Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Так я ж цим бальзамом користуюся вже місяць.. Я сама в шоці, ще й дкмаю, що мене так свербіло все
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Мала замінити лінзи (контактні) 10-го числа. Ввечері 9-го зняла стару пару і викинула (маю ті, що місяць безперервного носіння), а зранку не знайшла нових на заміну. Перелопатила всі місця, куди я їх могла покласти, "щоб потім не шукати", але так і не знайшла. Врешті-решт, вирішила, що нових, швидш за все, нема, бо ота стара пара - це остання, а я забула, що в графі "купити" мали б бути нові лінзи. Що ж, начепила на носа окуляри, пішла купила кілька пар нових лінз, а наступного дня, шукаючи доні в шухляді кольорові олівці, надибала оту злощасну пару, яку не могла знайти
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Як знайомо. теж ношу ті що місяць не знімати, тепер купую пачку на півроку відразу.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Сьогодні в "Арсені" вибирала рідке мило. На одному з цінників читаю: "Рідке мило Молоко і волоськи". Спочатку подумала, що здалося. Перечитала ще раз - ні, все-таки волоськи. Ну, думаю, до чого дійшов прогрес - вже роблять мило з чийогось волосся! Чи може, воно призначене для миття лише волохатих частин тіла? Не втрималася, взяла флакон в руки, на етикетці написано: "Грецкий орех". Виявляється, то на ціннику слово "волоський" так скоротили, зроду не здогадалася б.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Зайшла на форум і дивлюсь нові теми "глисти - ще один дар природи", думаю ого! І стільки вже списали. а це лише 2 теми поряд, а моя свідомість вирішила пожартувати А ще сьогодні помила голову плином для миття посуду ...зрозуміла що щось не то, коли почала змивати, запах якийсь не такий, от зараз сиджу думаю що буде з волоссям? я після того помила шампунем і нанесла маску. Голові трішки чухається, волосся ще не випадає...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я щойно замість "Наші дітки" прочитала "Наші глисти"... А минулого тижня замість "Собака на сіні" прочитала "Обама на сіні"... А замість Секонд-хенд Бомба - Секс-бомба...)))))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Переписуюсь по електронній пошті з одною хорошою людиною/чоловічої статі у справі, але у розмовному/простому стилі. Нагаратала текстище у якому в контексті одного речення було вжите таке словосполучення - "закручуєш голову опоненту". Написала невідомо, що - "закручуєш голову імпотенту" ! Хух :eek:, добре хоч перечитала, бо він би образився/той которий мій опонент.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я переписуючись з одним хлопцем, для підняття його настрою і самооцінки- хотіла написати " та ти симпатюля", а одну букву не ту натиснула і вийшло "та ти симпатбля". Відписав , що так його ще ніхто не називав))))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я одного разу, замість рідини для зняття макіяжу взяла змивку для лаку і почала яро терти тим око Пекло жахливо, думала, що око червоне буде декілька днів, але це сталось ввечері, то я його добре промила і лягла спати. Зранку вже все було добре.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) затуркана я затуркана... другий день плутаю теми i дописую там)
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) В темі "знимки смаколиків" "Рогалики з яблучним повидлом" прочитала як рагулики...А все через те, що перед тим читала тему "Рагулі"..
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) а я вчора випила шампан стаканського))і то повторила 3 рази.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю теми з новими дописами "Патологоанатоми". Не зрозуміла. Прочитала ще раз. "Порадьте патологоанатома". Ще раз. "Порадьте стоматолога". Де я там того патологоанатома знайшла? брррр... аж мурашки по шкірі пішли.
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) В нас , коли я ще вчилася в інституті був прікол на ту тему. Відпрошуємся ми з фізкультури і не можемо придумати причину... А фізрук ( трохи випивший) каже, я знаю, що вас не буде, до мене вже приходила ваша староста і казала що ви всьою групою в морг ідете. В нас шок! Думаю, ну нічого собі причину придумали... і продовжуємо дивитись на фізрука квадратними очима. А він до нас : А ви хіба не ПР- якась там?...(виявляється юристів по кримінології для чогось-там в морг возили) ... просто мужик по п"яні групи переплутав(ми вчились на економічному)... а ми вже перелякались))))
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Пів дня шукала лимонницю з лимоном,кухня не велика, де могла поставити забула....Затуркана така,що то капець....нарешті знайшла стояла в холодильнику на самому видному місці,куди я заглядала 100 разів...ну не затуркана???
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Прочитала сьогодні "секс-кухар" замість "секрети кухні". А замість "сельдь в томатном соусе" - "в томатном сексе". А замість "допоможіть виграти конкурс" - "допоможіть обікрасти конкурс". То, напевно, даються взнаки фарингіт, остеохондроз і стрессссс...
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Я так чекала сьогодні початку важливої зустрічі на роботі, що взагалі не прийшла на неї ))) Просто переплутала час на півгодинки і прийшла якраз в ту саму хвилину, коли зустріч мала б закінчитись. А перед тим звіряла інфу про час проведення в мейлі кілька разів Стрес рулить
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Зранку не мала можливості приготувати сніданок, поспішаючи, кажу мужу: можеш кавою з канапками перекусити, там в холодильнику є сирок плавлений і сихон батонівський (мало бути батон сихівський).
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю тему на ЛФ "Автостоп Європопою" спроба №2 "Автостоп Єврошопою" втретє вже Європа була:8:
Відповідь: Я така затуркана, така затуркана... ))))) Читаю тему на ДП: "Школа: виживання і наука" (точно, потрібно) замість "влаштування". Ще недавно в кафе переглядала меню англійською мовою і читаю: чай "Childfree" замість "Greenfield" (невже для "чайлдфрі" вже чай спеціально роблять).