Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

О, і я сьогодні "відмітилася". Захворіла, купила собі від кашлю льодяники (ті, що поштучно продають). Відкрила одну штучку і... упаковку поклала в рот, а сам льодяник викинула.Причому, зрозуміла, що щось "не те" тільки за пару хвилин..

Останнє редагування: 26 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а нам сьоні видали наші самостійні роботи з іспанської, які ми писали в пятницю...
    я думала вмру зо сміху! значитьт, треба було написати опис жінки. От я й хотіла написати "її губи - витончені" (sus LABIOS son finos)... а написала sus LIBROS (її книги)...

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я замість кориці до пирога яблучного насипала перцю чорного, меленого....добре, що колір насторожив і трошки було - акуратно те зняла. А то така б смакота получилась:girl_haha:

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

не повірите, але затурканий виявився мій тато. І я теж, бо неодразу помітила. Вислав босоніжки, воно то все нічого, якби коліжанка не виявила, що там два правих босоніжка... і що мені тепер з ними робити?....

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вчора на роботі засунула кудись ключ від шафок з книгами. Де вже тільки не шукала, все перевернула, всюди заглянула - як крізь землю провалився:girl_sad:. Попросила прибиральницю, яка зайшла забрати кульок зі сміттям, пошукати в тому смітті, так як була впевнена, що на автоматі викинула ключ туди. Ще раз пошукала і знайшла його там, де він і мав бути - лежав собі на поличці під столом:girl_curtsey:. Тільки з іншого краю стола:girl_crazy:. А я туди не додумалася подивитися:confused:. От же ж затуркана...
    А тим часом прибиральниця в туалеті чемно розгрібала сміття. Я перепросила і принесла їй тарілочку різних печеньок:girl_smile:.

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дивлюсь я сьогодні "Друзі" , дзвонить телефон, я замість того щоб брати телефон, беру пульт, натискаю кнопку і говорю "Альо", при тому нервуюсь бо ж канал переключився! Ото шо значить без свіжого повітря на 7 поверсі сидіти!

7. Nata

Nata Well-Known Member

У нас в компутерному класі немає годинника. Відповідно працюю я за своїм на телефоні (наручного не ношу відколи народився син). Глянула годинник - ніби й пара закінчилася. на компутер - ще година часу. Взлилася, пішла до адміна сваритися. На півдорозі зрозуміла, що це я не перевела свій годинник на телефоні :)
    А ще в понеділок з бабці сміялася. коли та в перукарню на годину скорше прийшла :)

8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Пригостила мене тільки що співробітниця цукеркою. Дивлюся на обгортку - "Перхоть"! (придивилася - "Прихоть", але їсти її якось не наважуся)

9. Nata

Nata Well-Known Member

Я вчора ввечері пішла в кладовку по цибулю. Засунула в замок ключ, він зламався. Стою і плачу. Мені терміново цибулі треба, ключа шкода, замок міняти доведеться. Постояла, пожурилася і... згадала! Що той замок вже давно поломаний, відкривати верхній треба :)

10. molcha

molcha Well-Known Member

Їдемо ми з Бородінкою в маршрутці (то ще до карантину було), прийшла мені пора виходити, я встаю йду до виходу і думаю "Треба Ксені па-па помахати", але замість цього повертаюся до водія і махаю йому, та ще й "Па-па!" кажу! Ото вже посміялися.

11. La esposa

La esposa Moderator

Пора й мені сюди :) Мус було збільшити масштаб сторінки, бо далеко сиджу від монітора, відповідно, всі картинки трохи розлізлися. Дивлюся на кнопку під дописом: ДЯКОЮ - думаю, чого б це - треба повідомити... потім дійшло.

а ще я сьогодні намагалася вдягнути голку в нитку, і так злостилася, що не виходить :)

12. Alias

Alias Well-Known Member

Стоїть на поличці Доместос, читаю ДОКУМЕНТОС:))

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Зварила я малому зупку. Класна, з капустою цвітною.
    Зупинила себе на тому, що вже половину "відцідила"...

14. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Пішла в магазин "Рукавичка" швиденько на закупи, а коли підійшла до каси розраховуватись то обалдела від того, що тележка набита вся шампунями, що замість своєї взяла дівчини яка виставляє товар на полиці

• Подобається Подобається x 1
  15. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Вчора мої діти дивилися на мене великими очима :girl_haha:
    Перед сном миємо руки милом, чистимо зубки. Мала помила руки і крутиться, а малий ще зуби чистить. Кажу Соломії: йди витри руки МИЛОМ! :girl_haha::girl_haha::girl_haha: А вона дивиться на мене і "ггг, милом...". Я почала реготати.
    За секунду. Далі чистимо з Северином зуби, мала далі тлумиться. Я до неї: Соломія, поклади пасту в ХОЛОДИЛЬНИК! І знову великі очі дітей. За секунду ми троє реготали на всю ванну :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    А нині я поклала пакети для сміття в холодильник :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    йой, Бозю, яка ж я затуркана, а муж ще каже, що я забагато сплю. Та мені тра тиждень відсипатися!

16. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Я сьогодні зранку вмивалась, а малий крутився біля мене. Я з ним заговорилась і облиичя замість космет.молочком намазала кремом від комарів (баночки поруч стояли) і ще думаю, шо це запах якийсь дивний:girl_mad:

17. Oriana

Oriana Well-Known Member

Пише назва темки "Одяг з каталогів", а я читаю "Одяг з халатів":)

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я, господиня:girl_haha:, потушила рибку, паралельно мила посуду, і якось так на автоматі схопила ту каструльку із рибкою і вже хотвла під кран пхати, типу мити...Добре, що в останню мить схаменулась.....Ну і це вже в мене коронне - я вже десь вище писала - сьогодні знову замість кориці яблука перцем посипала...

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Давно мене тут не було, так от, нині збираючись на роботу насипали кави не в чашку, а в тарілку, залила її водою, і п"ять хвилин стояла в повному ступорі дивлячись як та кава витікає з тарілки на стіл і капає на підлогу..

20. loreniya

loreniya Well-Known Member

дуже мені арахісу хотілось від вчорашнього дня - така вагітна забаганка. Рано нацепила шарфика замість маски і купила собі того довгоочікуваного арахісу! Почала їсти - думаю - ото смак змінився - зовсім не смачно, як пінопласт якийсь... а то я арахіс разом з шкоролупою жувала, з тою грубою... :girl_crazy: