яну в садок відвела в різних сандаликах :girl_crazy: Але апогеєм стало, коли взявши попередньо з дому пару до одного з них, чоловік привів малу назад також в різних сандалях :girl_haha:

• Подобається Подобається x 33
  4. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Я тільки одне змогла згадати:
    пару років назад, зранку (сооооонна) виходжу з дому, на сходовій клітці зустрічаю сусідку, і замість того, щоб сказати "Доброго ранку", кажу: Шолом алейхем! :girl_haha::girl_crazy:(і звідки воно мені взагалі в голову прийшло??).. Але найсмішніше, що сусідка почала мені відповідати: Шалом... Тут пауза. Вона дивиться на мене, я на неї. Німа сцена. Мовчали зо півхвилини, а тоді як водночас почали сміятися:girl_haha:

• Подобається Подобається x 36
  5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Це теждо теми;):girl_crazy::lol:

Я вже кілька разів домовлялась про зустріч і приходила в інший :girl_crazy:день. І дуже нервувалась, що на зустріч не прийшли і не попередили:girl_mad:

Але не хвилюйтеся! Щойно розказала чоловіку про цю тему, то він заспокоїв - сказав що читав, що така забудливість і розсіяність, то ознака великого розуму!!!

• Подобається Подобається x 24
  6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Одного разу ходили з подружкою по магазинах, пішли в Бенетон, він тоді ще на Гнатюка був, а потім згадали, що в неї перестав бумбокс працювати і треба було зайти запитати в Тенолюкс, де сервісний центр Томпсона.
    Заходимо в Технолюкс, знайшли сервісника, ну і я його питаю: "підскажіть, будь ласка, де сервісний центр Бенетону?" :girl_crazy:
    Сервісник припух :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 23
  7. natka75

natka75 Well-Known Member

ну темка справді для підняття ранкового настрою)))))))))
    а я вдома постійно відповідаю на дом.телефон "алло, назва фірми, слухаю....", потім йде оййй.....і пауза....
    розкажу про випадок з шкільних років: була у нас строга така вчителька фізики, пані старша, інтелігентна.Взимку то було, клас вже сидить, дзвінок пролунав, вчительки ще нема, заходить і відразу в свою підсобку йде зняти пальто.Коли вона вийшла з підсобки і зайшла за свій стіл(а там стіл у фіз.кабінеті як барна стійка нічого не видно), але ми діти все ж встигли замітити,що щось не то....почали перешіптуватися, підсмішковуватися...Вона виходить посередині класу, розказує матеріал, а я на першій парті з коліжанкою сидимо і дусимося від сміху....спідниці на ній нема....а тільки комбінація жіноча і ще й навиворіт одягнена)))))))Пів уроку вона так себе і не замічала сама....а весь клас уже реготав так, що вона мабуть зрозуміла, зайшла за свій стіл і почала там поправляти себе.Як виявилося - вона мала плаття ,яке під плащем так закрутилося догори, що вона і не замітила....Вкінці уроку викликає мене з коліжанкою і питається , а наскільки було то плаття підняте, ну ми звичайно кажемо та чуть чуть, але ви собі уявіть її стан!!!Потім кожного разу виходила з підсобки вся такая рассстакая))))

• Подобається Подобається x 22
  8. La esposa

La esposa Moderator

А я одного разу вирішила поїхати з подружкою на Південний. Злапали якусь маршрутку з-під Універу, пише - Південний. Сіли, їдемо. Доїжджаємо до того повороту (не знаю, як він називається), там де дорога вже на Левандівку. І наша маршрутка звертає туди. Я собі думала, що він якось покружляє і порулить на Південний, а тут нє... Встаємо, йдемо до шофера і питаємо: "А коли ми будемо біля Південного?", а він каже: "Та десь через годину, як пробок не буде." А то вже кінець дня, часу нема, і що робити, не знаємо, бо я той район погано знаю, а подружка взагалі не зі Львова... Приїжджаємо на кінцеву (там, де церква), і я (молодець!) кажу: "А давай зайдемо до моєї мами на роботу, вона якраз через дорогу працює". Прийшла я, стала під вікном, помахала рукою, стою, думаю, мама зараз вийде. І ще собі так подумала - чого ті жіночки так дивно на мене дивляться? І тут до мене доходить: мама сидить зараз вдома, бо вона в відпустці!!!!! То ми тоді скоренько сіли на їншу маршрутку, і заледве встигли в той магазин! От така я затуркана!

• Подобається Подобається x 20
  9. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Коли я вчилася в п"ятому класі, то у нас ще була форма. Піджачки і спіднички.

Так коли вже було зимно, коли плащики вже вдягали, я стабільно у школу приходила у піджаку, колготах і без спідниці:)
    Мусіла у вчительок відпрошуватись і бігти за спідницею.

Я з дитинства була вже затуркана:)

• Подобається Подобається x 25
  10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

От щойно - поставила малому зупку гріти. А вона не кипить і не кипить...
    А газ то я не включила!..

11. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Да дівки, вмієте підняти настрій :girl_in_love:
    Вагітність - то конкретно затурканий стан.
    Вчора я встала посеред кухні і втупилася в один куток, точно знаю, щось мені там треба, але що? Чоловік підійшов, питає, чи я щось хотіла взяти (а він вже до такого звик). Я обернулася і на столі побачила вечерю, яку я тільки що собі накидала, і треба було мені взяти виявляться виделку :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 22
  12. Siania

Siania Love Life

Я ще все не перечитала, але вже вмираю:D:D:D
    Я наразі тільки 2 штуки згадала, хоча я така затуркана, думаю буду регулярно сюди писати:girl_haha:
    Одного разу їхали ми по трасі, сиділа на задньому сидінні, пила фанту, і тут їдем вже 2-гу годину, а мене так стошнило, а зупинитись неможливо...ну я довго не думаючи, беру стаканчик і :bad:. Відкриваю вікно щоб то вилити (машин поруч не було, а швидкість 160км/год) і я виливаю, а все вернулось назад в салон, на мене :sad::lol:затурок
    А недавно, лежу на дивані, говорю по тел. (радіо, до резетки підключається) і так мацаю продовжувач, резетку, шось глажу, і тут свідомо витягую вилку з тої резетки (а то був продовжувач, куди був підключений телефон):xaxa:думаю о_О_У, пора пити фезам))))

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сестра чоловіка,учитель з великим стажем,то вона вдома до пса говорить,виганяючи його на вулицю:
    -Шарік,вийди з класу :girl_haha:.

• Подобається Подобається x 36
  14. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Я одного разу зрання перед парами бігла до бібліотеки. Рано швиденько одягнулася, прилетіла, піднімаюся сходинками, а мене окликує хлопець, що ішов за мною. Розвертаюся, а він подає мені мою шкарпетку. Виявляється, вона зі штанини вилетіла!!! Ну чим вам не Попелюшка!!!

• Подобається Подобається x 28
  15. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я в тапках ходила на вулицю. Не раз. Задом наперед і ще й навиворіт вдягала футболки, малого босого виводила з хати (слава Богу не на вулицю аж). Зуби почистити кремом, а руки намастити гелем для вмивання пробувала... Тішить, що такі талановиті більшість з нас!!! Ти не один (несанкціонована реклама телеканалу:)))

• Подобається Подобається x 18
  16. La esposa

La esposa Moderator

А я он щойно вхопила вишивку до рук, сиджу і очима по столу шукаю - де ж моя голка? а я нею щоку чухаю... ото затуркана!

Ага, ще згадала: було в мене 2 однакові пари балеток, одні жовті, другі зелені. Пішла я раз в магазин, одна нога в жовтому, а друга в зеленому! Ще й сусіда зустріла по дорозі, дідуся подруги... І ще собі подумала - чого він так на мене дивиться?.. Як побачила - мало крізь землю не провалилася... Йду додому, розстроєна така... дивлюся на ті свої балетки... і бачу - на землі лежить 10 грн!!!!!! А тоді долар був по 2 грн, уявляєте, яка то була для мене знахідка???

• Подобається Подобається x 19
  17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ой!Зорянко дякую...бо прочитавши твоє повідомлення я згадала.що молоко на плиті париться...а так би другий день від плити б віддирала:)

• Подобається Подобається x 17
  18. Siania

Siania Love Life

Я ще така затуркана, що що згадаю щось поки перечитую, то поки нажму кнопку відповісти вже забуваю що хотіла написати:girl_haha:
    Згадала ще історію з минулої зими:
    їхали в карпати на лижі, автобус виїжджав з центру в 04.00, треба було на 03.30 приїхати. Ну от я вже собі спакувалась, викликаю таксі, прошу на 02.00 машину...А будильник ставлю правильно, на 02.00 (так щоб в 03.00 виїхати). Тут в 01.50 дзвонить оператор: "Машина чекає". Я в тансі бігаю по хаті, одіваюсь, матюкаюсь і т.д. Тут чую дзвонить мій будильник...думаю о зволоч, згадав що мав мене розбудити. Ну тут я задумалась чому будильник так пізно дзвонить, подивилась уважно на годину, а там 02.00, я тільки маю проснутись! А таксі биркає під вікнами:girl_haha: То прийшлось дзвонити, вибачатись, брехати що рейс автобуса перенесли:o

• Подобається Подобається x 18
  19. nattsol

nattsol Well-Known Member

я вже кілька разів вимикала електрочайник з розетки і думала, чого це вода за годину так і не закипіла?

в школу колись раз теж прийшла без спіднички, добре, що мода тоді була довгий светрик і лосіни :) ще одного разу пішла до школи без рюкзака)

порожні тарілки в холодильник ставлю дуже рідко, зате мій тато кілька разів ховав туди пульт від телевізора :)

пригадався випадок, коли я натягнула на носа окуляри і бігала по хаті, бо ніяк не могла їх знайти. мама з мене довго реготала)

ще були випадки, коли я щось малювала фарбами і, водночас, пила чай; часто пензлика мочила в кружці з чаєм і намагалася випити водичку з розбавленою акварелькою :) доходило що щось тут не те, коли розуміла, що чай чомусь дуже швидко вистиг і я ніяк не можу намацати ручку від горнятка :D

• Подобається Подобається x 19
  20. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А я навпаки, колись пензля в каву - і малювати. Так сподобалось, що я тоді цілу роботу кавою і чаєм зробила (відмивка - коли багато шарів дуже ненасиченого кольору):)))
    А я от недавно подумала, що якби не електрочайники, що самі вимикаються, я б вже багаааато біди наробила... Кипів би він в мене, поки б не згорів:)

• Подобається Подобається x 12