Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Gala

Gala Well-Known Member

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

О, мені теж з дитинства згадалося.,йду до школи і так мені легко,радісно йти з подружкою розмовляючи,доходжу до школи,а рюкзака то за плечима нема.

2. Улянка

Улянка Well-Known Member

Зранку робила дитині сік. В соковижималці якраз перед ножем застряг кусок морквини. Хотіла його пальцем підіпхати. Добре що вчасно зупинилась. Ще б фреш зіпсувала кусками свого пальцю

3. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Вдягнула малому шортики. За деякий час помічаю, що він топчеться біля ліжка і щось зовсім за мною не бігає.
    Дивлюся, а я дитинці дві ножки в одну штанку запхала:girl_haha:

4. Hruska

Hruska Well-Known Member

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
    Дівчата....та що то таке....
    Виводите мене з себе....то в одній темі реву захожуся...
    зайшла сюди, то чуть з крісла зі сміху не впала...
    П.С.: бачу вже недовірливі погляди в свою сторону від колег...:)

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Добре, що у вас спогади з дитинства, а в мене і зараз таке буває.. Я відвідую Євроспорт і в ці дні беру менший футляр для скрипки, старий, бо в шафку мій не влазить, а більше нема де лишити інструмент. Живу я в Брюховичах, тому про дім і мови йти не може. Так от ,одного разу,після Басейну і пілатесу я приходжу на спец, відкриваю футляр, а там лише скрипка. смичка нема... Я його забула перекласти з іншого футляру:girl_crazy: Мусила все пояснювати своєму викладачу,посміялися разом і прийшлося позичити смичок в іншої студентки. Спец відбувся, але після того я кожного разу, як міняю футляр все детально перевіряю по кілька разів.
    :D:D:D:y::xaxa: Тепер і мене розсмішили!

6. nattsol

nattsol Well-Known Member

в мене таке теж бувало пару разів, а одного разу, збираючись до школи, забула вдягнути спідничку :D на щастя, я тоді була в рейтузах і довгому светрику (тоді якраз мода була так ходити)

7. Hruska

Hruska Well-Known Member

:y::y::y::y::y::y::y::y::y::y::y::y::y::y::y:

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

ніколи тут не писала. тіко сміялася.
    а вчора сама в оладки замість кориці навалила коріандру. і думаю - та що ж то за запах такий і кориця якась дивна?

9. Hruska

Hruska Well-Known Member

...ага...підтримую...захожу сюди і настрій зразу піднімається...клас!!!!:):):)

10. sofcja

sofcja Member

ой, я років 5 тому пекла пляцок. і так мав бути добрий, і горіхи, і ізюмчик, і чоколяда шматочками!
    а в тісто замість крохмалю всипала соду!:girl_haha:
    навіть пси не їли!:D

11. zetta

zetta Well-Known Member

тоше нічого........я раз вийша зі школи......спацерую і так мені легко, метрів зі 100 прошагала поки морозець спамятав шо в тапки не перезула ))

12. molcha

molcha Well-Known Member

Їду нині в маршрутці, і бачу по дорозі рекламу якогось газованого напою, читаю слоган: "Заплати життям!":girl_sad:, перечитую - Запали життя!

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

о, я згадала!
    колись, перший рік зустрічання з Коханим...
    але перед продовженням маленька промова - я маю собаку, якій вже 9 років. Відповідно, Бімові тоді було 5 років - то мій песик, мій синочок, ну словом, люблю його дуже...
    те, як я Біма називаю Іваником, а Іваника - Бімом, то вже навіть не цікаво...
    але коли одного вечора Він сидить за компутером, працює, я підходжу ззаду, обнімаю і так сооолодко і ніжно йому на вушко шепчу "моя кохана Песя..."

14. Holly

Holly Moderator

Сьогодні мала зустрітись з форумлянкою, коли чекала на маршрутку, вирішила дістати гроші на проїзд. А в гаманці - пусто. То добре, що побачила ще на зупинці

15. Alias

Alias Well-Known Member

Тільки що намагалась пульт від телека використати як калькулятор:))

16. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ггггг..ото шліпота:)))Щойно назву теми прочитала:замість Святий Миколай чи Санта Клаус привиділося Святий Миколай чи Мікі Маус:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:...іду я спати чи шо....

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Тема "Жінка за кермом (курси...)". Читаю: "Жінка за кермом (курить...)":girl_crazy:
    Тема "Будь-де і будь-коли (або годувати дитину в різних ситуаціях)". Шукаю, думаю: і де та тема "Про годування дитини де попало"?:girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    Сказується післявчорашній удар головою...:girl_crazy:

18. Oriana

Oriana Well-Known Member

Оооо.. А я сьогодні чоловіку чай зробила - просто супер!:))) Всипала замість цукру солі:) Ото догодила чоловікові:)))

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

читаю тему "фотополювання на грУзИнів" - думаю, нічого собі люди вже не мають кого фотографувати (а там всього-навсього гризуни виявилися)

• Подобається Подобається x 1
  20. La esposa

La esposa Moderator

я сьогодні била рекорди із затурканості :)

Взяла коліжанку, і погнали між парами вибирати мені штани. Маємо улюблений магазинчик, пішли туди. Вибираю штани: ті на руку взяла, ще ті, і ще, і ще... Дивлюся - там пряжка, а там кишеньки цікаві, а там складочки, а там... Короче, пішла міряти. НЕ ВЛІЗЛА НІ В ОДНІ :girl_haha: Виявляється, я так захопилася їх дизайном, що й не звернула уваги на розміри:girl_crazy: То ж треба було - взяти 6 пар, і всі 26-27 розмір! :girl_haha:

А ще ходили в інший магазин. Там в примірочній я забула сумку :girl_crazy: з новими джинсами, стипендією, телефоном і всякими цінностями, які люди тримають в гаманцях... Добре, що продавець совісний попався - забрав сумку до себе і віддав, як тільки я надбігла. Нічого не пропало. А скільки я пережила!

Ага - була ще в Призмі. Довго шукала, де то є, виявляється, два рази проходила повз, не бачила вивіски :girl_crazy: На третій раз заглянула, побачила бар, якраз якісь "хлопи" виходили, спитала про магазин, дістала у відповідь тупий погляд з голови до п"ят і смішок, пішла. Потім подумала - хай мене хоч пошлють, але я загляну туди ще раз - і прозріла :girl_crazy::girl_haha:

на парі: півпари думала, що зараз філософія мови, потім дійшло, що слухаю прагматику :girl_haha:

сушила куртку на батареї під час пари - потім зняла з батареї куртку одногрупниці, вдягла і довго не могла знайти замок, і не розуміла, чому там гудзики :girl_haha:

От такий я затурок! :girl_haha::girl_bye2: