Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні черговий раз прийшла на масаж до форумлянки, а в її під'їзді поставили кодові двері, а вона навіть була не в курсі. Але затуркана таки я, бо, як виявилося, прийшла не до того будинку, де живе Нюта, а до сусіднього. )))))) Надіслано від мого Nexus 7, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) В понеділок на свята їздили до чоловіка на сЕла, я намарафетилась намалювалася, все як завжди, а вже як приїхали додому то побачила що я забула вії тушшю намалювати деколи як немає часу на макіяж то наношу туш, помаду і фсьо, а тут і помада і тіні і решта штукатурки..
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Все, капЕць повний. Замість "Меню на тиждень!" прочитала "Можно не трындеть!" А замість "секс після пологів" - "секс після промови"... А йой.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Секс після промови- то, певно, як в анекдоті: а тепер дебати!- мене першу, мене першу!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю на дверях під'їзду оголошення екстрасенса: "Гадаю на картах Таро. Зливаю всіх." О_о щиро здивувалася, перечитую. Ааа, "зливаю віск". ))))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А в мене взагалі вийшло прочитати: "секс підчас пологів". Довго думала як то так)))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні варила манну кашу. Налила в мультиварку молока, гепнула туди терту моркву, замість крупи. Поряд стояли.... От халепа! Викинула в смітник то все, тепер шкодую, тре було зварити і спробувати!
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) щойно... заклала в хлібопічку тісто на пончики, включила, лягла трошки... щось не пищить пічка, вже б пора, глянула, а я не той режим включила, замість "тісто" вибрала "ультрашвидкий", вже переключився на випічку.. вчасно я пішла глянути, ще з того тіста можна було щось смажити, тільки трошки внизу почало готуватися...:shy: отака я нині затуркана.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) прокручувала сторінки барахолки і мені назви двох темок об"єдналися в одну - "Продам садово-городню весільну сукню". ще подумала собі, що як йду на город, то не так файно вбираюся
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я щойно прочитала "Іспанізація концертів ОЕ"... А замість "Дитячий садок" - "Дитяча соска". Думаю, ще й про соску окрему тему створили...)))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Дзвонить вчора чоловік і питає що потрібно додому купити, ну і я, миючи посуд, на автоматі починаю йому диктувати "Читання, письмо, математика, природа, фізкультура...". Замість того, щоб сказати "Хліб, сметана, масло, фарш" Зазубрила, називається
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Зайшла в тему, думаю почитаю кого радять з дит.лікарів та й прочитала замість Ветеринар....думаю до чого він тут ...ой треба вже спати лягати
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Злякалася сьогодні рушника. По кухні тинялася, щось витирала, і закинула рушничок на плече. Голову повертаю- а на плечі щось зелене намоталося, висить, довге ((, аж підскочила. Забула про зелененький рушничок
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а я минулого тижня мобільний поклала, перерила все, дзвонила з домашнього, чула дзвін, але не знала де він, а коли пішла готувати вечерю то знайшла
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Вчора тільки описала в звичному дні свої затурканості, а в мене їх щодня додається. Нині спала мало, збиралась на роботу швидко і сережки наче брала однакові, бо зберігаю їх по парах. І що ви думаєте, надумалось мені в метро перевірити на дотик чи є сережки (ну бо то така пара, що любить губитись), і виявилось, що я дві різні сережки вдягала))) Вчора їздила забирати на розетку телефон і аж біля самого магазину згадала, що банківська картка в чоловіка
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) я так до свекрухи в гості прийшла з двома різними, і аж вона мені сказала, ото соромно було....
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) А я так одного разу в шафу поміж одяг телефон закинула. Домашнього в мене нема ,я була сама в хаті і запізнювалась на шпацер до коліжанок. І без телефона ніяк-бо ми не домовились конкретно де зустрітись, а знайти не можу!!!!Хвилин 10 всю хату перевертала, аж поки дівчата не подзвонили, типу ти де, виходь вже. А я кажу "Ну нарешті!Як добре шо ти подзвонила!"