Хіхоньки

Я така затуркана, така затуркана... )))))

Posted by Яруська on 24 Вересень 2009 відповідей - 2.527
  1. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... )))))

тримайте на наступний рік :)

2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

3. Vendy

Vendy Active Member

Була я в гостях в сестри, хотіла помити голову, пішла в ванну, дивлюся баночка стоть, пише Dove, подумала, що шампунь тай помила ним голову. Через кілька тижнів поїхала до неї, щоб помалювати волосся, знов помила голову шампунем Dove. Але ті два рази волосся було якесь не таке після миття, подумала, що той шампунь мені не підходить. Потім кажу до неї: "В тебе той шампунь Dove так гарно пахне", а вона: " В мане нема такого шампуню, в мене гель для душу Dove". Тоді до мене дійшло, чого то волосся нормально не вимилося. Посміялися двоє, а сестра каже: " То ще дурниці, мій тато голову Галою для посуду мив голову, то тиждень не жирніло"

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

5. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Стою на зупинці сьогодні, чекаю собі. Підїжджає якась маршрутка, дивлюся куди вона їде. Читаю вул. Мавпи. Думаю, що щось такої вулиці у Львові точно нема. Ще раз вчитуюсь, а то була вулиця Мазепи. От я вже сліпа..

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Зранку хотіла котів погодувати. Відкрила пачечку корму і замість того, щоб викласти його в мисочку, почала вивертати вміст пачечки... у смітник.
    Опам"яталася, як уже півпачки корму було в смітнику...
    Ото затуркана...

7. AilataN

AilataN жива

згадала анекдот:
    оце вже самі мило видавити не можуть, придумали "Мило дав"))

Про мене.
    на минулому тижні була дуже серйозна, такий мала настрій, в фб купа інфи ( часто комічно-трагічної), вобшем випала я на умняк, і читала ДП. Випадково зайшла в тему якусь, а там...
    Ну, думаю, нарід взагалі з глузду з"їхав, та де ж то таке можна робити і так жити.. Чи то нові , випадкові, дописувачки на форумі з"явилися, що таке пишуть?
    Розстроїлася страшенно.
    Потім дивлюся, то тема : "Анекдоти":girl_haha:

8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Сьогодні приперла на роботу торбою з танцювальною формою і взуттям малої. Причому вже перед входом задумалася, що я таке волочу, якщо свою щоденну баночку ряжанки того разу закидала в сумку, а парасолі не брала взагалі. :)

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

не скажіть.. Я минулого тижня вимила якраз гелем Dove go fresh з мікрогранулами, то було мені "дуже радісно" потім ті гранули вимивати і вичесувати..

10. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А я сьогодні вранці закаканого Влада несла в ванну мити, навіть футболку з нього зняла (бо завжди плюскає водою і футболка теж вся мокра). Вже коли витирала малого рушником, то побачила що шкарпетки з нього я не зняла :girl_impossible:
    Отак і помилися, і шкарпетки заразом випрали :girl_smile:

11. AilataN

AilataN жива

Зранку прокинулась з неприємним відчуттям, що мої ступні покриті якоюсь м"якою порослю.:girl_emo:
    Від цього жаху аж волосся на спині зарухалось.:girl_devil:
    поки цілком не прокинулась і не згадала, що вночі змерзла і натягнула на себе махрові шкарпети і мохеровий коцик то було трохи дійсно страшнувато.:girl_crazy:

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Прочитала "Кохана вага" і "зробила" великі очі, перечитала "Кухонна вага" ;)

13. Margarett

Margarett Well-Known Member

І я прочитала назву теми "Де провести весілля на 35-40 ..." так: "Як довести до весілля ...", звісно тут додумала - що довести треба кавалєра, коханого, коханця і ... Посміялась з себе.

Останнє редагування: 16 Жовтень 2014
  14. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

і я сюди :)
    є на Барахолці тема з назвою "Шкапетки/колотки пречудової якості. ДОЗАКАЗ". Я кожен раз читала не "дозаказ", а "ДОКАЗ" :) і кожен раз поривалась зайти в темку і подивитись той ДОКАЗ пречудової якості шкарпеток :)

15. Fajnalera

Fajnalera Member

Вчора ввечері вихожу в коридор,а там моя старша доця в шафі щось шукає і питає мене де засіб ,яким ми коту виводили блох.(Мене це дуже здивувало,адже у кота немає блох)Бачу в ванну зайшов її хлопець.І тут мене осєніло ,увага! -У її інтелегентного хлопця воші,і вона йому хоче намастити голову засобом від блох!Мдя...
    Виявилось:Вони вчора втіхаря принесли кошеня і хотіли його помити.Помили і закрили тихенько на кухні.
    Зранку мій чоловік встав першим зайшов на кухню і бачить -наш сірий дорслий
    британець став кошеням-сіамом.Він довго тер собі очі,бо думав що збожеволів.
    Діти тааак затуркають,і тату і маму.Адже маленькі діти не дають спати,а дорослі жити.

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Тільки що бачу тут темку і читаю: "Зваблена в Нмеччині" :girl_blush2: (замість "Зроблено в Німеччині") і ще одну "Курси наречених" (замість "Курси, навчання"), думаю, вже і такі курси придумали ))

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

Я геній у читані, переписувалась з подружкою, і тут прощаємось і вона пише "ти дивись, захворій, бо на дворі вже холодно", в мене очі на лоб, разів 5 перечитала, а потім побачила що там "не захворій", як можна було частку "не" не побачити, не знаю.
    Зайшла у тему звичайний день, а там коментують допис Smiwna, читаю і прозріваю: та в мене маньяк не такий крутий як у Нітріотки.
    Спочатку прокручую розмову з Натальою, про маньяків нічого не казала, а тут таке...Ще й дівчата своїми маньяками хваляться. Переходжу по допису щоб на того маньяка подивитись....а мова іде про манікюр.

18. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ого! Так, все серйозно.... В мене теж таке буває. Тішить тільки те, що я не одна така☺

19. Музик

Музик Мартуська

вже вкотре читаю назву однієї теми, як "чоловічі утягуючі шапки"...

20. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

і я сюди))) двічі сьогодні прочитала назву темки "Як ви ВБИВАЄТЕ авто", замість як вибираєте авто...