Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

Читаю про сім'ю Карапуза. І думаю - всіх знаю особисто, а звідки 5-й? І хто такий той "Дякую"...

2. NOROCHKA

NOROCHKA New Member

Я собі згадала як раз купляла журнал з програмами ТВ ЕКРАН:girl_haha:Замість :"Дайте мені будь-ласка ТВ ЕКРАН,кажу дайте мені ТВ-4"(ТВ-4 - це наш місцевий телеканал в Тернополі:8:) Продавець так подивилась на мене....:o.Ніколи не забуду того виразу лиця...:girl_crazy:

3. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Вчора пригналася з роботи пізно, зла, голодна і забембана. Схопила налисника, мотаюся по хаті, бо ще до повного щастя родичі несподівано приїхали, мама з чоловіком сваряться, мала пристає, щоб з нею побавитися вже і зараз, кіт під ноги лізе. Подумала, що здалося би і його нагодувати, полізла за консервою... опам"яталася, коли вже покришила котярі свого налисника, а сама тягла до рота виделку з його "котячою радістю". :)

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я сьогодні перевершила себе. Їздили до Тані за костюмами. Набрали цілий мішок. Думаю "треба викликати таксі, щоб з малим і кульком не їхати маршруткою. Але я ж не ВДОМА, СЮДИ таксі НЕ ЇДЕ". І сіла в маршрутку. По дорозі опамяталася... але було пізно.

5. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Я поверталася від батьків з малою в час тої страшнючої епідемії. Вирішила викликати таксі. Викликаючи сказала адресу свою, а не батьків. Поклала слухавку, а тато питається, чи я збираюся зараз на маршрутку йти, щоб таксі під хатою взяти. Тут до мене дійшло. Подзвонила ще раз і змінила адресу виклику

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Читаю тему "як вродити ПАРОВАРКУ?" :eek:
    Думаю, як то так. Читаю ще раз - таки пароварку. :girl_crazy:
    Присунулася носом до монітора й дійшло: поруч дві теми - ми вас вродимо і як вибрати пароварку. :girl_haha:

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я вчора заходжу на першу пару до студентів і замість "Добрий день" кажу "Алло", і то так радісно і голосно! Як ви розумієте навчання вже не було:girl_crazy:

8. Liliyah Romanova

Останнє редагування: 16 Грудень 2009
  9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я колись так влипла на захисті лабораторної. Сама відстрілялась нормально, сиджу собі про щось своє думаю, а подруга тим часом мучиться, ніяк здати не може. Нарешті викладач її починає випитувати, з якого довідника вона дані брала, чи часом не "стеля"? Я була думками десь далеко, почула краєм вуха про довідник, - думаю собі: треба її рятувати! Недовго думаючи взяла і ляпнула, що точно, саме з нього, ми ще разом з нею там дані шукали! :) Коли група почала заходитися в істериці, до мене нарешті дійшло, ЩО я сказала. (ще подумала собі, що прізвище автора якесь не наше)
    Стидуха була... Добре ще викладач був дядько з гумором. :xaxa:

Останнє редагування: 17 Грудень 2009
  10. Liliyah Romanova

Позначила всі розділи прочитаними, бо мене пароварка переслідує нині. :girl_crazy:
    То прочитала, як ЗРОБИТИ пароварку (умілі ручки:girl_crazy:), а тепер - як ВБИРАТИ (замість шапки чи як ялинку? :girl_crazy:).
    Я явно перепрацювалася. :suicide:

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Читаю підпис Грильяжки: Одяглися люди в шуби.Натопили добре груби../Н. Забіла/
    Замість "натопили" читаю "наофтопили":girl_crazy::girl_crazy:.

12. zajunya

zajunya New Member

Хотіла прогріти машину, включила запалення, але не завела. Посадила акумулятор і приїхала додому на таксі. Так і стоїть моя машина вже другий день далеко від дому. Може сьогодні чоловік щось їй зробить.

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я щойно Ваш допис прочитала як Наторелли:girl_smile: добре груди

14. Orman

Orman Модератор-бомба

а я позавчора ходила одне око намалювавши тушшю, а друге - ні :girl_haha:

15. Liliyah Romanova

Треба було забацати зачіску, як на аватарці та й вже. ;)

16. Orman

Orman Модератор-бомба

та в мене так майже і є :girl_haha:

17. Liliyah Romanova

Ну, тоді ясно, чого забули. :girl_crazy:

18. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

О! Точно, я теж тепер кнопочку "Дякую" шукаю і в Однокл, І в Конт, і ще де не зайду і прочитаю щось хороше... Та ще й довго так шукаю)):girl_crazy:

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я сьоні мала одну здибанку... сама сказала на 14.45... мавши на увазі 13.45.... от і кукала годину....

20. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Стою вранці на зупинці, холодно бррр. Проїжджає маршрутка на ній реклама з написом "Розігрійтесь між покупцями".Ото думаю такі вже черги,що їх ще й для розігріву рекламують!Перечитую ще раз "Розіграш між покупцями".тьфу!