Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Katrine

Katrine Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

донт ворі:girl_crazy:. знайома стверджувала, що у вірменському дворику стоїть колона Св. Хритофора КОЛУМБА:girl_crazy:, а німб над головою Матері Божої (на вул. Друкарській) з зірочок, тому що Вона є покровителькою ЄС:girl_crazy:.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:eek::eek: :girl_crazy: :girl_crazy: :girl_crazy: :girl_haha: :girl_haha:
    і буває ж таке... розсмішило..

3. Katrine

Katrine Member

ще й не таке буває...
    в мого чоловіка на екскурсії дівчата з Кіровограда, побачивши малих дітей після першого причастя (дівчаток в білих платтях) запитали: за что ви такіх малєнькіх дєвушек замуж видайотє:girl_crazy:? почувши відповідь, що це "не замуж", а перше причастя, дєвушка запитала в "нєдоумєнії", що це таке перше причаття, і за секунду сказала: "а, я знаю, что ето такоє - ето кагда пєрвий раз мєсячниє, да???"
    оце вже клініка:girl_crazy:

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Має мому чоловіку прийти рекомендований лист.Пише він мені. зайди на пошту подивись чи нема. Я зайшла на Рамблер і відписую : на Рамблері нічого не прийшло. :girl_haha:я собі уявляю що він подумав. Потім написав та біля дому на пошту зайди..... я довго сміялась з себе! от що нет з людьми робить!:girl_spruce_up:

5. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

:girl_cool:
    Я десь з хвилину пробувала уявити, як виглядаэ на Рамблері рекомендований лист!:girl_cool::girl_haha:

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Епопея "Варю яйця"
    Треба було зварити яйця на салат. Поставила. Забула. Згадала... Холєра, згоріли! Йду на кухню. На плитці стоїть баняк з водою. Яйці ще в холодильнику. Газ теж не запалила. Поставила все нормально. Ну, звичайно, знову забула...
    Йду робити салат...

8. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

чи не ДП, часом, є причиною забудькуватості?;))))))))))))

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене раз малий, а раз таки ДП...

10. Lerusja

Lerusja Member

Досі не можемо забути одну історію.Приблизно рік назад моя доця ще смоктала сосю.Увечері до нас мали прийти поважні гості і я була цілий день вкрай заклопотана і нервова,бо треба було "не упасть в грязь ліцом"А моя маленька ,як назло ,все ходила за мною і нила,нила...І в черговий раз,коли чоловік зайшов на кухню,я розвертаюся до нього і запихаю йому в рот ...дурачка! Саме цікаве,що він взяв!Через секунду він зрозумів,що у нього в роті і як крикне на мене:"Що ти робиш?" А я,як побачила його з сосею в роті зігнулася в істеричному припадку від сміху і довго -довго не могла заспокоїтися.:xaxa::xaxa::xaxa::D:D:DОсь така я була затуркана.

11. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

читаю ДП і паралельно службову пошту, де між колегами зав'язалась цікава переписка-дискусія. Прочитавши email колеги, думку якого я абсолютно поділяю, починаю внизу листа шукати кнопочку "дякую", не можу одразу зрозуміти де вона?, поки не побачила що я в Outlook :) клініка ... :)

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Зробила собі чай, сиділа перед компом пила чай. Йду на кухню, дивлюся мій чай так і стоїть... А я взяла горнятко з маминим компотом і навіть не помітила що я випила, була впевнена що пю чай. Це при тому що я компоту не п"ю взагалі...
    І таке буває.

13. Lerusja

Lerusja Member

"Клініка"-це коли я ,проїздивши цілий день за кермом,повертаюсь додому зі стоянки і замість того,щоб повернути голову і подивитися,хто за мню йде(пізно ввечері)-я шукаю очима по-боках дзеркала заднього огляду!:girl_haha:

14. Megan

Megan Well-Known Member

В мене те саме, тільки я в одноклассниках ту кнопочку шукаю. Потім думаю, що це нет глючить, і тому кнопочки не видно:girl_haha:

15. Oriana

Oriana Well-Known Member

Читаю рецепт: морква+горошок+шампінйони+майонез... І я прочитала замість "шампінйони" - "мільйони":girl_crazy: Класний би був салатик!:girl_haha:

16. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Щойно: вирішила стерти макіяж з вочей. Підходю до тумбочки,беру ватний диск і баночку(то я так думала) з демакіяжем для вочей.Прикладаю диск до вок і панімаю,жи щось тут не те - воки печуть так жи йой.Глянула на баночку,яку тримала в руках,а там тонік для писка:girl_crazy:От думаю зараз чи прощатися з воками чи ще поживуть:girl_haha:
    Отака я затуркана))))))

Останнє редагування: 15 Грудень 2009
  17. Peri

Peri New Member

йду на пргулянку з пеською,одягаю намордник.Автоматично відмічаю що щось в неї з очима не те...якісь,ну ніби сумніші ніж звичайно...може настрій поганий?І по вулиці йде якось без настрою...Гм....зупиняюся,нахиляюся і бачу що намордник одягнутий догори **ногами**(намордник шкіряний))))Передягаю і кажу їй *вибач,але ж добре що він не металевий*))))

18. Katrine

Katrine Member

а що я сьогодні вчудила! йду на головну пошту відпраляти договори в Київ, а перед тим забігла в університет взяти ксерокси в одногрупниці.. прийшла на пошту, вклеїла марку, підписала конверт, відправила:girl_smile:. лечу ксерити питання на семінар, а моїх ксероксів ма:girl_crazy:. думаю, хвора якась, запакувала з договорами, і відправила. лечу шукаю, хто б мені відкрив скриньку з поштою - знайшла: відкрила, подивилась - нема:confused:. знов заклеїла, відправила.. бігаю шукаю по всіх віконечках, пробігаю повз мусорний ящик... і там мої ксерокси, прикидані іншими листочками.. бачили б ви мене як я то витягала:girl_crazy:. думаю, деякі люди "нє панялі":)

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Лежимо з малим сьогодні на ліжку. Він щось трохи бавився, але потім прийшов чоловік і я ігровий центр малого захотіла відставити ненадовго. Так як на ліжку місця не було, то поставила ту забавку так над собою над стегном і щось говорила з чоловіком. Чоловік пішов. А я замість того щоб знов дати малому забавку зловила себе на думці що я вже хвилин 5 уважно розглядаю брязкальця і ними махаю (точно як мій малий) і так мені добре від того процесу! :girl_haha: Клініка!!!

20. Chereshka

Chereshka New Member

подруга прислала розмову свою з якимось ухожором просто, щоб посміятися, а я роздрукувала, і понесла начальнику замість звіту)))))

зато мій начальник не жонатий тепер з моєю подругою познайомитися хоче і виписав мені премію гагагагагаг. Я ЗАТУРКАНА.